Möjlig tvåa med balkong

Möjlig tvåa med balkong

 • Högdalen
 • Trollesundsvägen 104
 • 1 rum och kök
 • 47 Kvm
1.495.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Högdalen

Möjlig tvåa med balkong

 • Trollesundsvägen 104
 • 1 rum och kök
 • 47 Kvm

Välkommen till denna mycket välplanerade och rymliga etta om 47 kvm med ett högt hörnläge. Möjlig tvåa! Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till dagis, skola, affärer samt restauranger. Inre reparationsfond om 2019 kr ingår.

 • Avgift 2761 kr/mån
 • Pris 1.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till denna mycket välplanerade och rymliga etta om 47 kvm med ett högt hörnläge. Med enkla medel kan man sätta upp en vägg i vardagsrummet och skapa en tvåa. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till dagis, skola, affärer samt restauranger. Lägenheten har en härlig och rymlig balkong. Gott om förvaring i flertalet garderober samt i rymlig klädkammare. Stort vardagsrum, äldre tidstypiskt kök samt stambytt badrum. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Inre reparationsfond om 2019 kr ingår.

  HALL
  Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och gott om förvaring via garderober och i en stor klädkammare. Redan här slås man av lägenhetens stora ljusinsläpp.

  BADRUM
  Rymligt och fräscht badrum med dusch, tvättställ samt wc. Klinker på golvet och kaklade väggar. Förberett för tvättmaskin.

  KÖK
  Ljust och äldre kök med tre fönster vilket bidrar till ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Vita köksluckor och bänkskiva av trä samt rostfri bänk med vitt kakel ovanför. Bra med arbetsytor samt gott om förvaring. Köksutrustning består av spis med ugn, kyl/frys och fläkt.

  VARDAGSRUM
  Ljusa väggar och parkettgolv i original. Härligt ljusinsläpp via flertalet fönster. Utgång till den generösa balkongen med plats för grill och möbler. I vardagsrummet får man med enkelhet plats med både soffgrupp och matgrupp.

  Lägenheten säljs med en friskrivning.

  Högdalen Centrum ett väl fungerande vardagscentrum, med ett 50- tal butiker med allt från torghandel till fiskaffär, systembolag, matvarubutiker, klädbutiker, samt banker och caféer. I Högdalen centrum finns en simhall där det i samma byggnad finns idrottshall, gym samt en bowlinghall.

  Både Bandhagens skola och Bäckahagens skola ligger i närheten, ett antal förskolor finns i närområdet. Mellan Bandhagens- och Bäckahagens skolor erbjuder Bandängens parklek aktiviteter året om. Bandängens parklek är mycket uppskattad, även av vuxna, då det finns stora gräsytor för exempelvis picknick. I parkleken finns plaskdamm, gungor, rutschkanor, trampbilar, klätterställning mm och olika bondgårdsdjur. Här förekommer många aktiviteter för barnen, bl.a. sommaruppträdanden, midsommarfirande, julfirande med mera. Parkleken är gratis och öppen för alla. Det finns även en samlingslokal med WC och kök där man kan köpa fika. I Högdalen finns Högdalshallen som är en idrottshall med stort utbud av aktiviteter, som bad med även barnbassäng, gym, gruppaktiviteter med bland annat lekgympa och dans för barn, innebandy, kampsporter samt bowling.

  Varmt välkomna på visning!

 • Förening

  Populär HSB-förening med stabil och ordnad ekonomi, bildad 1955 som innehar fem st fastigheter med tomträtt innehållande 740 st bostadsrätter i 13 olika hus. I föreningen finns också 59 st hyreslokaler, 82 st garage och 215 st parkeringsplatser med värmeuttag (separat kö som administreras av HSB). I övrigt finns ett antal 7-dygnsparkeringar samt gratis datumparkering på gatorna i området.

  Föreningslokal för upp till 75 sittande matgäster finns på Harpsundsvägen 85. Gymlokal med bastu på Harpsundsvägen 93. Nio välutrustade tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum finns. Medlemmarna kan disponera en snickerilokal.
  Föreningen har tio miljöhus där man källsorterar grovsoporna. Föreningen har en underjordisk sopsugsanläggning för hushållssopor. I övrigt flera aktivitetsgrupper bl. a fotoklubb, måleri, vävning samt pensionärsklubb.

  I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband, elnätskostnad & bostadsrättstillägg hemförsäkring

  Överlåtelseavgift 2,5% av basbeloppet (betalas av säljaren) och pantsättningsavgift 1% av basbeloppet (betalas av pantsättaren). Tre anställda fastighetsskötare sköter om hus och gårdar. Föreningen har krav på medlemskap i HSB Stockholm.

  2015 samtliga fönster byttes ut. 2004 genomfördes en takomläggning. 1997-1998 genomfördes stambyte av kök och badrum, elnätet drogs om, fasaderna putsades och balkongerna gjordes större. Föreningens fastigheter bedöms vara i gott skick och det finns en underhållsplan som omfattar 20-årsperioden mellan 2015-2035. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Folksam.

  Ett antal 7-dygnsparkeringar finns, i övrigt gratis datumparkering på gatorna i området. I föreningen finns också 59 hyreslokaler, 82 garage och 215 p-platser med värmeuttag. Parkering med separat kö som administreras av HSB centralt. ([email protected] 010-442 11 00).

Budhistorik

 • 28 November Budgivare 1
  1 495 000 kr

Fakta

Adress
Trollesundsvägen 104, 12458 Bandhagen
Område
Högdalen
Rum
1 rum och kök
Boarea
47 Kvm (Föreningens information)
Pris
1.495.000 kr
Avgift
2761 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, elnätskostnad & bostadsrättstillägg hemförsäkring
Våning
2
Byggnadsår
1955
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Com Hem & Bredbandsbolaget
 
Förening
HSB Brf Högdalen
Org.nr
702000-9572
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 72 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
99-2082-3-36-4
Lägenhetsnr LMV
1103
Andelstal, förening
0.11093 %
Andelstal, ägande
0.11093 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån

Intresseanmälan

Trollesundsvägen 104


Jag har tagit del av integritetspolicyn