MÖJLIG TREA

MÖJLIG TREA

 • Kvarnholmen
 • Kvarnholmsvägen 110
 • 2 rum och kök
 • 76 Kvm
4.490.000 KR

Ring för visning

Kvarnholmen

MÖJLIG TREA

 • Kvarnholmsvägen 110
 • 2 rum och kök
 • 76 Kvm

Välkomna till detta härliga boende om 76 kvm med utmärkt läge på Kvarnholmens solsida. Med enkla medel kan man skapa en perfekt planerad 3:a om så önskas. Stor balkong om 7 kvm i sydväst läge. Inflytt februari 2023. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd.

 • Avgift 4238 kr/mån
 • Pris 4.490.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna optimalt planerade lägenhet med balkong om 7 kvm. Gott om förvaring samt rymligt sovrum. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Genomgående naturliga materialval som 3- stavparkett i ask, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i grå natursten. Fastigheten är belägen i souterräng så lägenheten är belägen på våning 2 från gård och belägen på entréplan ingång via Kvarnholmsvägen.

  HALL | Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring.

  KÖK  | Härligt och stilrent Vedum kök som öppnar sig delvis mot vardagsrummet och med släta mörkgråa luckor och bänkskiva/stänkskydd i grått och terrasso grå. Alla vitvaror är inbyggda eller i rostfritt och är från Siemens. Här finns induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys samt infälld diskmaskin. Detta rum kan med enkla medel göras till ett ytterligare sovrum.

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet ligger med hörnläge med balkong i sydväst. Här finns utrymme för matgrupp och soffgrupp.

  KLÄDKAMMARE | Extra rum med överljus ovan dörr. Stor och rymlig klädkammare om 9 kvm som även kan användas som kontor innanför detta rum finns ytterligare utrymme för förvaring av väskor.

  BADRUM | Stilrent med vita kaklade väggar och grått klinker på golvet. Duschväggar i klart glas och svängdörrar, handfat med kommod i skiffergrå med spegel och spegelskåp ovan. Wc. Tvättmaskin och torktumlare.

  SOVRUM | Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och fönster mot innergården. Skjutgarderob med gott om förvaring.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Bageri Robin Delselius för att inhandla frukosten. I området finns en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns öven italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna. Via cykel tar man sig till Slussen på 20 min och Östermalm 30 min.

 • Förening

  BRF Sillkajens Platå innefattar fyra punkthus som ligger i souterräng med en höjd som varierar mellan 5-8 våningar. Under husen ligger det ett gemensamt garage i två plan. Fasaderna har brunt tegel mot Kvarnholmsvägen och vit puts mot Svindersviken. Alla lägenheter har balkong, uteplats eller terrass. Mellan husen finns gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med både mötesplatser, lekplats och mer privata uteplatser.

  Föreningen har elokal för uthyrning i gatuplan på Kvarnholmsvägen 114 som äplanerad för kontor.

  Kabel TV, internet och telefoni viaTelia Triple-play innehållande IP-telefoni, bredbandsuppkoppling och grundutbud av TV-kanaler.

  Gemensamma utrymmen: Varje bostad får ett eget lägenhetsförråd i källaren som nås via trapphuset. På källarplan finns också barnvagns- och rullstolsförråd samt cykelrum. Det finns en serviceplats för cyklar och med möjlighet att spola av cykeln.

  I bottenvåningen på hus 1 finns en stor gemensamhetslokal med kök, uteplats och övernattningsrum.

  Bostädernas kök utrustas med behållare som underlättar källsortering. Det finns ett gemensamt återvinningsrum.

  På de gröna, privata innergårdarna finns planteringsytor, sittytor, gräsmattor samt en lekplats med sandlåda. Gården öppnar sig mot Svindersviken. Lägenheter i markplan har uteplatser mot innergården.

  Boendeparkering, garage med 97 platser inklusive 10 MC-platser, finns i tvåplansgarage under husen som nås från trapphusen via hiss och trappa.

  Kommande avgiftsändringar
  Enligt den ekonomiska planen kommer en årlig höjning ske med 2% från och med år 2.

  Övrigt
  Utöver årsavgift, tillkommer avgift för varmvatten och hushållsel samt bredband, TV och telefoni. Avgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

   

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 110, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
76 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
4.490.000 kr
Avgift
4238 kr/mån inkl. Värme, kallvatten
Våning
2 av 6
Byggnadsår
2022
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Sillkajens Platå
Org.nr
769635-8840
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft m. värmeåtervinning
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
30904
Andelstal, förening
0.8943 %
 

Intresseanmälan

Kvarnholmsvägen 110


Jag har tagit del av integritetspolicyn