MÖJLIG TREA MED RÄTT LÄGE

MÖJLIG TREA MED RÄTT LÄGE

 • Kvarnholmen
 • Kvarnholmsvägen 100
 • 2 rum och kök
 • 59 Kvm
3.695.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

MÖJLIG TREA MED RÄTT LÄGE

 • Kvarnholmsvägen 100
 • 2 rum och kök
 • 59 Kvm

MÖJLIG TREA! Välkomna till denna välplanerade tvåa om 59 kvm som med väldigt enkla medel går att göra till en optimal mini trea, se alternativ planlösning i annonsen. Tillval för 36 150 kr. Här bor man med ett utmärkt läge på Kvarnholmens solsida. Tillträde 2023-12-07.

 • Avgift 5202 kr/mån
 • Pris 3.695.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  MÖJLIG TREA! Välkomna till denna välplanerade tvåa om 59 kvm som med väldigt enkla medel går att göra till en optimal mini trea, se alternativ planlösning i annonsen. Tillval för 36 150 kr. Här bor man med ett utmärkt läge på Kvarnholmens solsida. Fransk balkong och vill man sola så går man ner till den trevliga innergården. Tillträde 2023-12-07. Föreningen erbjuder hiss direkt ner till garage och förråd. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation.

  På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solhatten som är den andra etappen på Kvarnholmsterrassen och här byggs det 66 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder.

  Bostäderna i Solhatten bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

  Boendeparkering finns i två plan, garage under husen och man planerar för flera laddplatser.

  HALL | Välkomnande och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring via två garderober. Plats finns för att installera flera garderober om så önskas.

  BADRUM | Modernt och påkostat badrum med kakel och klinker av granitkeramik "Ceppo de Gre" som går i grå ton. Kommer skapa en lyxigt och stilrent intryck då det är samma ton. Duschhörna i klarglas, handfat med kommod i vitt med spegel och spegelskåp ovan. Wc, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovanför.

  KÖK  | Härligt och stilrent Vedum kök med social öppen planlösning mot vardagsrummet. Gråa släta luckor med svarta knoppar och påkostad bänkskiva samt stänkskydd "Cento". Rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin. Rostfri ugn och mikro. Induktionshäll samt fläkt med rostfri frontlist. Gott om plats för stort matbord. 

  VARDAGSRUM | Stort och ljus vardagsrum med fransk balkong. I vardagsrummet finns finns utrymme för generös soffgrupp. Tillsammans med köket ligger detta rum fantastiskt till på hörnet. 

  SOVRUM | Stort sovrum som men enkla medel delas av till två stycken. Man kan enkelt skapa en klädkammare till det ena samt göra en hel garderobsvägg till det andra. Se alternativ planlösning för lite ideér. 

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Bageri Robin Delselius för att inhandla frukosten. I området finns en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns även italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna. Via cykel tar man sig till Slussen på 20 min och Östermalm 30 min.

  Varmt välkommen att kontakta mig för mer info. Det går ej att komma in i själva lägenheten men jag kan visa vart lägenheten ligger på plats.

 • Förening

  Välkommen till Brf Solhatten i Nacka. Peab bygger 66 stycken bostadsrätter i en solfjäder. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Beläget uppe på höjden med direkt närhet till Kvarnholmens centrum.

  TV/internet: Bredband och digital-TV via Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 169kr/mån.

  Gårdsrum mellan husen för lek och umgänge. Cykelförråd finns i källarplan. Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vissa bostäder har dessutom ett extra förråd i lägenheten.

  Garageplats i källaren finns att hyra, totalt 45 platser. Ett garage i två plan anläggs under kvarteret Kvarnholmsterrassen. Det är ett av två gemensamma garage för samtliga sju kommande bostadsrättsföreningar på Kvarnholmsplatån (sköts via gemensamhetsanläggning). Entré utifrån och det är även förberett för totalt 20 laddningsstolpar för elbilar, 10 i varje garage (elanvändning debiteras).

  Överlåtelseavgift: 1208 kr. Pantsättningsavgift: 483 kr.

  Se under dokument för mer info samt under länkar.

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 100, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
59 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
3.695.000 kr
Avgift
5202 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
1
Byggnadsår
2022/2023
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Solhatten i Nacka
Org.nr
769635-2926
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
G-1002
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
1.32904 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
367 kr/mån
Vatten/Avlopp
80 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
597 kr/mån

Intresseanmälan

Kvarnholmsvägen 100


Jag har tagit del av integritetspolicyn