Möjlig 3:a med egen uteplats

Såld

Möjlig 3:a med egen uteplats

 • Sundbyberg/Ursvik
 • Forskargränd 4
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm
2.650.000 KR

Sundbyberg/Ursvik

Möjlig 3:a med egen uteplats

 • Forskargränd 4
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm

Bästa läget i huset högst upp i Ursvik. Här bor man med en öppen planlösning och möjlighet till ett extra rum när och om behovet uppstår. Allt helt nytt och fräscht med inflytt i december.

 • Avgift 3220 kr/mån
 • Pris 2.650.000 KR
 • Beskrivning

  Fantastisk lägenhet uppförd i modern still med hela 2,9m takhöjd. Fina ljusa materialval och smarta förvaringslösningar. Här har man tänkt på allt och den öppna kökslösningen ut mot vardagsrummet gör att hela lägenheten blir väldigt social. Här har man dessutom den fina uteplatsen att tillgå vilket gör att lägenhetens växer under den varmare halvan av året, då uteplatsen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet. Lägenheten är byggd som en 3:a men för att kunna disponeras som det fullt ut saknas en innervägg, som man mycket enkelt sätter upp om och när behovet uppstår.

  Lägenheten ligger en trappa upp. Samtidigt som den har utgång till den egna uteplatsen som är precis utanför lägenheten har man även direkt access till den gemensamma terrassen mellan de två huskroppar som bildar en innergård mellan föreningens två bostadsbyggnader.

  HALL | Rymlig hall med en garderob.

  KÖK | Öppet kök med fina arbetsytor och all maskinell utrustning såsom kombinerad kyl/frys och diskmaskin.

  BADRUM | Stort kaklat badrum med klinkergolv, dusch, wc, tvättställ och en kombinerat tvättmaskin-torktumlare.

  SOVRUM |  Perfekt avvägt i storlek till att rymma dubbelsäng. Här finns även en skjutdörrsgarderob längs med hela ena långsidan.

  (MÖJLIGT) SOVRUM | Vardagsrummet ligger i vinkel och avdelas helt naturligt med en vägg och därigenom skapas ett till sovrum. Väljer man att göra denna förändring så har man förädlat lägenheten. Den fungerar lika bra för den lilla familjen som för den ensamstående föräldern. Vardagsrummets bibehåller sin funktion efter denna förändring.

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet är väl tilltaget och härifrån når man dessutom uteplatsen vilket gör att lägenheten blir väldigt social i sin utformning.

  UTEPLATS | Väldigt fin uteplats som utgör nästan hela tio kvadratmeter med trätrall. Skyddat och fint läge som inbjuder till mysiga frukostar och middagar in på sena sommarkvällar.

  Ursvik är en fantastisk plats med en intressant historia. Här börja Järvafältet som sedan brer ut sig ut mot Järfälla. Detta har under decennier utgjort en grön lunga för Stockholmsborna. Här finns väldigt fina grönområden med motionsslingor i inbäddad i fin skogsmiljö. Här har man uppfört ett större bostadsområde med en smakfull mångfald av alla möjliga bostadsformer. Detta är en minst sagt unik plats som växt fram bara på några få år. Detta unga nya område har med sin korta historia en väldigt gedigen och fin känsla. Här har landskapsarkitekterna vävt samman de olika hustyperna och områdets topografiska utformning på ett sätt som får hela området att utstråla att det är betydligt äldre.

  Här befinner vi oss på den högsta punkten med en fint anlagd park -Forskarparken. Väldigt smakfullt anlagd med en inriktning mot alla åldrar. En fin liten fredad oas mitt i området som inbjuder till många lugna och fina sammankomster.

 • Förening

  Just nu i HSB:s regi uppför byggföretaget MVB ett flerbostadshus i huvudsak bestående av två fristående huskroppar där Brf Atomen och dess medlemmar disponerar 64st lägenheter, allt från 1 rum och kök till 4 rum och kök i storlekarna 39,5kvm till den största om hela 92 kvm.
  Byggnaderna har ritats av de omtalade arkitekterna Rits Arkitekter. Här har man verkligen lyckats på ett mycket smakfullt sätt binda samman den estetiskt tilltalande arkitekturen med smart planerade lägenheter.

  HSB Bostadsrättsförening Atomen består av 64st bostadsrätter med en sammanlagd yta om 4 302kvm i två bostadshus, Forskargränd 2 och 4.

  Lägenhetsfördelning:
  16 st 1 rok 47,5 kvm
  5 st 2 rok 39,5 - 55 kvm
  32 st 3 rok 65,5 - 80,5 kvm
  11 st 4 rok 87,5- 92 kvm

  INTERNET TELEFON OCH TV |  Preliminär kostnad om 188 kr per månad. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen.
  Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras separat per lägenhet. Samtalskostnad för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av
  bostadsrättshavaren med en separat faktura från leverantören.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN | Föreningen har en gemensamhetslokal på bottenvåningen i hörnet mot Forskargränd. Cykelrum finns på entréplan mellan de båda husen med direkt access från gatan. Barnvagnsrum/rullstolsrum finns på plan 1 i de båda trapphusen. 

  GARAGE |  Det finns 35 garageplatser för bil i garaget under huset. Två av dessa platser är handikapplatser, tre platser har elbilsladdning och elva platser är förberedda för elbilsladdning. Två stycken av garageplatserna är bilpoolsplatser. Boende i brf Atomen bjuds på medlemskap i bilpoolen under de första fem åren. Fördelning av garageplatser görs av Corepark enligt turordning efter avtalstidpunkt.

  AVGIFT 
  I den preliminära månadsavgiften ingår värme och vatten.
  I den preliminära månadsavgiften ingår inte hushållsel och varmvatten debiteras separat efter förbrukning. Tv, bredband och telefoni debiteras separat med lika belopp per lägenhet.

  ENERGIDEKLARATION |  Någon energideklaration är ännu inte upprättad. Skyldighet för bostadsrättsföreningen att upprätta en energideklaration för föreningens byggnad inträder två år efter att byggnaden tagits i bruk.

 • Övrigt

  KOMMUNIKATIONER | Följ gatan Forskargränd upp över krönet, ner bland de fina parvillorna. Här börjar Ursviks Allé. Längst ner i i slutet av gatan planeras Tvärbanans nya station Ursviks Torg. Detta anses utgöra  ett strategiskt läge på den nya huvudgatan. Tvärbanan blir en viktig del i kollektivtrafiken i nya området. I och med utbyggnaden av Ursvik föreslås att busstrafiken utökas. Samtliga busslinjer föreslås ansluta till den södra tvärbanehållplatsen vid Ursviks torg. Stationen planeras att öppna våren 2022.

  DRIFTSKOSTNAD KOMMENTAR | Punkten övrigt avser: Tv, bredband och telefoni debiteras separat med lika belopp per lägenhet(uppskattad kostnad ca 188kr/mån)
  Vatten/Avlopp: Varje lägenhet har en individuell mätare för varmvatten.
  El: För hushållsel debiteras bostadsrättshavaren för sin förbrukning.
  Kostnaden för hushållsel och varmvatten varierar utifrån användning.
  Observera att driftskostnaderna endast är uppskattade kostnader och baseras på kostnader för motsvarande bostad i området och att kostnad för hemförsäkring tillkommer.

  BILDER | Bildmaterialet i presentationen av bostaden består delvis av bilder som inte är från denna adress. Dessa bilder är endast inspirationsbilder.

  VISNING | Observera att lägenheten inte kan besökas/visas innan köpet då den fortfarande är under uppförande. I samband med det visningstillfälle som erbjuds kommer mäklaren att finnas tillgänglig på adressen för att svara på frågor om bostaden.

Fakta

Adress
Forskargränd 4, 174 61 Sundbyberg
Område
Sundbyberg/Ursvik
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
2.650.000 kr
Avgift
3220 kr/mån inkl. Värme och Vatten
Våning
1 av 6
Byggnadsår
2021 (Under uppförande)
Hiss
Ja
Förråd
Ja, ca 2kvm
TV/Internet
Tele2
 
Förening
HSB Bostadsrättsförening Atomen i Sundbyberg
Org.nr
769635-2546
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
04
Lägenhetsnr LMV
1103
Andelstal, förening
1.21982 %
 
Driftkostnader
El
280 kr/mån
Vatten/Avlopp
195 kr/mån
Övrigt
188 kr/mån
Totalt
663 kr/mån

Intresseanmälan

Forskargränd 4


Jag har tagit del av integritetspolicyn