Modernt med sjöutsikt från alla fönster

Modernt med sjöutsikt från alla fönster

 • Nacka strand
 • Fabrikörvägen 11 vån 6
 • 3 rum med kök
 • 53 Kvm
4.975.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Nacka strand

Modernt med sjöutsikt från alla fönster

 • Fabrikörvägen 11 vån 6
 • 3 rum med kök
 • 53 Kvm

Bli den förste att flytta in i denna moderna välplanerade lägenhet med två sovrum, ljust vardagsrum och stort helkaklat badrum. Samt en stor balkong med magisk vy över Stockholms inlopps glittrande vatten och livliga båttrafik. Även juridisk person är välkommen och snabbt tillträde möjlig

 • Avgift 4262 kr/mån
 • Pris 4.975.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Lägenheten erbjuder sjöutsikt från alla fönster och har moderna och exklusiva materialval med ljusa parkettgolv och vitmålade väggar. Den smarta planeringen erbjuder två sovrum varav det större har plats för dubbelsäng och det mindre passar perekt som barnrum, gästrum eller kontor samt gott om förvaring i stor Walk-In Closet. Välutrustat kök från HTH med vacker arbetsbänk i stenkomposit och ett stort  badrum som andas hotellkänsla med grått keramikgolv och vita kaklade väggar. Det bästa av allt är den stora möblerbara balkongen som erbjuder en härlig utsikt över Stockholms inlopp med dess livliga båttrafik och magiska sommarhimmel med Djurgården och Lidingö i horisonten.

  Förråd finns 

  Parkering erbjuds i Torggaraget kostnad 1200/ månad eller i någon av Nackas strand övriga parkeringsgarage eller gatuparkering. 

  För information om interiör och material hänvisas till bilagd materialbroschyr. 

   I Nacka strand finns allt du behöver såsom gym, ett flertal restauranger, folkliv nere vid kajen med både minigolf och padelbana och mycket bra kommunikationer både med buss och båt till centrala Stockholm och om några år kommer tunnelbanan. Kort promenad till Nacka Forum som erbjuder allt ett modernt centrum ska erbjuda och gångavstånd även till fina naturområden. Nacka strand är ett av Nackas attraktivaste områden som erbjuder det mesta av det bästa, och nu har du chansen att få bo här.

   

 • Förening

  Brf K1 Nacka Strand består av 60 bostadsrätter och 1 hyreslokal. Fastigheten har en areal om 1531 kvm, en bostadsareal om 3715 kvm och lokalarean är 106 kvm och lokaeln är uthyrd. Byggnaden stod klar hösten 2023 och tillträde var i December 2023. Då BRF är helt ny kommer ny styrelse att utses på nästa årsstämma och lånen är inte slutplacerade. Beräknad ränta i ekonomisk plan 4,32 %  Totalt lån ca 55 mkr vilket motsvarar knappt 15 000kr/kvm. 

  Föreningen erbjuder gemensamhetslokal med bastu och relaxutrymme som även kan utnyttjas som övernattningslägenhet, samt en gemensam skyddad innergård där medlemmarna har möjlighet till plantering och att avnjuta av trädgården i pergola och gemensamma sittplatser.

  Garage finns  i Torggaraget, brf har 48 platser till sitt förfogande. Man parkerar där det finns plats för en kostnad till 1200kr/mån, och cykelrum finns i entréplan. 

   

   

   

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 787 762 kr. Denna uppgift är uträknad utifrån föreningens ekonomiska plan då Årsredovisning saknas och avser lägenhetens andel av föreningens totala skuld enligt andelstal för årsavgift

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.  

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 11 vån 6, 131 35 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
53 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
4.975.000 kr
Avgift
4262 kr/mån inkl. Värme, Vatten, Bredband och grundutbud TV
Våning
6 av 9
Byggnadsår
2023
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Tele 2
 
Förening
Brf K1 Nacka Strand
Org.nr
769634-9385
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Energideklaration
Utförd - C

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
2-1603
Lägenhetsnr LMV
1603
Andelstal, förening
0.01427
Andelstal, ägande
0.0143
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
1433 kr
Överlåtelseavgift
573 kr
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 11 vån 6


Jag har tagit del av integritetspolicyn