Modernt i harmoni med naturen

Modernt i harmoni med naturen

 • Trosa
 • Bråta Allé 13
 • 5 rum och kök
 • 136 Kvm
2.695.000 KR

Ring för visning

Trosa

Modernt i harmoni med naturen

 • Bråta Allé 13
 • 5 rum och kök
 • 136 Kvm

Tänk att få bo i ett eget hus fast med en bostadsrättsförenings alla bekvämligheter! Arkitekturen är modern och stilfull med öppna sociala ytor samt stora fönsterpartier. Tomt på ca 321 kvm med gräsmatta, uteplats, samt parkeringsplats och laddstolpe för bil. Solcellspaneler installeras under sommaren 2020 till föreningens medlemmar. Runt knuten finns Sörmlandsleden för härligt friluftsliv. På kort avstånd skolor, service och butiker. Goda kommunikationer med både buss och tåg. Pendlingstid med direktbuss ca 55 min till Stockholm.

 • Avgift 5099 kr/mån
 • Pris 2.695.000 kr
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkommen till detta välplanerade hem med fem rum och kök på två våningsplan. Öppna sällskapsytor och imponerande fönsterpartier från golv till tak frambringar härliga ljusinsläpp. Fullrustat exklusivt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Till detta kan du addera tre utmärkta sovrum, allrum/kontor och två badrum med dusch respektive badkar samt tvättmaskin och torktumlare. 

  Materialvalen är genomtänkta och påkostade såsom integrerade riktbara spotlights, vitlaserade plankgolv av ek, vattenburen värme i samtliga golv samt exklusiva vitvaror från Smeg. Luxaflexgardiner är installerade i flertalet av rummen. Dessa skyddar bra mot både insyn och för mycket ljus.

  Utanför huset på tomten finns gräsmatta, nybyggd uteplats, planteringar, förråd samt för bil parkeringsplats och laddstolpe. Solcellspaneler installeras under sommaren 2020 till föreningens medlemmar.

  På kort promenadavstånd finns både förskola och grundskola. I närheten finns också matvarubutik, blomsteraffär, gym, bensinmack med mera. Kommunikationerna är goda med både buss och tåg. Pendlingstid med direktbuss ca 55 min till Stockholm. 

  INTERIÖR

  ENTRÈPLAN
  När man kliver in genom dörren möts man av hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum. Utgångar till tomten på husets fram- och baksida med härliga umgängesytor. 

  HALL | Stora fönsterpartier vid husets entré bidrar till ljus och rymd. Här finns gott om avhängningsyta för både ytterrockar och kånken ryggsäckar.

  BADRUM | Rakt fram från hallen når man ett badrum med kakelplattor i vit nyans på väggarna samt sandfärgat klinkergolv på golvet. Dusch, kommod, spegel och wc. Här finns också husets uppvärmningsanläggning i form av en frånluftsvärmepump. 

  KÖK | Köket är stilrent och funktionellt.  Köksinredning med släta luckor och bänkskivor i vitt, kran samt nedsänkt diskho. Vitvaror av högsta kvalitet från italienska Smeg med integrerad kyl och frys, diskmaskin samt varmluftsugn, induktionshäll och takhängd fläkt. Rejäla arbetsytor, gott om förvaring samt plats för matgrupp med 6-8 stolar. Här trivs både kockar och gourmeter, för matlagning och barhäng från första morgonkaffet till sista nattmackan. 

  VARDAGSRUM & UTEPLATS | Från köket kommer man vidare till det inbjudande vardagsrummet med plats för loungedel, läshörna med sköna fåtöljer samt sideboard. Från vardagsrummet når man den härliga uteplatsen i soligt läge med rosplanteringar och grönska.  

  ÖVRE PLAN
  En trappa finns tre utmärkta sovrum, kontor/allrum, badrum samt klädkammare/förråd. 

  MASTER BEDROOM | Ett rogivande master bedroom med plats för dubbelsäng och garderobsvägg.  

  SOVRUM 2 |  Här finns plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

  SOVRUM 3 |  Ett mysigt sovrum med utrymme för säng med många gosedjur samt skrivbord och bokhylla där sällskapsspel och legoklossar kan samsas. 

  KONTOR/SOVRUM 4 | Fungerar utmärkt som kontor alternativt som sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring.

  BADRUM | Ett ljust och fräscht badrum med vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinkergolv. Kommod, spegel och wc. Utrustat med badkar för sköna hemmaspa stunder. Tvättmaskin och torktumlare av högsta kvalitet från italienska Smeg. 

  KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD | På övervåningen finns också en klädkammare/förråd där man kan hänga in såväl vardagskostymen som cocktailklänningen. 

  EXTERIÖR
  På huset framsida utanför köket på gräsmattan finns plats för en liten utegrupp eller hammock. Här kan man sätta sig ned en stund för en kaffe med hembakad banankaka och samtidigt beundra det nyplanterade biggaråträdet. På uppfarten till huset kan två bilar smidigt parkeras samt sopkärl ställas upp. Planterad häck vid tomtgränsen. Möjlighet  att göra trädäckad uteplats om så önskas. 

  Går vi runt till husets baksida hittar vi en nybyggd och insynsskyddad uteplats om ca 20 kvm i soligt läge med plats för utemöblerna, grillen och de exotiska fikon- och olivträden.  Förutom de obligatoriska grillkvällarna passar platsen utmärkt för barnkalaset eller den årliga kräftskivan. På tomten finns också ett praktiskt fristående förråd om 8 kvm där man kan ställa undan utemöblernas dynor och kuddar, diverse trädgårdsredskap och annat som man vill skydda från vädrets makter. Ett pergolatak över köksentrén binder samman förråd och bostadsdel. 

  Under sommaren 2020 installeras solcellspaneler till föreningens medlemmar. 

  OM FÖRENINGEN
  BRF Klinta Allé Två registrerades hos Bolagsverket 2016-06-20 är en äkta bostadsrättsförening och äger fastighet Sekatören 1. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Räfsan s:1. Samfälligheten förvaltar skötsel av grönområden. Föreningen upplåter 23 st lägenheter med bostadsrätt. Varje bostadsrättslägenhet inryms i var sin byggnad med eget förråd och nyttjanderätt till marken runt byggnaden. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump. Det finns en frånluftsvärmepump installerad i varje lägenhet, med individuell mätning och individuellt abonnemang. Varje lägenhet har också en egen vattenmätare. En årlig utvändig fönsterputs för varje lägenhet ingår i årsavgiften. Under våren och sommaren 2020 installeras laddstolpar och solcellspaneler till föreningens medlemmar. För att kunna finansiera dessa investeringar höjs månadsavgiften 2020-08-01 med 550 kr/mån. 

 • Övrigt

  Trosa är en kuststadsidyll belägen vid saltsjöns kust och välkänd för sin pittoreska bebyggelse, mysiga å-promenad och underbart vackra skärgård. I den gemytliga stadskärnan finns en härlig blandning av restauranger, caféer, butiker, kultur och fina gångvägar. Omgivningarna runt staden bjuder på naturområden av varierande slag. Golfbanor, ridstall, vandrings- och cykelleder samt en vacker skärgård med fina segelleder mellan kobbar och skär. Kommunikationerna är goda, till Stockholm kan man förutom med bil via E4:an, åka direktbuss från Trosa till Liljeholmen eller ta tåget från Vagnhärad. Pendlingstid med direktbuss ca 55 min till Stockholm. 

Fakta

Adress
Bråta Allé 13, 619 33 TROSA
Område
Trosa
Rum
5 rum och kök
Boarea
136 Kvm (föreningens information)

samt nyttjanderätt till tomt på ca 321 kvm.

Pris
2.695.000 kr
Avgift
5099 kr/mån
Byggnadsår
2016/2017 (Kedjehus med nyttjande rätt till tomt på ca 321 kvm)
Förråd
fristående på tomten
TV/Internet
Bahnhof
 
Förening
Klinta Allé Två
Org.nr
769632-4636
Uppvärmning
Frånluftvärmepump
Fönster
3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
00019
Andelstal, förening
0.0434780
Andelstal, ägande
4.34783
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1183 kr
 
Driftkostnader
Värme
1597 kr/mån
Vatten/Avlopp
543 kr/mån
Renhållning
197 kr/mån
Försäkring
192 kr/mån
Totalt
2528 kr/mån
Kommentar
Kostnad för värme avser vattenburen golvvärme samt el.

Intresseanmälan

Bråta Allé 13


Jag har tagit del av integritetspolicyn