Modern elegans och naturlig skönhet

Modern elegans och naturlig skönhet

 • Telegrafvägen 36
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm

Ring för visning

arrow down icon

Modern elegans och naturlig skönhet

 • Telegrafvägen 36
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm

Upptäck den ultimata oasen vid vattnet! Denna enastående lägenhet erbjuder både balkong och en privat uteplats om 13 kvm. Vakna upp till solens glittrande reflexioner på sjöytan och bedårande solnedgångar.

 • Avgift 4469 /mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Skapa din egen livsstil vid vattenkanten bara en båttur från Stockholms innerstad. 

  Bjud in möjligheten att kalla denna extraordinära plats för ditt nya hem. Utforska en oas vid vattnet som inte endast erbjuder boende, utan en fullständig livsstil. Njut av att vakna upp till solens glimmande reflektioner på vattenspegeln och skäm bort dig med solnedgångar från din privata terrass. Genom att smidigt sammanfoga modern elegans med naturens skönhet, ger denna lägenhet dig möjligheten att förena inomhuskomfort med naturen. 

  Stora fönster och rymliga balkonger lägenheten en omfamnande panoramautsikt, och med stor terass om ca 13 kvm ges en alldeles egen oas fatt njuta av ljumma sommarkvällar Genom den moderna planlösningen är den magnifika panoramavyn över Stockholms inlopp och skärgård en övervägande faktor.

  Fasaderna som blickar mot vattnet och gavlarna pryds av mörkt tegel, medan entréerna består av varmt ädelträ. Balkongräcken i sträckmetall skapar en estetiskt tilltalande design. Många balkonger är inglasade och har skjutdörrar med vindskydd. 

  Kajens arkitektoniska karaktär är djärvt influerad av Telegrafbergets spännande historia och den imponerande panoramautsikten över sundet. Vid Kajen längs vattnet kommer de traditionella fabriksbyggnaderna i rött tegel att fortsätta existera och glädja både besökare och boende.

  OMRÅDE

  Telegrafbergett är placerat mellan Nacka Strand och Hasseludden med regelbunden skärgårdstrafik och färjor. Det omgivande landskapet omfamnar orörd skog, planerad för omvandling till det förtjusande Skarpnäs naturreservatet. Med färdigställandet av den nybyggda vägen genom Telegrafberget, kommer en kort fem minuters bil- eller bussresa till Orminge centrum att vara verklighet. Där erbjuds en mångfald av skolor, förskolor, bibliotek, kemtvätt, skrädderi och en variation av restauranger. Ett nytt skärgårdssamhälle utvecklas, beläget endast 20 minuter från Slussen.

  Du kan enkelt åka till stan med båten. Smidig stadspendling och förenklad förlängning av din vardag.med ditt SL-kort. 
  Utöver SL-båten finns även fler busslinjer som snabbt tar dig in till centrala Stockholm. 

   

   

 • Förening

  HSB brf Kajen är en äkta förening som äger marken. Med 116 nyskapande lägenheter, om 1-5 rum och en boarea ca
  9 100 kvm fördelade på 3 bostadshus som uppfördes under 2019-2022.Föreningen har en belåning ca 13 500 per kvm, enligt föreningens ekonomiska plan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN

  Föreningen har en stor gemensam takterass med sittplatser och grill. Gym/träningslokal bastu och relaxavdelning. Det finns tillgång till att hyra övernattningslägenheter i brf Fyrhusen på Semaforvägen 59. I föreningen finns även garage som förvaltas av Coreparks.

   

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 802 141 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån BRF Ekonomiska plan med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. (122 877 000 x 0.6528)). 

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. 

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning

Fakta

Adress
Telegrafvägen 36, 13253 Saltsjö-Boo
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 Kvm (Föreningens information)
Avgift
4469 /mån inkl. Bredband, Värme, Kallvatten
Våning
1
Byggnadsår
2022
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
 
Förening
HSB Brf Kajen i Nacka
Org.nr
7696317721
Energideklaration
Utförd - C - 68 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
33
Andelstal, ägande
0.6528 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
787
Överlåtelseavgift
1838
 
Driftkostnader
El
250 /mån
Vatten/Avlopp
250 /mån
Totalt
500 /mån
Kommentar
Schablonberäknad. Observera att driftkostnad är beroende av förbrukning och avtal och kan variera.

Intresseanmälan

Telegrafvägen 36


Jag har tagit del av integritetspolicyn