Modern, arkitektritad villa med strandtomt i sydväst

Modern, arkitektritad villa med strandtomt i sydväst

 • Resarö
 • Buskuddsvägen 44L
 • 9 rum och kök
 • 248 Kvm
27.500.000 KR

Ring för visning

Resarö

Modern, arkitektritad villa med strandtomt i sydväst

 • Buskuddsvägen 44L
 • 9 rum och kök
 • 248 Kvm

På en udde vid återvändsgata, strandtomt i sydväst med kvällssol ligger denna välbyggda villa med design, nivåskillnader, högt i tak, glaspartier mot vattnet, golvvärme samt eldstäder. Dubbelgarage med elportar, stort gym, gästhus, hamn och brygga.

 • Boarea / Biarea 248 Kvm / 157 Kvm
 • Tomtarea 1818 Kvm
 • Pris 27.500.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  ENTRÉPLAN

  Hall

  Välkomnande entréhall med klinkergolv och av hängning. I anslutning ligger en gäst-wc med kakel, klinker, spotlights och handfat.

  VARDAGSRUM

  Ett halv etage ger en nivåskillnad ner till vardagsrummet med parkettgolv och öppen spis. Glasdörrar och stort fönster mot vattnet och uteplats.

  KÖK

  Stort kök med rikligt med skåp och förvaring. Påkostade detaljer och lösningar som bl.a barlösning, stenskiva, rostfria vitvaror från Miele, kaffemaskin samt vinkyl. Stora fönster och högt i tak. I anslutning till köket finns ett skafferi.

  SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM

  Även detta rum har en nivåskillnad med ett halvt etage ner med trappsteg vilket skapar avgränsning och trivsel. Här finns också glasdörrar ut till uteplats samt platsbyggd sänggavel med förvaring. Walk-in closet som är uppdelad för två personer på olika sidor med platsbyggda hyllor, lådor, förvaring och fönster. Sovrummet har en-suite lösning med stort badrum med skjutdörr, kakel, klinker, wc, flera fönster, dusch, handdukstork, badkar, skåp, dubbla handfat med underskåp, spegel och spotlights. Utgång till uteplats.

  PLANLÖSNING ÖVRE PLAN

  Ljust trapphus med två stora fönster leder upp till övre plan.

  ALLRUM

  Här finns ett inbjudande allrum med sfärisk takform, braskamin, stora fönster mot vattnet, högt i tak samt parkettgolv.

  DUSCHRUM

  Med wc, kakel, klinker, handdukstork, duschvägg av glas, dusch, spotlights, handfat, skåp, wc samt fönster.

  SOVRUM 2 / KONTOR

  Rummet har högt i tak, parkettgolv, tre fönster och skåp.

  SOVRUM 3

  Med hög takhöjd, garderober, fönster och parkettgolv. Via glasdörr når man en stor balkong med sjöutsikt.

  SOVRUM 4

  Även detta rum har hög takhöjd, parkettgolv, flertal garderober samt fönster.

  KÄLLARPLAN

  GYM / AKTIVITETSRUM

  Stor gymdel med gott om utrymme för såväl barn och vuxna samtidigt, kids basketboll, tennisvägg, gym, yoga etc. Förvaringsplats med en garderob med skjutdörrar.

  TVÄTTSTUGA

  Otroligt smakfull, stor och välplanerad tvättstuga med dusch. Separat wc med handfat, skåp, spegel, två tvättmaskiner (Miele) samt en torktumlare (Miele). Gott om skåp och förvaring, handfat samt klinkergolv.

  KONTOR

  Mindre kontorsutrymme med klinkergolv.

  FÖRVARING

  En passage med inbyggd förvaring. Klinkergolv. I anslutning ligger teknikrum.

  DUBBELGARAGE

  Med elportar och separat utgång.

  FÖRVARINGSDEL

  Stort utrymme med platsbyggda hyllplan. Här finns även vatten samt pool apparatur.

  HALL

  Stor entréhall med garderober.

  UTEPLATS

  Generös uteplats med klinker, glas räcke, markis och belysning. Uteplatsen övergår sedan till ett stort trädäck en nivå ner med infälld pool. Trädäcket har ytterligare belysning och omgärdas av en stenmur med rabatter. Separat uterum.

  FÖRRÅDSBYGGNAD

  Halva byggnaden är inredd som ett gästrum och andra halvan är redskapsbod/förvaring. Delvis förberett för vatten & avlopp.

  GÄSTHUS

  SOVRUM

  Härligt rum med parkettgolv och fönster. Här finns också två spisplattor, ho och kylskåp.

  BADRUM / BASTU

  Separat wc med handfat, sjösten, fönster samt separat dusch med sjösten, spotlights, fönster. Bastu med rundat fönster ut mot vattnet.

  BRYGGA & HAMN

  Ett stort, platsbyggt trädäck bildar en fin hamnbild mot vattnet. Här finns också en utedusch. Vidare övergår trädäcket ut till en stor flytbrygga.

  TOMT

  Plan och tillgänglig tomt som både erbjuder lekvänliga ytor, perfekt för fotboll eller brännboll, som omges av stensättningar, grusgångar, tuijor och staket samt klippor och funktionsytor. Plats för flera bilar samt båtsläp.

   

   

   

   

   

 • Övrigt

  OMRÅDE

  På Överby finns den relativt nybyggda Överby förskola samt mittemot en fotbollsplan. Vid infarten till Resarö ligger Resarö Skola, ICA-butik samt den privata förskolan Skärgårdsholken. Vid Resarö Marina finns flertal bryggor samt vid paviljongen firar man midsommar och besöker sommarcafé samt spelar tennis på både grusbana samt asfaltsbana.

  Natursköna Resarö i innerskärgården ligger cirka 30 km från Stockholm city. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Paviljongen är Resarös naturliga samlingsplats - förutom midsommarfirande så välkomnas här våren på valborg och Resarös årliga cykelfest inleder sommaren här. På somrarna erbjuds även Yoga och grannkvällar. Vill man anordna en vinprovning eller kräftskiva, kanske dra igång gemensam träning eller har andra bra idéer så går det bra att kontakta Resarö Paviljongsförening.

  Närservice

  Nära till Vaxholms centrum med utbud av servicebutiker och restauranger. Arninge Centrum med bland annat flera stora livsmedelsbutiker, systembolag och byggvaruhus nås cirka 15 minuter med bil.

  Kommunikation

  Goda kommunikationer från Engarn runt om hela Resarö samt även mot Vaxholm och Stockholm City med buss 670. Resan tar cirka 25 minuter. Här ansluter tunnelbanans röda linje för vidare färd in till Stockholm C. Med direktbuss nås centrala Stockholm på cirka 35 minuter. Alternativet för pendlande är Vaxholmsbåten som tar lika cirka 40 minuter.

  Övrigt

  Vaxholms stad har sju kommunala förskolor vilka är indelade i tre områden, Vaxholm Västra, Vaxholm Östra och Resarö. Kommunala förskolor: Blåbäret, Förskolan Båten, Förskolan Lekhagen, Lägerhöjdens förskola, Förskolan Äppelgården, Rindö förskola, Ytterby förskola, Överby förskola. I Vaxholm finns sex grundskolor. Fem drivs av kommunen och en skola i privat regi. Norrbergsskolan är Vaxholms högstadieskola med elever från årskurs 7 till 9. Trygghet och kunskap är skolans ledord. Resarö skola är en F-6-skola, Rindö skola invigdes redan år 1887 och är en F-6-skola. Söderfjärdsskolan är en F-6-skola. Vaxö skola är en F-6 skola. Montessoriskolan Vaxholm är en friskola som har barn från 1 år upp till och med årskurs 6. Huvudman för verksamheten är den ekonomiska föreningen Montessoriskolan i Vaxholm.

Fakta

Adress
Buskuddsvägen 44L, 18595 Vaxholm
Område
Resarö
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2012
Rum
9 rum och kök
Tomtarea
1818 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
248 Kvm (uppmätning)
Biarea
157 Kvm (uppmätning)
Pris
27.500.000 kr
 
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä/betong
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
3-glas isoler
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
TV/Internet
Fiber
Energideklaration
Beställd
 
Pantbrev
1st om totalt 5840000 kr
Taxeringsvärde totalt
9584000 kr
Taxeringsvärde fastighet
5200000 kr
Taxeringsvärde tomt
4384000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Skattesats
31.86%
Värdeår
2012
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VAXHOLM YTTERBY GA:2
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning VAXHOLM ÖVERBY GA:12
 

Intresseanmälan

Buskuddsvägen 44L


Jag har tagit del av integritetspolicyn