mitt i villaidyll

mitt i villaidyll

 • Skuru
 • Hugins Väg 18
 • 5 rum och kök
 • 135 KVM
7.990.000 KR

Ring för visning

Skuru

mitt i villaidyll

 • Hugins Väg 18
 • 5 rum och kök
 • 135 KVM

Modernt parhus för familjen i en härlig grönskande miljö i populära Skuru. Här bor du bekvämt i trevliga Brf Skuruhöjden i ett perfekt planerat boende på tre plan. Från sällskapsrummet når du en stor uteplats och högst upp har du en egen takterrass med bästa solläge. Vacker planerad tomt med gräsmatta. Boendet präglas av luftiga rum, sobra materialval, härliga ljusflöden och en generös takhöjd. Bättre kan det inte bli.

 • Avgift 4198 kr/mån
 • Pris 7.990.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkomna till ett modernt vitputsat parhus med stora fönsterpartier samt generösa uteplatser och takterrass. Runt de två byggnaderna finns en vackert planerad stor tomt. Man har låtit bevara nivåskillnader i marken och har då lyckats skapa en miljö där huset harmoniserar med naturen. Huset är byggt på en höjd vilket ger en härlig blick över närområdet.

  Entréplan öppnar upp till kök med matplats och vardagsrum med matsalsdel i öppen planlösning. Här bjuder man gärna många gäster på mingel och middag. Här finns utgången till en solig rymlig uteplats med access till gräs och grönska. På entréplan finns ett rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. 

  Trappan upp tar dig till det andra planet där innerhallen öppnar upp mot samtliga rum. Här möts du av tre välplanerade sovrum varav masterbedroom har ett angränsande dressing-room som rymmer allt du behöver. På detta plan finns ytterligare ett badrum.

  På plan tre möts du av ett stort allrum/sovrum med en fantastisk takhöjd. Ett stort glasparti öppnas upp och du når en stor takterrass om ca. 20 kvm med soligt läge. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en rymlig kattvind.

  Högkvalitativa och ljusa materialval karaktäriserar boendet. Väggarna är vitmålade och trägolvet är ask (behandlade med mjölkvit färg samt mattlackade), detta är genomgående på alla plan i huset. 

  Köket kommer från Marbodal och går i ljusgrå ton, dessa är både tidslösa samt stilrena. Bänkskivor och stänkskydd går i carraramarmor och diskho från Franke. Vitvarorna är från Siemens såsom, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn/micro samt kyl/frys.

  De båda badrummen har en påkostad känsla. Här möts du av vitkaklade väggar samt vacker grå marmorklinker på golvet som sträcker sig en bit upp på väggen. Badrummet på entréplan har wc, tvättställ, handdukstork samt dusch med glasvägg. Här finns också tvättmaskin samt tumlare från Siemens. Det andra badrummet på det övre planet rymmer wc, tvättställ, handdukstork, samt ett generöst badkar. 

   

 • Förening

  Välkommen till ett naturnära boende i familjevänliga Skuru. Brf Skuruhöjden består av två stycken modernt utformade parhus med totalt fyra trivsamma bostäder. Bostaden är fördelad på tre plan och erbjuder planerade ytor, luftiga rum och stora ljusinsläpp med härlig utsikt över grannskapet. 

  Huset byggdes 2016/17 med inflytt 2017. Till huset finns ett förråd att tillgå som är byggt vid uppfarten, (ca 7,5 kvm enligt säljaren). Två parkeringsplatser finns även för boende att disponera. 

  Två-årsbesiktningen ska göras inom snar framtid och det  som ska åtgärdas i detta hus är sättningssprickor samt fönsterlister. 

  Huset värms upp av värmepump (en värmepump/bostad). På entréplan finns vattenburen golvvärme och på plan 2 och 3 finns vattenburna radiatorer.

  Månadsavgiften är 4198 kr, då ingår p-platserna samt sophämtning. Till avgiften tillkommer en shablonsumma på 500 kr/ månad för vatten. Fiber är indraget i huset och säljarna använder Telia som opperatör, men det är öppet Fiber så du väljer själv. Säljarna har digitalbox för tv. I huset bor 4 personer.

  Brf Skuruhöjden är belägen på en höjd i hjärtat av Skuru i Nacka. Skuru präglas av en blandad bebyggelse av främst villor och radhus. Området ramas in av vackra Nyckelviken i väster och Skurusundet i öster. 

  Kvarteren intill Brf Skuruhöjden utgörs mestadels av villabebyggelse. Området är därför mycket trivsamt, lungt och familjevänligt. Med stora allmänna grönområden i kombination med villornas generösa trädgårdar, är naturen ständigt påtagligt i området. Här finns goda möjligheter till lek, motion och avkoppling och avståndet till vattnet är kort. På kort promenad har man Nyckelviken, Skurusundet och Bastusjön för härliga bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Rudsjöparken/Cirkusparken ligger i närheten, parken har renoverats med basketplan, tennisbana, fotbollsplan samt utegym. Här finns även linbana, cyckelbana samt massa kul som går i cirkustema

  Kommunikationerna till Skuru är goda tack vare ett flertal busslinjer mot innerstan. I närheten finns idrottsklubbar, skolor samt affärer. Nacka Forum ligger inte långt bort, här finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger.

   

Fakta

Adress
Hugins Väg 18, 131 46 Nacka
Område
Skuru
Rum
5 rum och kök
Boarea
135 Kvm (föreningens information)

135 kvm BOA + 8,5 kvm BIA

Pris
7.990.000 KR
Avgift:
4198 kr/mån inkl. Sophämtning samt 2 p-platser. 500 kr schablon för vatten tillkommer/mån.
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber (öppet)
 
Förening
Brf Skuruhöjden
Org.nr
769631-9040
Uppvärmning
Värmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
1004
Andelstal, förening
25 %
Pantsatt
Ja
 
DRIFTKOSTNADER:
El
1500 kr/mån
Försäkring
500 kr/mån
Totalt
2000 kr/mån

Intresseanmälan

Hugins Väg 18