Magiskt sjöställe med brygga och strand

Magiskt sjöställe med brygga och strand

 • Vindö
 • Tranviksvägen 39
 • 8 rum och kök
 • 300 Kvm

Ring för visning

Vindö

Magiskt sjöställe med brygga och strand

 • Tranviksvägen 39
 • 8 rum och kök
 • 300 Kvm

Fantastisk fastighet med allt man kan önska med byggnation av högsta klass. Unik sjötomt med egen sandstrand och brygganläggning med segelbåtsdjup. Bastu, gästhus och dubbelgarage.

 • Boarea / Biarea 300 Kvm / 80 Kvm
 • Tomtarea 2560 Kvm
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Fantastiskt sjöställe med bästa läget på Vindös åtråvärda västsida. Här bor du med enastående utsikt över hela Älgöfjärden, mot Bullandö i söder ända upp mot Vindö Ström i norr. Detta är en magisk plats där lugnet och stillheten breder ut sig. Här finns allt du önskar för alla nära och kära. Här finns en komplett helt nyuppförd byggnation bestående av en pampig huvudbyggnad, gästhus, underbar vedeldad bastu och dubbelgarage. Strandlinjen är låglänt med klippor och strand och har brygga med segelbåtsdjup. Här finns allt man kan önska sig och helt oslagbart solläge från morgon till att solen går ner över Älgöfjärden. Mot den bakgrunden förstår var och en som letat ett sjöställe med högt ställda krav att detta är ett tillfälle som sällan återkommer.

  HUVUDBYGGNAD | Den fantastiska huvudbyggnaden där hela släkten får plats, har 8 rok. Mycket fint och välarbetat hus med fina snickerier och handarbete. Huset har stora däck ut mot havet där du kan njuta av stora middagar och grill. Passar perfekt för representation och mingel. Mot däck finns även elstyrda markiser.

  Nedre plan:

  HALL | Hallen öppnar upp till husets "hjärta" där kök och sällskapsdel möts, med stora öppningsbara altandörrar ut mot tomten och havet.

  KÖK | Köket är platsbyggt och är helt öppet och har en smart flyttbar köksö, väl tilltagna arbetsytor, vitrinskåp, vackra snickerier och är utrustat med dubbla ugnar, avfallskvarn, spishäll, diskmaskin, integrerad kyl/frys och bänkar av marmor.

  SÄLLSKAPSDEL | Sällskapsdelen har murad öppen-spis, burspråk ut mot havet och flera utgångar till det stora trädäcket som omger huset. Trädäcket har också en murad öppen-spis att njuta framför när hösten knackar på.

  SOVRUM 1 & 2 | Innanför sällskapsdelen finns en sovrumsavdelning med hall, inbyggda garderober, två sovrum samt badrum med inbyggt badkar från Villeroy & Boch, duschhörna med dörrar i härdat glas, dubbla handfat och vägghängd wc samt handuksvärmare.

  MASTER BEDROOM 3 | Vid hallen finns ingång till master bedroom. Rummet har härlig utsikt mot havet Här finns innerhall med garderober och gott om förvaring. Rummet har ett generöst helkaklat badrum med dubbla handfat, inbyggt badkar från Villeroy & Boch, vägghängd wc och duschhörna med härdat glas. 

  SOVRUM 4 | Bortre delen av hallen har ett sovrum och ett helkaklat badrum med handfat, vägghängd wc och dusch med väggar i härdat glas.

  TVÄTTSTUGA | Tvättstuga med groventré, vitt kakel på väggar och vit sten på golvet. Gott om förvaring och bra utrustat med dubbla tvättmaskiner och torkskåp. Här finner du också extra kyl/frys.

  BASTU | Innanför tvättstugedelen finns trivsam bastuavdelning med runt aggregat och duschrum med handfat.

  TEKNIKRUM | Denna del av huset inrymmer praktiskt och lättöverskådligt teknikrum med 3 stycken 300 - 500 liters tankar anslutna till modern avsaltningsanläggning från Afflux. Manöverpanel för reningsverk. Bergvärmepump och extra varmvattenberedare. Från teknikrummet finns utgång mot havet.

  Övre plan:

  Från köket leder en fin trappa upp till övre plan som erbjuder ett sällskapsrum med vackert bågformat fönster ut mot havet. Här finns två sovrum med takfönster och ett helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc och handfat.

  Huset har genomgående vackra snickerier, bröstpaneler, ekparkett, infälld belysning samt vattenburen golvvärme på entréplanet samt oljefyllda radiatorer på övre plan.

   

  Samtliga byggnader på fastigheten håller samma höga standard och placeringen på husen ger en härlig och skyddad gårdskänsla med en gärdesgård som ramar in och avgränsar fastigheten. Här finns även en möjlighet till att uppföra ett ytterligare komplementshus på bergdelen snett bakom huvudbyggnaden.

  FÖRRÅDSBYGGNAD | Byggnad på ca 25kvm och isolerat. Denna byggnad har vatten och avlopp framdraget i fall man önskar ett ytterligare gästhus eller generationsboende.

  DUBBELGARAGE | Stort (ca55kvm) garage med plats för två bilar, gräsklippare, vattenskoter och allt annat viktigt som behöver förvaras under tak. Här finns det både el, vatten och avlopp indraget. Garaget har klinkergolv, kaklade väggar, indraget vatten samt diskho och varmvattenberedare. 

  GÄSTHUS | Gästhuset om 4 r o k ligger placerat som en flygel till huvudbyggnaden ner mot havet och är uppfört i 1 ½ plan. Huset är som ett miniatyrhus i samma stil som huvudbyggnaden. Hall med stengolv och trappa upp till övre plan och helt öppet in till trivsamt kök med matplats och utgång till däck via spröjsade pardörrar. Köket har bänkskivor av ek och är utrustat med spishäll med ugn och kyl/frys. Från hallen nås sovrum och helkaklat badrum med duschhörna i härdat glas, handuksvärmare, varmvattenberedare och spotlights i tak. Övre planet erbjuder två sovrum med takkupor, en liten hall med klädkammare. Huset har parkettgolv, paneler och oljefyllda radiatorer

  BASTU | Bastun som omges av däck ligger med ett helt fantastiskt läge direkt vid bryggan och har faltak av furu, bastun har även ett stort fönsterparti ut mot havet och spröjsade pardörrar. Trivsamt relaxrum med kyl, spishäll och öppet upp till nock. Helkaklat badrum med vägghängd wc, dusch, handfat och grå klinker. Bastun erbjuder både vedeldat och el. I anslutning finns brygga i vinkel och strandlinje med strand och klippor. Bastun har separat system med vattenburen golvvärme.

   

 • Övrigt

  UPPVÄRMNING & VENTILATION

  -Vattenburen golvvärme via bergvärme med pump från NIBE.
  -Termostatstyrd mekanisk ventilation.
  -Murade eldstäder.
  -Oljefyllda element i garage, förråd samt gästhus.
  -Golvvärme i samtliga våtutrymmen.

  VATTEN & AVLOPP
  Vatten via Afflux avsaltningsanläggning med stora tankar.
  Varmvattenkabel i samtliga vattenledningar.
  Avloppsanläggning från Graf.

  Till fastigheten hör vattenområde enligt jordabalken. 

  Fastigheten har enskilt vatten och avlopp bestående av avsaltningsanläggning från Afflux med hög kapacitet och speciellt anpassat för det vatten som finns i Östersjön och högklassigt biokemiskt minireningsverk från Graf som svarar mot dom högt ställda krav som finns idag på ett enskilt avlopp. Samtliga kallvattenledningar har temostatstyrda värmekablar för året runt boende.

  Samtliga tekniska installationer, förberedd med fiber, larm, Boxer
  Tv-installation etc är av senaste snitt för ett tryggt och bekymmersfritt boende.

  SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
  Byggnad, totalt värde: 7 200 000 kr
  Mark, totalt värde: 5 400 000 kr ().
  Summavärde: 12 600 000 kr

  Taxeringsår: 2020
  Byggår: 2019
  Värdeår: 2019

Fakta

Adress
Tranviksvägen 39, 13974 Djurhamn
Område
Vindö
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2019
Rum
8 rum och kök
Tomtarea
2560 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
300 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea
80 Kvm (Fastighetsregistret)
 
Uppvärmning
Bergvärme
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om.. Enskilt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Plåt
Plåtarbete
Lackerad plåt
Bjälklag
Trä
Murstock
Tegel
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
 
Fastighetsbeteckning:
TRANVIK 1:42
Pantbrev
2st om totalt 275000
Taxeringsvärde totalt
12600000
Taxeringsvärde fastighet
7200000
Taxeringsvärde tomt
5400000
Taxeringsår
2020
Taxeringskod
220
Skattesats
31.06%
Värdeår
2019
Servitut
D201700113155:1 - 1: Avtalsservitut infart
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ FJÄLLSVIK GA:1
 
Driftkostnader
El
24000 /år
Vatten/Avlopp
12000 /år
Sotning
1200 /år
Renhållning
6000 /år
Försäkring
3600 /år
Övrigt
12000 /år
Totalt
58800 /år
Kommentar
Enligt säljarens uppgifter, exkl kommunal fastighetsavgift.

Intresseanmälan

Tranviksvägen 39


Jag har tagit del av integritetspolicyn