Magisk sjöutsikt med solig västerbalkong

Magisk sjöutsikt med solig västerbalkong

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 25 vån 7
 • 3 rum och kök
 • 85 Kvm
5.950.000 KR

Välkommen på visning

 • Torsdag 21 Januari
 • Söndag 24 Januari

Nacka strand

Magisk sjöutsikt med solig västerbalkong

 • Augustendalsvägen 25 vån 7
 • 3 rum och kök
 • 85 Kvm

Med magisk sjöutsikt och stor balkong i soligt västerläge med vy över Djurgården och Stockholms inlopp. Ljus och välplanerad lägenhet med attraktiv planlösning där vardagsrum och den stora matplatsen med balkongen utanför ger härliga ytor för såväl vardag som fest.

 • Avgift 4617 kr/mån
 • Pris 5.950.000 KR
 • Visas
  2021-01-21Torsdag Förhandsvisning - Kontakta mäklaren för bokning av visningstid och länk till digital visning
  2021-01-24Söndag Kontakta mäklaren för bokning av visningstid och länk till digital visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en nyproducerad och attraktiv lägenhet med stor balkong i soligt västerläge och magisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Ljus och tilltalande planlösning med två bra sovrum och stort vardagsrum i vinkel med kök och matplats och utgång till stor balkong i väster. Allt i moderna och ljusa materialval med vita väggar och vacker ekparkett och sjöutsikt från alla fönster. 

  Rymlig hall med praktiskt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder och skor med stor klädkammare i direkt anslutning.  

  KÖK med stilrena, vita köksskåp från Ballingslöv. Arbetsbänk i vitlaserad ek och vitvaror av högsta kvalitet från Siemens. Kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, skåpintegrerad micro resp ugn och induktionshäll.

  MATPLATS i direkt anslutning till köket med stora fönster som erbjuder fin sjöutsikt

  VARDAGSRUM i trevlig vinkel mot köket med stora fönster som ger fint ljusinsläpp och härlig sjöutsikt. Utgång till stor balkong i soligt västerläge med magisk sjöutsikt över Stockholms inlopp med sitt intensiva och spännande båtliv. 

  TVÅ SOVRUM med gott om plats för sängmöbel och garderob givetvis med fin sjöutsikt. Gott om plats  Det ena sovrummet med ett spännande burspråk och window seat som gjort för en egen liten sagovrå med utsikt över båtlivet. 

  BADRUMMET är elegant med skön hotellkänsla - stora, vita kakelplattor och grått klinkergolv med komfortvärme, stor duschhörna med takdusch, handfat med kommod, infälld spegel med belysning samt wc. Snygg och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och stor praktisk arbetsbänk.

  Lägenheten disponerar ett förråd med säkerhetsdörr och gott om ytterligare förvaring om ca 5 kvm, som enkelt nås med hiss. 

  GARAGE

  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss från. Totalt finns ca 236 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån, 1 500 kr/mån + elförbrukning för elbilplats. Fn.finns en ledig plats till denna lägenhet. I Nacka strand finns ytterligare allmänna garage med möjlighet att hyra plats per månad. 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79 som under åren 2016-2019 konverterats från kontorsfastighet till flerbostadsfastighet.
  Föreningen har totalt 268 lägenheter - samtliga bostadsrätter - samt två hyreslokaler och garage med ca 236 garageplatser som nås med hiss från alla våningsplan. Hyresgäst i den större lokalen är livsmedelsaffär som öppnar inom kort. Föreningen har enligt styrelsen en god ekonomi med belåningsgrad ca 13 300 kr/kvm och årsavg ca 650 kr/kvm. Inga beslutade renoveringar eller förändring av årsavgift. Se bifogad Årsredovisning. 

  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd som alla nås med hiss och i varje ports entré finns barnvagns- och rullstolsrum. 
  Cykelförvaring finns på plan 1 i garaget, i cykelrum samt i cykelställ utanför portarna.
  På två innergårdar mot hamn och sjöbodar finns sittgrupp vid mindre lekplatser med sandlåda.

  Föreningen har gemensamt avtal för el och vatten och tillämpar individuell avläsning, och ett gemensamt avtal för TV, bredband (fiber, Ownit). 

  Föreningen kan, efter styrelsens beslut, acceptera juridisk person som medlem 

   Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida www.brftheview.se

 • Övrigt

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns den nyöppnade strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. och på kajen har nu skapats ett flertal populära restauranger och en modern paddelbana. 
  Via den nya Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Nacka Forum är ett av Stockholms största köpcentrum som erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handenterminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. Har man möjlighetLäs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 25 vån 7, 13152 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
85 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
5.950.000 kr
Avgift
4617 kr/mån inkl. Värme, kallvatten, bredband kabel-TV (grundutbud)
Våning
7
Byggnadsår
2018 (Ombyggd kontorsfastighet byggd 1995)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber, Ownit
 
Förening
The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Fönster
2-glas och 3-glas
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
5-1105
Lägenhetsnr LMV
1105
Andelstal, förening
0.365 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
476 kr
Överlåtelseavgift
1190 kr
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Vatten/Avlopp
100 kr/mån
Försäkring
175 kr/mån
Totalt
575 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal.

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 25 vån 7


Jag har tagit del av integritetspolicyn