MAGASIN IV

MAGASIN IV

 • Kvarnholmen - Nacka
 • Kvarngränd

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen - Nacka

MAGASIN IV

 • Kvarngränd

62 lägenheter med hög standard i klassisk industrifastighet från 1931. Magasin IV är beläget med ett fantastiskt läge på Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm. Njut av ett boende som kombinerar stadspuls med skärgårdslugn.

 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Magasin IV ligger vackert på Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm. Rakt över vattnet ser du Djurgården, på andra sidan Gamla Stan. Slussen ligger bara tio minuter bort med buss eller bil. Eller varför inte ta båten till Nybrokajen. Halvvägs mellan stadspuls och skärgårdslugn.

  Våningarna i Magasin IV är genomgående, med stora fönster och takterrasser med fantastisk utsikt. Toppmoderna, fullt utrustade och hög standard från start, ett exklusivt boende med New York-känsla.

  Läget på Kvarnholmen är perfekt, byggnaden ligger ett stenkast från vattnet. Detta ger oslagbar utsikt och närhet till kajen och sjön, ett drömläge.

  Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad. Magasin IV ligger mellan kvarnen Tre Kronor och Havrekranen på Kvarnholmen, mitt i en del av den svenska industrihistorien

  Välkommen till ett unikt och mycket attraktivt läge i Stockholm!

 • Övrigt

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Föbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Bra förbindelser till stan gör att du snabbt och bekvämt tar dig till city. Tio minuter till Slussen med buss eller bil, några minuter till Nacka och femton minuter med båt till Nybrokajen.

  Hela det nya området som byggs upp på Kvarnholmen kommer ge plats åt 5 000 invånare, ungefär 2 500 bostäder och cirka 30 000 kvadratmeter kommersiella fastigheter. Det byggs grundskola för runt 700 elever, 16 förskoleavdelningar, hälso- och sjukvård och den närservice du kan räkna med för ett bra boende.

  Här kommer det också finnas de bekvämligheter du behöver: mataffär, restauranger och kaféer. En marina skapar förutsättningar för ett bra båtliv, här etableras också en sjökrog. Ett kulturhus, byggs också i anslutning till Magasin IV, här skapas förutsättningar för ett levande kulturliv

Fakta

Adress
Kvarngränd, 131 31 Nacka
Område
Kvarnholmen - Nacka
Upplåtelseform
Bostadsrätt - Nyproduktionsprojekt
 
 
Skattesats
30.06%
 

Intresseanmälan

Kvarngränd


Jag har tagit del av integritetspolicyn