Lugnt radhusområde intill skog

Lugnt radhusområde intill skog

 • Gribbylund
 • Fortvägen 33
 • 6 rum och kök
 • 121 Kvm
6.495.000 KR

Ring för visning

Gribbylund

Lugnt radhusområde intill skog

 • Fortvägen 33
 • 6 rum och kök
 • 121 Kvm

Välbyggt och friköpt radhus på hörntomt med ljudisolerande betongbjälklag och två uteplatser. Entréplan med kök och barlösning, nyrenoverat badrum, ett sov-/lekrum eller hemmakontor, samt rymligt vardagsrum med utgång till uteplats. Övervåningen har 4 sovrum och badrum. Råvind.

 • Boarea 121 Kvm
 • Tomtarea 183 Kvm
 • Pris 6.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkommen till detta välbyggda, gedigna och friköpta 2-plansradhus på idylliskt läge med härlig hörntomt i barnvänliga och populära Gribbylund, ett av Täbys mest attraktiva familjeområden.

  Huset är stabilt byggt med ljudisolerande betongbjälklag, många nyrenoverade rum och med toppbetyg i besiktningsprotokollet. På entrévåningen finns ett modernt kök med barlösning, nyrenoverat badrum/tvättstuga, ett mysigt sov-/lekrum eller hemmakontor, samt ett rymligt öppet och socialt vardagsrum med utgång till den insynskyddade uteplatsen. Övervåningen har ett fantastisk ljusinsläpp med dess fyra sovrum riktade mot övre hallen, samt ett centralt beläget badrum med badkar. Utsikten är härlig över blomstrande trädgårdar och skogen precis intill. Här uppe finns även vindslucka till råvind med möjlighet att bygga om till tonårsrum eller vindsvåning för att nyttja ytorna till max.

  Trädgården har flera vinbärsbuskar, blommande äppelträd, två mysiga altaner med plats för grillning och umgänge, samt förråd på både framsida och baksida. I Trädgården finns även plats att odla eget eller bara njuta av gräsmattan, samt en egen genväg genom buskarna till lekplatsen med klättringsmöjligheter, rutschkana, gungor samt sandlåda.

  På parkeringen några meter bort ligger den tillhörande carporten och den väl tilltagna besöksparkeringen för gästerna. Runt hörnet finns också en festlokal för både yngre och äldre att använda.

  I området finns många grönområden med motionsslingor och skridskor / skidor vintertid. Ta en 10 min promenad till Rönningesjön där ni hittar både Ängsholmsbadet och Skavlöten friluftsområde. Båda baden är barnvänliga med bryggor, omklädningsrum och glassförsäljning. Skavlöten har även bastu för vinterbadaren. På östra sidan av Rönningesjön ligger Rönninge by, en 4H-gård med restauranger, djur och ponnyridning. I Gribbylunds centrum finns ett gott utbud av det mesta och lite längre bort ligger Täby Centrum av hög internationell klass.

  Det attraktiva familjeområdet Gribbylund präglas främst av villor och radhus/kedjehus. Här finns många förskolor och skolor inom gångavstånd med flertalet lekplatser för barnen att leka på. Kommunikationerna är goda med bussar såväl som Roslagsbanans Visinge station ett stenkast bort. Busshållplats finns precis runt hörnet som tar dig till både Täby Centrum och Danderyds sjukhus med anslutning till tunnelbana.

  Varmt välkommen på visning!

  ENTRÉPLAN

  HALL | Utanför entrén välkomnar ett trädäck samt separat förråd. Väl inne i huset har entréhallen avhängningsmöjlighet och klinkergolv.

  SOVRUM 1 | Med parkettgolv och fönster. Rummet är extra ljudisolerat med betongvägg ut mot hall. Kan därför med fördel användas som kontor, sovrum, lekrum eller klädvårdsrum.

  KÖK | Smakfullt med vita luckor och integrerade vitvaror. Barlösning med köksö som har sittplatser och inbyggd förvaring. Parkettgolv. Kyl, frys, micro, ugn, fläkt samt exklusiv ho. Bra med förvaring.

  BADRUM MED DUSCH | Helt nyrenoverat badrum med stora kakel- och klinkerplattor, wc, handfat, spegel, duschvägg av glas, dusch, tvättbänk, tvättmaskin, torktumlare samt skåp. Här finns även installerat extra avlopp för ytterligare handfat/tvättstugeanordning.

  VARDAGSRUM | Rymlig sällskapsdel med plats för stor soffgrupp, tv-möbel och matplats. Parkettgolv. Utgång till stor möblerbar uteplats med trädäck och härlig grillplats. Förråd.

  ÖVRE PLAN

  HALL | Öppen, nymålad trappa leder upp till central hall med parkettgolv och vindslucka. Här möts alla fönsters ljus och skapar en härligt välkomnande känsla.

  SOVRUM 2 | Hörnrum med plats för säng och skrivbord. Här finns också parkettgolv och fönster. Öppet till garderobsutrymme / walk in closet med parkettgolv. Även detta rum är extra ljudisolerat med betongvägg mot rummet intill.

  SOVRUM 3 | Med plats för säng och skrivbord / byrå. Fönster och parkettgolv. Kan öppnas upp till övre vardagsrum.

  SOVRUM 4 | Ytterligare ett fullstort hörnrum med plats för säng, skrivbord och byrå. Smart platsbyggd hyllösning att ha som "open closet" eller annat. Fönster och parkettgolv.

  BADRUM | Äldre badrum med plastmatta, kakel, wc, handfat, spegel, badkar samt hängare.

  SOVRUM 5 / MASTER BEDROOM | Plats för dubbelsäng och liten loungedel. Två fönster med grönskande utsikt mot skog. Parkettgolv och inbyggd garderob / walk in closet.

  RÅVIND | Med ståhöjd i mitten och gott om förvaringsutrymme. Möjlighet att göra om till lekrum eller tonårsrum. 

  UTEPLATSER | På framsidan finns ett mindre trädäck och på baksidan finns ett större trädäck med matplats och grillmöjlighet.

  FÖRRÅD | Det finns två utvändiga förrådsutrymmen att förvara allt från gräsklippare till utemöbler i.

  TOMT | Lättskött tomt som går längs tre av husets vinklar med gräsyta, vinbärsbuskar, äppelträd och häck.

  PARKERING | Till huset hör carport. Det finns också en gästparkering. Allt med kort avstånd till huset.

  LEKPARK | I området finns en lekpark med gungor, rutschkana, klätterställning och sandlåda. Vid tomtgränsen finns en egen liten ingång med direktaccess till lekparken.

  FESTLOKAL | Perfekt för barnkalas och tillställningar.

  RENOVERINGAR / FÖRBÄTTRINGAR | 

  2016 Ny altan + insynsskydd på baksidan

  2017 Alla ytskikt omgjorda

  2019 Nya ekgolv i kök, hall och rum på nedre plan

  2019 Nytt kök + nya vitvaror 

  2019 Walk in closets övre + undre plan

  2020 Nya dörrar på entréplan. 

  2020 Målat om förrådsdörrar + intilliggande panel

  2021 Målat om alla sovrum

  2022 Nytt badrum på entréplan

  2022 Sått nytt gräs

 • Övrigt

  OMRÅDE | Populära Gribbylund ligger nära till både centrum och natur. Badmöjligheter med närhet till Rönningesjön, Ängsholmsbadetoch Skavlötens friluftsgård med badplats. Vid Ängsholmsbadet finns bryggor, hopptorn och kiosk som är öppen under sommaren, då anordnar även Friskis & Svettis utomhusgymnastik på fältet. Runtikring finns trevliga promenadstråk bland vacker natur och fina lekplatser för barn. En skridskobana plogas vinterid upp runt Rönningesjön. Längs Rönningesjön ligger Rönninge By som är en 4H-gård med djur och möjlighet att ta en fika i deras kaffestuga. Närhet till Ensta motionsspår med fem kilometer elljusspår och tio kilometer löpspår som på vintern övergår till skidspår.I närområdet finns fotbollsplan/skridskobana, flera lekplatser och grönskande natur.

  KOMMUNIKATIONER | Buss 615 går från Täby Centrum rakt igenom Gribbylund, via Gribbylunds centrum och sedan vidare till Löttingelund och Kulla Vägskäl. Buss 605 går mellan Gribbylund, Centrum och Danderyds sjukhus med anslutning till tunnelbanan. Buss 609 går mellan Gribbylund-Danderyds sjukhus under rusningstid. Buss 610 går utmed Gribbylunds västra delar. Nattbuss 698 från Danderyd stannar längs Bergtorpsvägen med gångavstånd till Gribbylunds Centrum. Det är även promenadavstånd till Roslagsbanan, Visinge Station, som tar er direkt in till Stockholm City på 15 minuter.

  CENTRUM | Här finns matbutik med post, frisör, restauranger, bibliotek m.m. Inom kort avstånd finns också Täby Centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, apotek, restauranger, systembolaget, bio m.m. Lite längre bort ligger expanderande och delvis nybyggda Arninge Centrum.

  FÖRSKOLOR | Gribby Förskola, Lansens Förskola Ängsholmens Förskola Förskolan Murgrönan Norrgårdens Förskola

  SKOLOR |  Lilla Gribbylundskolan, förskoleklass – årskurs 1 Gribbylundskolan, årskurs 2-5 Löttingelundsskolan, årskurs 1-6 Myrängsskolan, årskurs 1-6

   

Fakta

Adress
Fortvägen 33, 18764 Täby
Område
Gribbylund
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
1992
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
183 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
121 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
6.495.000 kr
 
Uppvärmning
Vattenburen el med frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Betongplatta
Fönster
2 + 1 glas isolerfönster
Ventilation
Mekanisk frånluft m. värmeåtervinning
Energideklaration
Utförd - D - 70 KWh/Kvm och år
 
Fastighetsbeteckning:
BUTELJEN 58
Pantbrev
4st om totalt 4250000 kr
Taxeringsvärde totalt
3322000 kr
Taxeringsvärde fastighet
1795000 kr
Taxeringsvärde tomt
1527000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Skattesats
29.63%
Värdeår
1992
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning TÄBY BUTELJEN GA:23
 
Driftkostnader
El
18000 kr/år
Vatten/Avlopp
7000 kr/år
Samfällighet
16680 kr/år
Övrigt
6000 kr/år
Totalt
47680 kr/år
Kommentar
I samfälligheten ingår sophämtning, sandning och snöröjning.

Intresseanmälan

Fortvägen 33


Jag har tagit del av integritetspolicyn