Lugnt läge intill Tumba Centrum

Lugnt läge intill Tumba Centrum

 • Tumba
 • Munkhättevägen 23 B
 • 1 rum med kök och sovalkov
 • 40 KVM
1.775.000 KR

Ring för visning

Tumba

Lugnt läge intill Tumba Centrum

 • Munkhättevägen 23 B
 • 1 rum med kök och sovalkov
 • 40 KVM

FAST PRIS. Först till kvarn… Endast privatvisning, kontakta mäklaren. Lugnt och ostört läge med balkong i soligt syd/västäge, på minuters avstånd från Tumba Centrum, pendeltåg, bussar och en mängd fritidsaktiviteter och natur. Genomgående fint skick, med helkaklat badrum och vardagsrum med ekparkett och sovalkov. Anpassad även för den som använder rullstol/rullator. Stabil och välskött BRF.

 • Avgift 2517 kr/mån
 • Pris 1.775.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till en lägenhet med öppna väldisponerade ytor och lite radhuskänsla med den stora balkongen i bästa solläge. En trivsam hemkänsla infinner sig direkt på plats.

  Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr, modern el-central med automatsäkringar och treglasfönster.

  Lägenheten är anpassad för att vara lättillgänglig för alla och har inga trösklar, ordentligt svängrum i utrymmen som hall och badrum samt en rejäl klädkammare som tillika är lägenhetens förråd

  Hallen har gott om plats för avhängning, skohyllor och förvaring i garderob. På golvet ligger praktisk och slitstark linoleummatta som sedan övergår till fin parkett i resten av lägenheten.

  Vardagsrummet är väldigt socialt med har öppen planlösning mot köket vilket möjliggör umgänge med många sittande middagsgäster när man önskar.

  Tack vare sitt sydvästläge och det stora längsgående fönsterpartiet och utgången till lägenhetens balkong, får lägenheten ett väldigt fint ljusinsläpp.

  Den stora balkongen och det avskilda läget på den, omgärdad av gräs och buskar, gör att det känns mer som en egen avskild uteplats än balkong. Här avnjuter du både eftermiddags- och kvällssol med vy mot Tumba Äng. Trots att det bara är några minuter till Tumba Centrum och pendeltåget, så förblir det väldigt lugnt och tyst här.

  Köket erbjuder gott om förvaring i vita köksskåp, arbetsbänk i laminat och rostfri diskbänk med dubbelho, hällspis med varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.

  Med ett utfällbart köksbord kan du lätt ha stora sällskap på middag och samtidigt som du lagar maten umgås med dina gäster. Ett stort plus för en mindre lägenhet!

  Sovalkoven har en bredd precis över 2 meter, vilket ger dig möjlighet att placera sängen på både bredd och längd utan sängram. Alkoven gör att sovdelen känns avskild trots att allt är i ett, i rummet.

  Badrummet är helkaklat i blått med matchande klinkergolv utrustat med golvvärme, duschkabin, handfat, WC samt tvättmaskin.

  Välkomna till ett väldigt trivsamt boende som på riktigt erbjuder det slitna uttrycket, ¨med allt runt hörnet¨!

   

   

 • Förening

  BRF Riksdalern är en äkta förening med friköpt tomt som omfattar två flerbostadshus med fyra adresser, Munkhättevägen 19A, 19B, 23A & 23B. Föreningen upplåter 53 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen har tecknat kollektiv bostadrättsförsäkring för alla medlemmar och förvaltas ekonomiskt av SBC. Belåningen uppgår till 21, 3 Mkr fördelat på ca 3 349 kvm Boarea, vilket ger en belåning av normalgrad om ca 6 360 kr per kvm BOA/År och innehar föreningen innehar då samtidigt en väldigt välskött fastighet. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget och har heller inte höjt avgiften på väldigt många år.

  Föreningen är Radonmätt med godkänt och väldigt bra mätvärden på mellan 20-60 Bq/M3, där dagens gränsvärde ligger på 200 Bq/M3.

  Juridisk person godkänns ej.

  Föreningen accepterar delat ägande utan specifika regler. Vanligast förekommande är att den som bor i lägenheten äger minst 10%.

  Överlåtelseavgift om 1 183 kr debiteras Köparen och pantsättningsavgift om 473 kr debiteras Låntagaren.

  Cykel- och barnvagnsrum finns i varje uppgång.

   

  PARKERING

  Gratis korttidsparkering finns intill husen. Fasta parkeringsplatser finns att hyra för 300 kr/månad och garageplatser för 500 kr/månad. Föreningen har tillgång till ca 50 fasta parkeringsplatser och 10 garageplatser.

  INTERNET/TV

  Bredband erhålls via Botkyrka Stadsnät eller via ComHem som också står för leverans av Kabel-TV.

  FÖRENING

  Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2014 och sträcker sig fram till 2035.

  UTFÖRDA RENOVERINGAR

  2019 - Golvvård trapphus
  2018 – Omläggning marksten vid entréer
  2018 - Inoljning ytterdörrar
  2018 – LED-belysning trapphus
  2018 - Golvvård trapphus
  2017 - Inoljning ytterdörrar
  2016 - Takkrokar för cykel i cykelförråd
  2016 - Radonmätning med godkända värden.
  2015 - OVK obligatorisk ventilationskontroll
  2015 - Stamspolning
  2015 - Byggt uteplats  
  2015 - Upprustning av soprum
  2014 - Hallstolar har monterats i trapphusen
  2012 - Byggt två st. troaxförråd i cykelrum i port 19 B
  2012 - Inoljning ytterdörrar

   
  PLANERADE RENOVERINGAR

  2020 - Stamspolning
  2020 - OVK

   

  TUMBA

  Med ett par minuters promenad till Tumba Centrum erbjuds du fantastiska kommunikationsmöjligheter med både pendeltåg och en mängd bussar åt alla håll. Pendeln till Stockholm Central tar ca 25min och ca 15min till Södertälje. Under rusningstid erbjuds även pendeltåg till Uppsala Central, via Arlanda och pendlarbuss 743 avgår runt hörnet från hållplats Åvägen mot Fridhemsplan via Marievik och Hornstull. Bussar avgår också regelbundet mot Salem, Vårsta, Hallunda, Skärholmen och Huddinge.

  Infartsparkering erbjuds också intill Tumba station.

  För den som uppskattar idrott och naturupplevelser runt hörnet är Tumba svårslaget med flertal badsjöar och naturområden med promenad- och löpslingor i skogen.I närheten finns också Tuna Skatepark, Idrottshuset, Ishuset, gym som Tumba kraftsport, Storvretsbadet och Storvretens BP och många fler aktiviteter för de idrottsintresserade.

  Harbrostugan erbjuder löpslingor som knyts samman med fantastiska Lida friluftsområde som erbjuder bjuder natursköna motionsslingor, skidspår, pulkabacke, badplats och en vattenskidklubb. Biograf samt teaterföreställningar och kulturevenemang erbjuds på Tumbascenen.

  Tumba Centrum erbjuder all tänkbar shopping, service, mataffärer som kan behövas och i närheten finns det stora Coop, bibliotek, folktandvård mm.

  finns ett relativt stort utbud av aktiviteter: sporthallar, bordtennishall, skytteklubb, styrketräning, inomhusbad, bandyplan, parklek, sportfält och gymnastikhall.

  Det finns ett brett utbud av populära förskolor och skolor i närområdet för alla åldrar. För mer information se www.botkyrka.se

   

   

   

Fakta

Adress
Munkhättevägen 23 B, 147 45 Tumba
Område
Tumba
Rum
1 rum med kök och sovalkov
Boarea
40 Kvm (föreningens information)
Pris
1.775.000 KR
Avgift:
2517 kr/mån inkl. Värme, Vatten, BR-Försäkringstillägg, Kabel-TV (grundutbud)
Våning
entréplan
Hiss
Ja
Förråd
Förråd i lägenheten.
TV/Internet
Com hem / Botkyrka Stadsnät
 
Förening
Riksdalern
Org.nr
769607-0692
Energideklaration
Utförd - 134 kWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
102
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
1.19439 %
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1183 kr (Betalas av seller)
 
DRIFTKOSTNADER:
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån

Intresseanmälan

Munkhättevägen 23 B