Ljus hörntrea med stor uteplats

Ljus hörntrea med stor uteplats

 • Nacka
 • Musikvägen 5
 • 3 rum och kök
 • 81 Kvm
3.995.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Nacka

Ljus hörntrea med stor uteplats

 • Musikvägen 5
 • 3 rum och kök
 • 81 Kvm

Välkommen till ett populärt 55 plus-boende med ett härligt hörnläge och stor inglasad uteplats. Bostaden är en gavellägenhet med fönster åt tre olika väderstreck som i sin tur skapar ett härligt ljus & atmosfär i hela lägenheten.

 • Avgift 6057 kr/mån
 • Pris 3.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkommen till ett populärt 55 plus-boende med ett härligt hörnläge och stor inglasad uteplats. Bostaden är en gavellägenhet med fönster åt tre olika väderstreck som i sin tur skapar ett härligt ljus & atmosfär i hela lägenheten. Alla rum är rymliga och stora vilket gör den lättmöblerad, samt enkelt att skapa generösa sällskapsytor. Stor och inglasad uteplats som kan nyttjas året om.

  Denna bostad är anpassad för dem som fyllt 55 år eller mer och erbjuder möjligheten till socialt umgänge med grannarna. Diverse gemensamma aktiviteter som boulespel under sommaren och bridgekvällar ger en extra dimension till det sociala livet.

  Välkomnande hall med gott om plats för hatthylla och övrig hallmöblering som exempelvis byrå, hallbänk eller stol. Det finns även en garderob & hatthylla.

  Vardagsrummet har stora härliga ytor med ett fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för såväl soffgrupp som exempelvis läshörnan, arbetsplats och bokhyllor. Utgång till den fantastiska uteplatsen med hela glaspartier. Här kan man njuta av härliga luncher och middagar i solen.

  Trevligt kök med plats för ett middagsbord och tex vitrinskåp för den som önskar. Gott om förvaring i många skåp och bra arbetsytor. Vitt kakel ovan bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, hällspis, ugn, fläkt och diskmaskin.

  Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och exempelvis byrå. Det finns fyra inbyggda garderober med gott om förvaring.

  Det andra sovrummet har också gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Det finns garderob i hörnet.

  Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor under. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp med förvaring, wc samt rymlig duschdel med glasvägg.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Här bor man med direkt närhet till Nacka Forum, som erbjuder all tänkbar service, samt utmärkta bussförbindelser för både stads- och landsresor, gör vardagen smidig. Inom några år kommer även den nya tunnelbanan att vara inom promenadavstånd, vilket ytterligare förstärker områdets tillgänglighet och attraktion. Detta boende är inte bara en plats att bo, det är en harmonisk livsstil med bekvämlighet och gemenskap i fokus.

  Varmt välkomna på visning!

 • Förening

  BRF Lövängen är en bostadsrättsförening för dig som är 55 år eller äldre. Bostadsrättsföreningen består av fem hus med inflyttning 2007. I föreningen finns sammanlagt 69 lägenheter i varierande storlek.

  Föreningen tillhandahåller fler gemensamma aktiviteter. Alla som vill spela boule i föreningen är välkomna till föreningens boulebana där regelbundna tider för boule spelas. Det finns också ett Bridgegäng för den som är en haj på kortspel.

  I huset Musikvägen 4 finns ett cykelrum för föreningens medlemmar. Cyklarna, som står här, ska vara märkta med ägarens namn och lägenhetsnummer.

  Tvättstugan bokas via digitala tavlor i husentréerna eller via dator. Tvättstugetider finns mellan kl. 7.00 och 22.00. Efter kl. 22.00 är strömmen automatiskt avstängd till tvättmaskiner och torktumlare.

  Gästlägenheten består av sovrum, vardagsrum med köksdel, hall och duschrum. Den bokas dygnsvis från kl. 14 till nästa dag kl. 12. Kostnaden är 250 kronor per dygn. I gästlägenheten finns sängutrustning – dock ej lakan – för fyra sängar samt glas, porslin och bestick för 25 personer.

  I källaren till Musikvägen 1 finns en hobbylokal, som kan utnyttjas av medlemmar i föreningen. Där finns bl.a. hyvelbänk, arbetsbänkar och en hel del snickeriredskap. Det går även att vara här för att måla om mindre föremål. Lägenhetsnyckeln går till hobbylokalen.

  I ett förråd Musikvägen 2 finns skottkärra, spadar och andra verktyg för skötsel av föreningens utomhusområden. Lägenhetsnyckeln går till förrådet.

  Kabel-TV ingår i avgiften via Tele2. Varje medlem tecknar el-avtal & bredband avtal separat.

  Det finns 57 parkeringsplatser med elstolpe för motorvärmaruttag. Kostnad 400 kr/mån. Det finns också gästplatser.

  Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta

Adress
Musikvägen 5, 13162 Nacka
Område
Nacka
Rum
3 rum och kök
Boarea
81 Kvm (Föreningens information)
Pris
3.995.000 kr
Avgift
6057 kr/mån inkl. värme, vatten & tv
Våning
bv
Byggnadsår
2007
Hiss
Ja
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Lövängen i Nacka
Org.nr
769614-1188
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 144 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
313
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
1.4879 %
Andelstal, ägande
1.4848 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
400 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
550 kr/mån

Intresseanmälan

Musikvägen 5


Jag har tagit del av integritetspolicyn