Kvarnholmens solsida

Kvarnholmens solsida

 • Kvarnholmen
 • Kvarnholmsvägen 98
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm
2.600.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

Kvarnholmens solsida

 • Kvarnholmsvägen 98
 • 2 rum och kök
 • 40 Kvm

Inbjudande och ljus lägenhet mellan skärgård och stad. Golv av mattlackad ekparkett och öppen sällskapsyta mellan vardagsrum och kök vilket skapar en luftig känsla. Köket med grå luckor från Vedum. Helkaklat badrum med klinkers och kombimaskin.

 • Avgift 3606 kr/mån
 • Pris 2.600.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Med ett centralt och högt läge på Kvarnholmens platå görs det nu plats för flera nya hem.  Detta är en spännande del av Nacka kommun där Brf Makaronen ligger bekvämt intill Kvarnholmens centrum med bl a mataffär, konditori, gym och apotek. Intill ligger även skola och bussen stannar precis utanför porten. Dessutom utmärkta förbindelser med pendelbåt som går varje kvart. Detta är det ultimata boende mellan skärgård och stad. Huset är byggt i vinkel och öppnar sig mot söder. Lägenheten säljs på ritning.

  Inbjudande och ljus lägenhet om 2 rok med golv av mattlackad ekparkett och öppen sällskapsyta mellan vardagsrum och kök vilket skapar en luftig känsla. Moderna och stiliga tillval gjorda av en inredningsdesigner. Köket med greige luckor kommer från Vedum och är utrustat med energisnåla vitvaror från Electrolux. I det helkaklade badrummet finns en kombimaskin, även denna från Electrolux. Förråd finns i källaren. Detta är ett Svanenmärkt boende vilket betyder att du får ett bra boende i ett energisnålt hus byggt med låg klimatpåverkan. Huset har också en bra innemiljö, vilket gör det hälsosammare att bo här. Lägenheten är klar för inflyttning i december 2024 men det finns även möjlighet till tidigare inflyttning från september 2024.

  HALL | Välkomnande hall med mattlackad ekparkett och ljust målade väggar. Väggfärgen Jotun Tudor (NCS S 1202-Y26R) är vald för att matcha luckorna i köket. En garderob. Öppen planlösning mot kök.

  KÖK | Fullt utrustat kök med greige luckor, grå bänkskiva och vit kakel vid stänkytan. Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt (rostfri), inbyggnadsugn (rostfri) och inbyggnadsmikro (rostfri). Samtliga maskiner från Electrolux. Städskåp. Öppen planlösning mot vardagsrum.

  VARDAGASRUM | Ljusa väggar (väggfärg Jotun Tudor (NCS S 1202-Y26R), mattlackad ekparkett och dubbla fönster.

  SOVRUM | Vitmålade väggar och mattlackad ekparkett på golvet. En garderob och ett linneskåp.

  DUSCHRUM | Helkaklat ljust duschrum med ljus klinkers. Golv och väggar av granitkeramik Skärgård från Centro. Duschhörna med väggar av klarglas, wc-stol, handfat med vit kommod, handdukstork och kombimaskin.

  KVARNHOLMEN - Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Bageri Robin Delselius för att inhandla frukosten. I området finns en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. Längre ner på Kvarnholmsvägen finns även italienare som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna. Via cykel tar man sig till Slussen på 20 min och Östermalm 30 min.

 • Förening

  Brf Makaronen ligger bekvämt intill närcentrum, skola och kommunikationer. Huset är byggt i vinkel och öppnar sig mot söder. Välj mellan många olika lägenhetstyper i olika väderstreck med balkong, terrass, uteplats eller fransk balkong. Många lägenheter kan dessutom bjuda på sjöglimtar mot Svindersviken, Saltsjön eller inloppet mot Stockholm. Brf Makaronen består av totalt 101 lägenheter om 2-5 rok, 40-123 kvm, i en sammanhängande huskropp med grönskande innergård. Inflyttning från juni 2024.

 • Övrigt

  Lägenhetens del i föreningens skuld: 703 795 kr uträknat från föreningens ekonomiska plan.

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 98, 13175 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
40 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
2.600.000 kr
Avgift
3606 kr/mån inkl. Värme och vatten
Byggnadsår
2024
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Makaronen
Org.nr
769639-6196
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
D-1002
Andelstal, förening
0.71444 %
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Kvarnholmsvägen 98


Jag har tagit del av integritetspolicyn