Kvadratsmart med balkong

Såld

Kvadratsmart med balkong

 • Kristineberg
 • Ola Hanssonsgatan 7 vån 2
 • 1 rum och kök
 • 26 Kvm
2.650.000 KR
arrow down icon

Kristineberg

Kvadratsmart med balkong

 • Ola Hanssonsgatan 7 vån 2
 • 1 rum och kök
 • 26 Kvm

Välkommen till en välplanerad och trevlig lägenhet med västerbalkong i populära Kristineberg. Här bor du mitt i stan med gångavstånd till att som Stockholm har att erbjuda och stora grönområden runt hörnet.

 • Avgift 1950 kr/mån
 • Pris 2.650.000 KR
 • Beskrivning

  Den här mysiga och fräscha lägenheten med tidlöst parkettgolv och vita väggar har ett fint ljusinsläpp och en planlösning som gör det lätt att möblera. Med en trevlig sovalkov ges möjligheten till en avskild vrå för en god natts sömn, samtidigt finns det utrymme för sociala ytor med plats för båda matbord och soffa. Det finns gott om förvaring i flera garderober och de stora fönsterna i västerläge ger ett vackert ljusinsläpp och en trevlig utsikt över en lummig innergård med grönskande träd. 

  KÖK | Fräscht och modernt kök med bra utrymme för förvaring och gott om plats för att arbeta. Arbetsbänk i massivt trä och öppna kökshyllor. Här finns gasspis, ugn och rostfri kyl/frys.

  BADRUM | Helkaklat badrum med duschhörna WC och handfat. Vitt kakel och schackrutigt golv som matchar klinkergolvet i hallen vilket ger ett snyggt helhetsintryck.

  BALKONG | Det bästa av allt är den trevliga balkongen i västerläge som på sommaren ger sol från middagstid till kväll. Här har du en fin utsikt över den grönskande parken och det finns gott om plats för framtida fikastunder i eftermiddagssolen. 

  FÖRRÅD | Lägenheten disponerar ett förråd om ca 5 kvm.


  KRISTINEBERG
  Ett trevligt område i västra Stockholm med närhet till allt Stockholm har att erbjuda med trevliga restauranger och fantastiska grönområden runt knuten. Härliga Rålamshovsparken är bara en kort promenad bort och vid Fredhäll finns mysiga badklippor med fin kvällssol. Goda kommunikationer med tunnelbana och bussar och för den som hellre cyklar går det snabbt att cykla in till centrala Stockholm via Norr Mälarstrand.
  Helt enkelt en perfekt bostad i ett härligt område. Välkommen på visning

 • Förening

  BRF STORMYRTÖSEN 2
  Föreningen bildades 1999 och äger marken och den kulturhistoriskt intressanta fastigheten Stormyrtösen 2 som innehar 146 lägenheter, varav 4 hyreslägenheter och flera lokaler för uthyrning. Föreningen har underhållit fastigheten väl med många genomförda renoveringar bla stambyte 2004. elstammar 2005 balkonger 2015 tak och fönster 2022/23 och har en belåning ca 5 250 kr/ kvm. Årsavgift ca 730kr/kvm och då ingår även hushållsel. Månadsavgiften höjdes september 2023 med 10 % för att täcka höjda kostnader. Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida och årsredovisning.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen har 3 tvättstugor, 2 cykelrum, ett pingisrum samt en liten verkstad. Förråd 

  PARKERING
  Parkering sker på gatan i enlighet med Stockholms Stads bestämmelser för boendeparkering

 • Övrigt

  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 96 474 kr. Denna uppgift är framräknad utifrån uppgifterna i senast tillgängliga årsredovisning (år 2022) med hjälp av följande formel: Räntebärande skulder - Räntebärande tillgångar inkl. likvida medel x Bostadsrättens andelstal av årsavgiften till föreningen. ( 25 230 000 - 9 354 236 * 0,00588790). 

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och föreningens hemsida och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. 

  Uppgift angående boarean är baserad på säljarens och föreningens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning

Fakta

Adress
Ola Hanssonsgatan 7 vån 2, 11252 Stockholm
Område
Kristineberg
Rum
1 rum och kök
Boarea
26 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.650.000 kr
Avgift
1950 kr/mån inkl. Värme och Vatten och el
Våning
2
Byggnadsår
1934
Hiss
Nej
Förråd
Vindsförråd
TV/Internet
ComHem eller Bredbandsbolaget (fiber)
 
Förening
BRF Stormyrtösen 2
Org.nr
769606-1964
Uppvärmning
Fjärrvärme. Vattenburen.
Ventilation
Mekanisk frånluft
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - F - 167 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
0301
Lägenhetsnr LMV
1204
Andelstal, ägande
0.00588790 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
525 kr
Överlåtelseavgift
1313 kr
 
Driftkostnader
Försäkring
138 kr/mån
Gas
308 kr/mån
Totalt
445 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på avtal och förbrukning

Intresseanmälan

Ola Hanssonsgatan 7 vån 2


Jag har tagit del av integritetspolicyn