Kvadratsmart

Kvadratsmart

 • Sundbyberg
 • Vintergatan 2B, 1 tr
 • 1.5 rum och kök
 • 35 KVM
2.660.000 KR

Ring för visning

Sundbyberg

Kvadratsmart

 • Vintergatan 2B, 1 tr
 • 1.5 rum och kök
 • 35 KVM

JUST DENNA LÄGENHET ÄR SÅLD MEN MAILA FÖR YTTERLIGARE INFO OM LIKNANDE LÄGENHETER I FÖRENINGEN_ Otroligt välplanerade 35 kvm belägen i toppmodern fastighet med stor härlig balkong. Här bor man på attraktiv adress med närhet till hjärtat av Sundbyberg med goda kommunikationer, Tuletorget, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och sjöar såsom Lötsjön och Råstasjön. Garage finns i fastigheten med access via hiss! Gästlägenhet som får nyttjas av boende i huset.

 • Avgift 1935 kr/mån
 • Pris 2.660.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Toppmodern mini tvåa om 35 kvm som har det mesta. Med bästa tänkbara läge, lugnt och skyddat och samtidigt väldigt nära kommunikationer med tunnelbana, pendel, tvärbanan och buss. Lägenheten har en mycket tilltalande planlösning, med en smart, avgränsad sovrumsdel som är avskild från både vardagsrum och kök. Sovdelen rymmer både dubbelsäng och förvaring och kan lätt avgränsas till en alkov.

  Påkostat kök där den fasta köksinredningen har stilrena grå luckor och lådfronter. Exklusiv bänkskiva och stänkskydd i marmor ramar in köket på ett smakfullt sätt. Den maskinella utrustningen är från Siemens med induktionshäll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Här finns gott om avlastningsytor vilket verkligen lämpar sig för den som tycker om att laga mat. Kromad blandare från Tapwell. Dimbar belysning och el-uttag är intregrerat underväggskåpen.
  Helkaklat badrum med klinkergolv, duschhörna med takdusch och glasvägg, wc, handfat och handdukstork. I badrummet finns även en kombimaskin från Bosch med tvätt och torkning.

  Vardagsrummet och köket angränsar till varandra. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare de stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen ner till golvet kapar en känsla av rymd. Från vardagsrummet når man balkongen om 6 kvm.
  Lägenheten har gott om förvaring och lämpar sig mycket bra för ett par. I hallen finns gott om plats för avhängning samt två stora garderober.

  På denna ljusa del på åsen ovanför Sundbybergs stadskvarter vävs nya bostadshus in och blandas på ett naturligt sätt in bland de äldre husen. Som ett led i detta förstärks stadkaraktären ytterligare. Området genomgår en spännande förändring och kommer att inom de närmsta åren bli något speciellt, med ett ännu rikare utbud på social service, butiker, restauranger och caféer: Här finns även fina rekreationsområden såsom tex. kring Lötsjön och Bällstaån med dess promenadstråk längs med Bällstaviken och Ulvsundasjön, hela vägen in mot stan.

  Den idylliska småstad som Sundbyberg utgör har allt, angränsande villaidyllér, sjöar och vattendrag och inte minst möjligheten med båtplats i Mälarens vatten. Tillgången till all social service gör boendet bekvämt och händelserikt. Det geografiska läget är perfekt med enkelheten och närheten till påfarter och knutförbindelser, tvärbanan, tunnelbana, pendeltåg m.m. - Välkommen hem!

   

  Lägenheten är i lägenhetsförteckningen registrerad som en etta, men vi har valt att delvis marknadsföra den som en mini-tvåa.

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Rio i Sundbyberg har adress Ekenbergsvägen 128-130 och är ett flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus. Underliggande 3D-fastighet består av kommersiella lokaler och ägs av annan fastighetsägare. Gemensamma utrymmen

  Föreningen har en takterrass som får utnyttjas av alla medlemmar i trapphus A. Gemensam grovtvättstuga är belägen i trapphus B. Övernattningslägenhet finns i trapphus D och kostar 400 kr/natt. Cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd i garage samt hus A och E markplan.

  Garageplatser finns för en kostnad om 1 900 kr/mån och med el 2 500 kr/mån.

 • Övrigt

  Årsavgift 23 215 kronor (kostnad för hushållsel, TV, bredband, telefoni samt tappvarmvatten ingår ej)
  Årsavgift för
  a) Hushållsel 1769 kronor (avräknas efter förbrukning) 147 kr/mån
  b) TV 975 kronor 81kr/mån
  Total månadskostnad 2163 kr/mån.

   Till lägenheten hör ett källarförråd.

   

Fakta

Adress
Vintergatan 2B, 1 tr, 17269 Sundbyberg
Område
Sundbyberg
Rum
1.5 rum och kök
Boarea
35 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
2.660.000 KR
Avgift:
1935 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
1 av 7
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Rio i Sundbyberg
Org.nr
769631-6988
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
B1101
Andelstal, förening
0.4120 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift:
473 kr
Överlåtelseavgift:
1182 kr (Betalas av buyer)
 

Intresseanmälan

Vintergatan 2B, 1 tr