HÖRNLÄGE MED SOLIG BALKONG

HÖRNLÄGE MED SOLIG BALKONG

 • Kvarnholmen
 • Makaronigränd 7
 • 3 rum och kök
 • 78 Kvm
6.495.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

HÖRNLÄGE MED SOLIG BALKONG

 • Makaronigränd 7
 • 3 rum och kök
 • 78 Kvm

VISNING SÖNDAG 13.00-13.30. Hörnlöge med fantastisk utsikt över Saltsjön, Stockholms inlopp, Djurgården och Stockholms stad. I denna lägenhet bor man högt upp på 4 trappor med två välplanerade sovrum och ett rymligt kök med öppen planlösning med vardagsrum. På den stora balkongen i s�

 • Avgift 4144 kr/mån
 • Pris 6.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Hörnlöge med fantastisk utsikt över Saltsjön, Stockholms inlopp, Djurgården och Stockholms stad. I denna lägenhet bor man högt upp på 4 trappor med två välplanerade sovrum och ett rymligt kök med öppen planlösning med vardagsrum. På den stora balkongen i söder har man sol hela dagen. Lediga garageplatser finns. Utsikten måste upplevas på plats!

  Lägenheten har vidare en funktionell och social planlösning där sovrummen är praktiskt avskilda från varandra samtidigt som köket och vardagsrummet har en öppen lösning. Badrum med dusch och tvättmaskin/torktumlare. Rymlig klädkammare och flertalet garderober med gott om förvaring.

  Hall | Välkomnande entré med ekparkett och vitmålade väggar. Här finns en stor garderob med goda förvaringsmöjligheter.

  Kök | Tilltaget kök från Vedum med vita släta luckor i modernt utförande. Köket har optimerats via en möbelsnickare och har en hel köksö med bänkskiva av Carreramarmor. Luckor med push-open funktion i överskåpen. Diskho och modern blandare. Rostfri kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin. Mikro och varmluftsugn. Från köket nås den terrassliknande och soliga balkong i rakt söderläge. Här kan man sitta långt in på säsongen.

  Vardagsrum | Stort och ljust vardagsrum med härligt hörnläge mot Saltsjön.

  Badrum | Trevligt badrum med klinker på golvet och vita stora kakelplattor på väggarna. Här finns dusch, wc, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och kommod och spegel. Nedsänkt tak med infällda spotlights.

  Sovrum | Lägenheten rymmer två rofyllda sovrum som ligger praktiskt avskilda från varandra. Det större sovrummet har fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Här finns dubbla garderober med skjutdörr och gott om förvaringsmöjligheter. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum eller kontor. Skjutdörr och en rymlig klädkammare. Fantastisk utsikt mot havet och även här sover man utan gott om natten utan insyn.

  I entréplanet finns postboxar och härifrån tar du dig via rymliga hissar till bostaden, garaget eller den gemensamma takterrassen.

  Till varje lägenhet hör ett externt förråd som är beläget på något av källarplanen. 

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi samt Lilla Don och på samma gata finns populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Nya Kvarnen 2 består av 87 lägenheter, samtliga med bostadsrätt, fördelade i portarna Makaronigränd 3,5 och7. Byggår är 2014 och föreningen är en så kallad äkta förening. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person som köpare.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN | Föreningen har en gemensamhetslokal för sammankomster och en övernattningslägenhet. Dessutom finns ett antal takterrasser, med makalös utsikt, för föreningens medlemmar.

  PARKERING | Föreningen har ca 75 garageplatser i ett större gemensamt garage. Garaget ligger under huskroppen och nås enkelt med hissen. Garageplats kostar 1000kr/ mån.

  KABEL-TV & BREDBAND | Telia Triple-play med bredband, digital-TV och IP-telefoni.

  Individuell förbrukning av varmvatten debiteras respektive lägenhetensinnehavare (ca 100kr/ mån för den här bostaden).

Fakta

Adress
Makaronigränd 7, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
3 rum och kök
Boarea
78 Kvm (Föreningens information)
Pris
6.495.000 kr
Avgift
4144 kr/mån inkl. värme & kallvatten
Våning
4
Byggnadsår
2014
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Telia fiber
 
Förening
Nya Kvarnen 2
Org.nr
769623-6491
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 81 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
41403
Lägenhetsnr LMV
1403
Andelstal, förening
1.1631 %
Andelstal, ägande
0.0 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Makaronigränd 7


Jag har tagit del av integritetspolicyn