Hörnläge med sjöutsikt och balkong

Hörnläge med sjöutsikt och balkong

 • Hallunda
 • Skarpbrunnavägen 93
 • 3 rum och kök
 • 72.5 Kvm
1.995.000 KR

Ring för visning

Hallunda

Hörnläge med sjöutsikt och balkong

 • Skarpbrunnavägen 93
 • 3 rum och kök
 • 72.5 Kvm

Varmt välkomna till denna välplanerade trea med ett högt och ljust läge samt inglasad balkong. Från både lägenheten och balkongen har man en mycket trevlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Perfekt sydvästläge ger fantastiska solnedgångar.

 • Avgift 4480 kr/mån
 • Pris 1.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna välplanerade trea med ett högt och ljust läge samt inglasad balkong. Från både lägenheten och balkongen har man en mycket trevlig utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Perfekt sydvästläge ger fantastiska solnedgångar och sol under större delen av dagen. Njut av soliga middagar med vänner och familj! Här bor man med två optimala sovrum, renoverat badrum, ljust vardagsrum och härligt arbetskök. Lägenheten har ett ljusinsläpp utöver det vanliga då den ligger på hörnet och har många stora fönster. Några portar bort finns en trevlig festlokal med bastu och dusch.

  Norsborg station erbjuder bra kommunikationer så som tunnelbana och buss. Med tunnelbanan mot Ropsten är du framme i centrala Stockholm på ca 30 minuter. I området finns kommunens största centrum. Hallunda Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, postombud, apotek, elektronik, klädbutiker, blomsterhandel och frisör, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

  Välkomnande hall där du direkt möts av den öppna och ljusa planlösningen, avhängning för kläder direkt till höger samt att det finns en rymlig klädkammare med utmärkta förvaringsmöjligheter.

  Till vänster finns det stora och renoverade badrummet med mörk klinker på golvet och stora kakelplattor på väggarna. Här finns wc, kommod med belyst spegel, duschhörna, tvättmaskin samt gott om förvaring i högskåp.

  Det största sovrummet har gott om förvaring i dubbla garderober samt plats för dubbelsäng och annat önskat möblering. Sned utsikt mot Mälaren och rummet ligger helt insynsskyddat till. Utgång till inglasad balkong med fantastisk utsikt mot horisonten och Mälaren. Här kan man njuta av vackra solnedgångar.

  Rymligt vardagsrum med flertalet fönster som bidrar till ett härligt ljusinsläpp samt trevlig utsikt mot Mälaren. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats samt mediamöbel.

  Trivsamt kök med bra arbetsytor och plats för rymlig matplats. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis med glashäll samt fläkt.

  Det andra sovrummet har plats för säng och lekhörna, perfekt som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns gott om förvaring i flertalet garderober.

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Här har du även nära till den omtalade Hågelbyparken. En mötesplats för nöje och konferens, som ligger mellan Tumba och Norsborg. Här kan du njuta av vällagad mat i rofylld miljö på Wärdshuset LM eller dagens lunch på populära Café Anna Giertz. besöka lantboden där du kan handla goda karameller i strut, tvålar, honung m.m. Under sommartid finner du även södra Stockholms största bakluckeloppis där du kan fynda till bra priser, eller kanske vill du se Sveriges bästa dansband en skön sommarkväll? Hågelby firar högtider, anordnar trädgårdsdagar, konserter och teaterföreställningar, dem huserar festivaler och mycket mer.

  I närheten finner du även ett detaljhandelsområde för dig som vill besöka Bauhaus, Systembolaget, Rusta, Ica Maxi eller kanske den stora fyndmarknaden EG´s.

  Området består av två kommunala förskolor som är belägna i ett naturskönt område som inspirerar till både lek och utforskande. Sedan finns två grundskolor i området, Hammerstaskolan från förskoleklass till nian och Botkyrka Friskola som är en fristående grundskola för elever från förskoleklassen till nian, båda med gångavstånd till tunnelbana och bussar

  Varmt välkommen på visning! 

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Stenbocken ligger i Norsborg som är beläget i Botkyrka kommun.
  Föreningen innehar med tomträtt fastigheterna Klockarberget 1 & 2 samt Trälberget 5, Botkyrka kommun. Antal lägenheter: 367 bostadsrätter (total lägenhetsyta: 28 015 kvm).

  Föreningens entréer är utrustade med kodlås.

  Com Hem Digital-TV. Basutbud med 21 kanaler ingår i avgiften. Fiber finns indraget. Bredbandsabonnemang bekostas av medlemmen. Det finns flera leverantörer, bl.a. Com Hem och Bredbandsbolaget.

  Gjorda renoveringar:
  2019 - Målning
  2019 - Gemensamma utrymmen
  2019 - Installationer
  2019 - Huskropp utvändigt
  2019 - Markytor
  2018 - Markytor
  2018 - Värme, undercentral
  2018 - Byte av lekutrustning
  2016 - De nya garagen har utrustats med LED belysning och nya fläktsystem.
  2016 - Trapphusen har rörelsestyrda LED lampor.
  2016 - Två tvättstugor har byggts om och utrustats med energisnåla maskiner och LED belysning.

  Föreningen har en gästlägenhet på Skarpbrunnavägen 125. I lägenheten finns tre bäddar varav en dagbädd, samt en resårsäng och dessa har bäddutrustning. Lägenheten är utrustad med bord och stolar, kyl och frysfack, kaffebryggare och två spisplattor. Det finns även tallrikar, glas, muggar och bestick. Toalett och duschkabin finns i lägenheten.

  Föreningen har två tvättstugor med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel.

  Lokalen ligger vid Skarpbrunnavägen 159 och går att hyra mot en avgift.

  Det finns även cykelförråd, källarförråd, bastu, barnvagnsförråd och innergård med sandlåda samt grill.

  Inom föreningen finns det ett parkeringshus varav två garageplan och ett parkeringsdäck. Föreningen har 155 parkeringsplatser, 187 garageplatser och 3 MC-platser. Riksbyggen tillämpar ett separat kösystem. Utöver det finns det parkeringsplatser längs ut gatan mot en avgift. 

  Bilplats 1: Garage . Avgift 363 kr/mån, har separat kö.
  Bilplats 2: P-plats . Avgift 227 kr/mån, har separat kö.

Fakta

Adress
Skarpbrunnavägen 93, 14564 Norsborg
Område
Hallunda
Rum
3 rum och kök
Boarea
72.5 Kvm (Föreningens information)
Pris
1.995.000 kr
Avgift
4480 kr/mån inkl. värme, vatten & kabel-tv
Våning
1
Byggnadsår
1977
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Stenbocken i Norsborg
Org.nr
712800-0614
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 134 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
231246002-0055
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
0.25659 %
Andelstal, ägande
0.25658 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Skarpbrunnavägen 93


Jag har tagit del av integritetspolicyn