HÖRNLÄGE – KVÄLLSSOL – UTSIKT

HÖRNLÄGE - KVÄLLSSOL - UTSIKT

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 6A
 • 4 rum och kök
 • 104 Kvm
10.950.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 22 Maj 14:15 - 15:00
 • Måndag 23 Maj 18:00 - 18:30

Kvarnholmen

HÖRNLÄGE - KVÄLLSSOL - UTSIKT

 • Mjölnarvägen 6A
 • 4 rum och kök
 • 104 Kvm

Varmt välkomna till detta unika boende med fantastisk utsikt mot Saltsjön, Djurgården och Stockholms stad. Äntligen en 4:a till salu i föreningen med det absolut bästa läget på Kvarnholmen. Här bor man högt upp på 8 trappor med sol från tidig eftermiddag till magiska solnedgångar.

 • Avgift 5180 kr/mån
 • Pris 10.950.000 KR
 • Visas
  2022-05-22 14:15 - 15:00Söndag Föranmälan krävs
  2022-05-23 18:00 - 18:30Måndag Föranmälan krävs
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

   Varmt välkomna till detta unika boende med fantastisk utsikt mot Saltsjön, Djurgården och Stockholms stad. Äntligen en 4:a till salu i föreningen med det absolut bästa läget på Kvarnholmen. Här bor man högt upp på 8 trappor med sol från tidig eftermiddag till magiska solnedgångar. Generös balkong med öppningsbara glaspartier och plats för härliga middagar. Planlösningen är verkligen optimal med tre rymliga sovrum och ett rymligt vardagsrum som ligger öppet och socialt mot det moderna köket. Två stora helkaklade badrum med duschar i bägge samt en separat tvättstuga. Högst upp i husen ligger gemensamma terrasser som är perfekta om man har lite större tillställningar. Denna lägenhet måste upplevas på plats! 

  Välkomnande hall och här möts vi av ljust parkettgolv och ljusgråa väggar. Klädhängare för ytterkläder samt hel garderobsvägg med skjutdörrar med spegel.

  Direkt in till höger finns lägenhetens första badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med kommod med gott om förvaring, spegel med belysning och dusch.

  Lite längre in finns en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, väggmonterad tvättställning, tvättho och en arbetsbänk med tre skåp ovanför.

  Bredvid finns lägenhetens andra badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustat med kommod med gott om förvaring, spegel med belysning och dusch.

  Lägenheten har tre rymliga sovrum med gott om plats för sängar, skrivbord samt annat önskat möblemang. I det största sovrummet finns en rymlig garderob med gott om förvaring. Utanför sovrummen finns även här en stor garderob.

  Direkt när man kommer in i vardagsrummet så slås man av den fantastiska utsikten mot Djurgården och Saltsjön. Då lägenheten ligger på hörnet får man även ett fönster på hörnet med utsikt in mot Stockholms stad. Väl ute på den rymliga balkongen den är det svårt att hitta en lägenhet med en häftigare vy. Här kommer solen runt på eftermiddagen och stannar kvar ända tills solnedgång. Glaspartierna går både att öppna och stänga helt vilket gör att balkongen blir som ett extra rum och sätter man in infravärme så går det att nyttja långt in på säsongen. Vardagsrummet har gott om plats för soffa och tv-möbel. 

  Köket ligger öppet mot vardagsrummet och har gråa släta luckor, bänkskiva och stänskydd av kompositsten. Gott om förvaring- och avställningsmöjligheter. Underlimmad diskho, modern blandare, induktionshäll, ugn, mikro, hel kyl & frys samt integrerad diskmaskin, samtliga vitvaror kommer från Siemens. Fläkt från Franke med rostfri kantlist och infälld ledbelysning under överskåpen. Skena i taket med dimbara spotlights som bidrar till ett behagligt ljus.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger nere på kajen). Coop har en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en tandläkare, vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi och i samma förening finns populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien. I samma föreningen finns en restaurang som heter Deli Molinari och har bästa solläget och utsikten på Kvarnholmen.

  Det finns även två gym – stc – med generösa öppettider. Det finns även ett yogaställe som heter Updogbodies.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen består av 5 huskroppar och 223 lägenheter och 5 lokaler.

  Det finns 179 garageplatser varav 15 MC-platser. 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen i grannfastigheten. Garageplatserna kostar 1300 kr/månad för bil och 400 kr/månad för MC.

  Föreningen har gemensamma takterrasser med magisk utsikt. Det finns även styrelserum, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighetsförråd, rullstolsförråd och kajakrum.

  Källarförråd hör till lägenheten samt att det finns extra förråd att hyra för medlemmarna, kostnad 500 kr/mån.

  Utanför fastigheterna finns cykelställ, grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor och belysning.

  Bredband, telefoni och tv finns via fiber och leverantör är Telia.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 6A, 13174 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
4 rum och kök
Boarea
104 Kvm (Föreningens information)
Pris
10.950.000 kr
Avgift
5180 kr/mån inkl. värme & vatten
Våning
8
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Kajplats Kvarnholmen
Org.nr
769633-1300
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 80 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
31805
Lägenhetsnr LMV
1805
Andelstal, förening
0.57 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
250 kr/mån
Övrigt
100 kr/mån
Totalt
650 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 6A


Jag har tagit del av integritetspolicyn