Högt upp på hörnet med balkong

Högt upp på hörnet med balkong

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 4B
 • 3 rum och kök
 • 68 Kvm
5.495.000 KR

Ring för visning

Kvarnholmen

Högt upp på hörnet med balkong

 • Mjölnarvägen 4B
 • 3 rum och kök
 • 68 Kvm

Välkomna till detta unika boende med kajläge. Här bor man högt upp på hörnet med inglasad balkong där man kan njuta av utsikten mot Saltsjön och Djurgården. Perfekt planerade 68 kvm med två rymliga sovrum, stort lyxigt kök med påkostad bänkskiva/stänkskydd, ljust vardagsrum och modernt badrum med golvvärme. Lägenhet är perfekt på Kvarnholmen med dels utgång till kajen samt en utgång på Kvarnholmsvägen. Högst upp på taken finns härliga takterrasser med sol från morgon till solnedgång. Här har man verkligen en av Stockholms bästa utsikter!

 • Avgift 3812 kr/mån
 • Pris 5.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkomna till detta unika boende med kajläge. Här bor man högt upp på hörnet med inglasad balkong där man kan njuta av utsikten mot Saltsjön och Djurgården. Perfekt planerade 68 kvm med två rymliga sovrum, stort lyxigt kök med påkostad bänkskiva/stänkskydd, ljust vardagsrum och modernt badrum med golvvärme.

  Lägenhet är perfekt på Kvarnholmen med både utgång nere på kajen samt en utgång på Kvarnholmsvägen. Högst upp på taken finns härliga takterrasser med sol från morgon till solnedgång. Här har man verkligen en av Stockholms bästa utsikter!

  Välkomnande hall med ljusekparkett och vitmålade väggar, vilket är genomgående i hela lägenheten. Klädhängare för ytterkläder samt garderob.

  Direkt in till vänster ligger det rymliga och moderna badrummet med ljusgrått klinkergolv med värme under samt vitt blankt 250x400 kakel på väggarna med dold rördragning. Här finns duschhörna, wc, kommod med spegel, tvättmaskin & torktumlare med arbetsbänk samt väggskåp.

  Direkt när man kommer in i kök/vardagsrum så slås man av lägenhetens härliga ljus tack vare hörnläget i fastigheten. Köket ligger öppet mot vardagsrummet och har vita släta luckor och bänkskiva och stänkskydd av vacker komponitsten och microcement. Gott om förvaring- och avställningsmöjligheter. Underlimmad diskho, hög blandare, induktionshäll, rostfri ugn & mikro i arbetshöjd, rostfri fullhöjds kyl/frys samt integrerad diskmaskin, samtliga vitvaror kommer från Siemens. Fläkt från Franke med rostfri kantlist. Från köket nås  den inglasade balkongen med utsikt mot vattnet.

  Vardagsrummet är ljust och luftigt. Plats för både soffgrupp och tv-möbel.

  Lägenheten har två rymliga sovrum som ligger praktiskt avskilda från varandra. Här får man plats med både säng och annat önskat möblemang. I det större sovrummet finns en hel garderobsvägg med skjutdörrar och utmärkta förvaringsmöjligheter.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Uppe vid centrala Kvarnholmen finns en sushi samt en ny japansk restaurang som heter Don Poketto. På samma gata finns  populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen består av 5 huskroppar och 223 lägenheter och 5 lokaler.

  Det finns 179 garageplatser varav 15 MC-platser. 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen i grannfastigheten. Garageplatserna kostar 1300 kr/månad för bil och 400 kr/månad för MC.

  Föreningen har gemensamma takterrasser med magisk utsikt. Det finns även styrelserum, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighetsförråd, rullstolsförråd och kajakrum.

  Källarförråd hör till lägenheten samt att det finns extra förråd att hyra för medlemmarna, kostnad 500 kr/mån.

  Utanför fastigheterna finns cykelställ, grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor och belysning.

  Bredband, telefoni och tv finns via fiber och leverantör är Telia.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 4B, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
3 rum och kök
Boarea
68 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
5.495.000 kr
Avgift
3812 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
6
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Kajplats Kvarnholmen
Org.nr
769633-1300
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk ventilation
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
21602
Lägenhetsnr LMV
1602
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
100 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 4B


Jag har tagit del av integritetspolicyn