Högt upp med härlig utsikt

Högt upp med härlig utsikt

 • Kvarnholmen
 • Tre Kronors väg 39
 • 2 rum och kök
 • 55 Kvm
4.350.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Kvarnholmen

Högt upp med härlig utsikt

 • Tre Kronors väg 39
 • 2 rum och kök
 • 55 Kvm

Välkomna till en av de coolaste och bästa lägenheterna på Kvarnholmen. Högt belägen med balkong och kvällssol. Häftigt och påkostat boende i omtalat projekt från Oscar Properties med smakfulla materialval och snygga färgsättningar. Lyxigt badrum, smakfulla trägolv och modernt kök.

 • Avgift 4125 kr/mån
 • Pris 4.350.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till en av de coolaste och bästa lägenheterna på Kvarnholmen. Högt belägen med balkong och kvällssol. Häftigt och påkostat boende i omtalat projekt från Oscar Properties med smakfulla materialval och snygga färgsättningar. Lyxigt badrum, smakfulla trägolv och modernt kök med senaste vitvarorna. Platsbyggda garderober. Rymligt och rofyllt sovrum. Stora fönster som bidrar till ett ljusinsläpp utöver det vanliga.

  I samma fastighet finns redan nu välsorterad Coop, Crispy Pizza, Delcelius bageri, apotek och vårdcentral.

  Direkt i hallen märker man att detta är en lägenhet utöver det vanliga. God takhöjd, ljusa trägolv och sköna färgval.

  Lägenheten har en sober ljus grundpalett med accenter i sotgrå toner i fönstersnickerier, radiatorer och skåpdörrar. Samtliga väggar är målade i vitt och golven är ljusa vitpigmenterade och mattlackade trägolv av ek. Fönstren i bostaden är väl tilltagna och har låg bröstning, vilket både ger fin utsikt och ett generöst ljusinsläpp. Industrikänslan finns i de mörkmålade och spröjsade rutorna och i de gedigna mörkmålade radiatorerna i anslutning. Planlösningen är ritad av Berglund Arkitekter i samarbete med Oscar Properties.

  Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning. Det är ett stort och härligt socialt rum med plats för både soffa samt stort matbord. Stora fönsterpartier med utgång till balkongen. Köket är specialritat för Bageriet och är både praktiskt och snyggt med väl tilltagna arbetsytor och gedigna materialval. Bänkskivan i natursten är extra djup - inspirerad av gamla bakbänkar. Här finns kyl/frys, induktionshäll, ugn, specialritad fläkt och diskmaskin.

  Balkongen har härlig kvällssol. Utsikt mot havet och in mot Stockholms stad.

  Rakt fram finns det välutrustade badrummet. Här finns handfat, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade med vitt rektangulärt och stående kakel och på golvet ligger vit matt mosaik från Höganäs, försedd med golvvärme. Badrumsdetaljer som blandare, dusch med mera är kromade. Taken är inmålade i sotgrått.

  Det stora sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och ytterligare möblering. Platsbyggd garderobsvägg.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns det Sveriges bästa glass hos Snö, som ligger nere på kajen. I april öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det tredje planet är tänkt att rymma områdets hälso- och sjukvårdsresurser – vårdcentral, tandläkare eller mödravård.

  Rakt över gatan finns en Sushi samt att det även öppnar en ny japansk restaurang inom kort. Längre ner på gatan hittar vi omåttligt populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även två gym med generösa öppettider.

  Det finns en förskola som heter Alexanderskolan samt en grundskola som heter Ebba Brahe.

  I nya parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Bageriet 3 är ett unikt nybyggnadsprojekt av byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3.

  Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen innefattar 128 bostadsrättslägenheter.

  Parkering 75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, kostnad är 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det finns 9 stycken besöksparkeringar.

  Det finns cykelförråd, förråd, soprum och barnvagnsrum samt rullstolsrum.

  Bredband levereras via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s.

  Till denna bostad hör ett källarförråd.

Fakta

Adress
Tre Kronors väg 39, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
55 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.350.000 kr
Avgift
4125 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV (ca 8 TV-kanaler) och bredband
Våning
3
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Bageriet 3
Org.nr
769629-2791
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
3-glas

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
05.1402
Lägenhetsnr LMV
1302
Andelstal, förening
0.6893 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
150 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
300 kr/mån

Intresseanmälan

Tre Kronors väg 39


Jag har tagit del av integritetspolicyn