Högt läge med stor balkong – 50+ boende

Högt läge med stor balkong - 50+ boende

 • Rönninge
 • Rönningevägen 2B
 • 2 rum och kök
 • 65 Kvm
2.295.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 20 Juni 11:00 - 11:30

Rönninge

Högt läge med stor balkong - 50+ boende

 • Rönningevägen 2B
 • 2 rum och kök
 • 65 Kvm

Varmt välkomna till denna perfekt planerade och rymliga tvåa med ett högt läge i fastigheten. Här bor man med en terrassliknande balkong med utsikt mot sjön Flaten. Här kan man sola hela dagen och lägenheten har mängder av stora fönster vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Lugn och trivsam förening med ett centralt läge. Egen parkeringsplats med elstolpe precis utanför dörren. Låg avgift. Föreningen är en seniorförening och har krav på att minst en ägare är fyllda 50 år vid förvärvet.

 • Avgift 2972 kr/mån
 • Pris 2.295.000 KR
 • Visas
  2021-06-20 11:00 - 11:30Söndag Föranmälan krävs
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna perfekt planerade och rymliga tvåa med ett högt läge i fastigheten. Här bor man med en terrassliknande balkong med utsikt mot sjön Flaten. Här kan man sola hela dagen och lägenheten har mängder av stora fönster vilket bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Lugn och trivsam förening med ett centralt läge. Egen parkeringsplats med elstolpe precis utanför dörren. Låg avgift. Föreningen är en seniorförening och har krav på att minst en ägare är fyllda 50 år vid förvärvet.

  Stor och välkomnande hall med plats för avhämtning samt inbyggd garderob. 

  Direkt till höger finns ett rymligt helkaklat badrum. Vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Här finns dusch, wc, tvättställ med spegel samt extra förvaring. Tvättpelare finns. 

  Stort och härligt kök med ett fönster på kortsidan. Träluckor och mörk bänkskiva med vitt kakel ovanför. Ugn och mikro i praktisk arbetshöjd. Det finns även diskmaskin, kyl/frys, glashäll och fläkt. 

  Fantastiskt rum i öppen planlösning med köket, stora fönster, högt i tak och fin utsikt. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matbord. Utgång till den fantastiska balkongen i bästa solläge. Här kan man njuta av härliga middagar med utsikt mot sjön Flaten. Hela balkongen är inglasad med öppningsbara partier med markiser ovanför.

  Rofyllt sovrum med garderobsvägg. Plats för fullstor dubbelsäng samt annat önskat möblemang. 

  Lägenheten säljs med en friskrivning.

  Rönninge är perfekt för pendlaren. Från Rönninge tar man pendeltåget som tar 30 minuter in till Stockholm City och 10 minuter till Södertälje. Det går även buss om du ska till Salem, Söderby, Uttran, Tumba eller Hallunda. För den bilburne så tar det bara någon minut att komma ut på E4:an.

  Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Förening

  Föreningen bildades 2004 och husen byggdes av SMÅA och stod färdiga 2005. Föreningen har tre byggnader innehållande 30 st. lägenheter, en övernattningslägenhet och tvättstuga. Föreningen är en seniorförening och har krav på att minst en ägare är fyllda 50 år vid förvärvet. Föreningen äger marken.

  Tvättstuga i port A. Övernattningslägenhet. Cykelrum. 

  Ett förråd placerat på samma våningsplan som lägenheten ingår i överlåtelsen.

  Egen parkeringsplats med elstolpe precis utanför porten ingår i överlåtelsen. Föreningen har även 6 st. gästparkeringar och 6 st. avgiftsbelagda garageplatser (kö).

  Utförda renoveringar:
  Målat om alla balkonger för 2–3 år sedan.
  Bytt alla lampor under föreningens ansvar till LED (trappor inomhus, under varje portal utomhus). 
  Satt upp gallergrindar utgång baksida och förstärkt alla entrédörrar med brytskydd (mot inbrott). Installerat taggar för att komma in.
  Anslutning till matsortering.

  Tv och Internet via Com Hem - kostar 100 kr/mån och läggs ovanpå månadsavgiften.

  2 städdagar per år, en vår och en höst. Gräsytor sköts av en firma liksom snöskottning. Sin egen parkeringsplats får man skotta själv.

Fakta

Adress
Rönningevägen 2B, 14461 Rönninge
Område
Rönninge
Rum
2 rum och kök
Boarea
65 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.295.000 kr
Avgift
2972 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
3
Byggnadsår
2004
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Rönnen
Org.nr
769611-1504
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 137 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
241-02
Lägenhetsnr LMV
1301
Andelstal, förening
2.7711 %
Pantsatt
Ja
 

Intresseanmälan

Rönningevägen 2B


Jag har tagit del av integritetspolicyn