Högt läge med fantastisk utsikt

Högt läge med fantastisk utsikt

 • Kvarnholmen
 • Kvarnholmsvägen 96, 9tr
 • 1 rum och kök
 • 30 Kvm
2.995.000 KR

Ring för visning

Kvarnholmen

Högt läge med fantastisk utsikt

 • Kvarnholmsvägen 96, 9tr
 • 1 rum och kök
 • 30 Kvm

Häftigt och lyxigt boende med det som kan vara Nackas absolut bästa utsikt. Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet. Påkostat projekt från med smakfulla materialval och snygga färgsättningar. Lyxigt badrum, smakfulla trägolv och modernt kök med senaste vitvarorna. Stora fönster som bidrar till ett ljusinsläpp utöver det vanliga.

 • Avgift 2395 kr/mån
 • Pris 2.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Häftigt och lyxigt boende med det som kan vara Nackas absolut bästa utsikt. Perfekt förstaboende eller övernattningslägenhet. Påkostat projekt från med smakfulla materialval och snygga färgsättningar. Lyxigt badrum, smakfulla trägolv och modernt kök med senaste vitvarorna. Stora fönster som bidrar till ett ljusinsläpp utöver det vanliga.

  I samma fastighet finns redan nu välsorterad Coopbutik, bageri, restuarang samt apotek.

  Direkt i hallen märker man att detta är en lägenhet utöver det vanliga. Lägenheten har en sober ljus grundpalett med accenter i sotgrå toner i fönstersnickerier, radiatorer och skåpdörrar. Samtliga väggar är målade i vitt och golven är ljusa vitpigmenterade och mattlackade trägolv av ek. Fönstren i bostaden är väl tilltagna och har låg bröstning, vilket både ger fin utsikt och ett generöst ljusinsläpp. Industrikänslan finns i de mörkmålade och spröjsade rutorna och i de gedigna mörkmålade radiatorerna i anslutning. Planlösningen är ritad av Berglund Arkitekter i samarbete med Oscar Properties.

  Direkt in till höger hittar vi det snygga och välutrustade badrummet. Här finns handfat, dusch, wc, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är helkaklade med vitt rektangulärt och stående kakel och på golvet ligger vit matt mosaik från Höganäs, försedd med golvvärme. Badrumsdetaljer som blandare, dusch med mera är kromade. Taken är inmålade i sotgrått.

  Kök och vardagsrum ligger med öppen planlösning. Det är ett stort och härligt socialt rum med plats för både sängdel, soffa samt matplats, allt detta på 30 kvm! Stora fönsterpartier med fantastisk utsikt mot Stockholms skyline. Köket är specialritat för Bageriet och är både praktiskt och snyggt med väl tilltagna arbetsytor och gedigna materialval. Bänkskivan i natursten är extra djup - inspirerad av gamla bakbänkar. Här finns induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. På motsatt sida arbetsbänken finns en rymlig skåpvägg med förvaring i högskåp, städskåp och integrerad kyl/frys.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Längre upp på gatan finns en sushi samt en ny japansk restaurang som heter Don Poketto. På samma gata finns  populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Brf Bageriet 3 är ett unikt nybyggnadsprojekt av byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3.

  Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen innefattar 128 bostadsrättslägenheter.

  Parkering 75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, kostnad är 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten. Det finns 9 stycken besöksparkeringar.

  Det finns cykelförråd, förråd, soprum och barnvagnsrum samt rullstolsrum.

  Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

  Till denna bostad hör ett källarförråd.

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 96, 9tr, 131 31 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
1 rum och kök
Boarea
30 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.995.000 kr
Avgift
2395 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-TV (ca 8 TV-kanaler) och bredband
Våning
9
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
 
Förening
Brf Bageriet 3
Org.nr
769629-2791
Uppvärmning
Fjärrvärme

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
07.1902
Lägenhetsnr LMV
1902
Andelstal, förening
0.48336711 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
150 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
300 kr/mån

Intresseanmälan

Kvarnholmsvägen 96, 9tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn