högst upp på hörnet med balkong

högst upp på hörnet med balkong

 • Högdalen
 • Skebokvarnsvägen 265
 • 2 rum och kök
 • 60.5 Kvm
2.195.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 19 September 13:15 - 13:45

Högdalen

högst upp på hörnet med balkong

 • Skebokvarnsvägen 265
 • 2 rum och kök
 • 60.5 Kvm

Välplanerad lägenhet med det högsta läget i fastigheten. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Balkong med magisk utsikt. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Trevligt kök och rymligt badrum. Ljust vardagsrum med plats för allt som behövs. Centralt och lugnt läge i en stabil förening med god ekonomi.

 • Avgift 3471 kr/mån
 • Pris 2.195.000 KR
 • Visas
  2021-09-19 13:15 - 13:45Söndag Föranmälan krävs
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välplanerad lägenhet med det högsta läget i fastigheten. Här ges chansen att sätta sin egen prägel på sitt framtida drömboende. Balkong med magisk utsikt. Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Trevligt kök och rymligt badrum. Ljust vardagsrum med plats för allt som behövs. Centralt och lugnt läge i en stabil förening med god ekonomi.

  Bostaden ligger i en omtyckt och välskött HSB-förening med stabil ekonomi och utmärkta förenings-faciliteter såsom, gym med bastu, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal. I föreningen finns även en väldigt trevlig gård, där det finns grill, boulebana och utemöbler - perfekt för middagen med vänner och familj, under de varma sommarkvällarna.

  På ca 5 minuters promenad tar du dig till T-bana / bussar och Högdalens breda serviceutbud med b.la. matbutiker, restauranger, bibliotek, simhall, gym och läkarhus.

  Välkomnande och rymlig entréhall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Stor klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

  Väl tilltaget sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Fint ljusinsläpp och fantastisk utsikt och helt utan insyn.

  I anslutning till hallen hittar vi det rymliga badrummet med kakel och klinker. Här finns vägghängd-wc, tvättställ med tillhörande spegelskåp samt dusch.

  Lättmöblerat vardagsrum med hörnläge och generösa sällskapsytor. Stora fönsterpartier med milsvid utsikt. Utgång till den härliga balkongen. Här får man även plats med en stor matgrupp.

  Härligt kök i äldre stil med charmiga skjutluckor i överskåpen. Köket erbjuder bra förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, diskmaskin och fläkt. Naturlig matplats i anslutning till köket.

  Lägenheten säljs med en friskrivning.

  T-banan trafikerar mellan Hagsätra/Stockholm City/Hässelby Strand och busslinjer finns till bl.a. Älvsjö station, Liljeholmen, Farsta Centrum, Skarpnäck och Huddinge sjukhus. I Högdalens Centrum finns vårdcentral, apotek, simhall, matbutiker, blomsteraffär, restauranger, caféer, Kicks, Lindex, Jysk, Systembolaget med mera.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Föreningen bildades 1954 och första inflyttningarna ägde rum 1956.

  Föreningen innehar tomträtten till, samt äger och förvaltar, byggnaderna på fastigheterna kv. Ledstången samt Skärmväggen 1 och 2. Föreningens fastigheter innehåller ca 500 lägenheter fördelade på 4 st 10-vånings höghus och 11 st 3-vånings låghus, 35 garage och ett antal lokaler inklusive 4 st tvättstugor. Tomträtten ska omförhandlas 2025.

  Föreningen köper tjänsten ekonomisk/administrativ förvaltning av HSB Stockholm.

  Pantsätningsavgiften är 1,5 % och överlåtelseavgiften är 3,5 % av det prisbasbelopp som gäller för tidpunkten för överlåtelsen. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

  Föreningen har enhetsmätning av el.

  Uttag för anslutning av kabel-tv finns i varje lägenhet. Bredbanduppkoppling kan erhållas antingen från Telenor eller från Com Hem.

  Föreningen har sopsortering. Cykel-och barnvagnsförråd finns. För medlemmarna finns moderna tvättstugor.

  Samlingslokalen ligger på Skebokvarnsvägen 265. Gästlägenheten har ingång via Skebokvarnsvägen 271. Kostnad är 300kr/natt.

  Gymmet har ingång mellan Skebokvarnsvägen 298 och 300. Bokning av samtliga lokaler görs på fastighetsexpeditionen.

  Det finns 35 garage och 117 parkeringsplatser med motorvärmareuttag. Väntetid garagekön fn ca 10 år och för p-plats 1 år.

  Grillplatser finns på alla gårdar. Det finns en boulebana med utrustning som man kommer åt med tv.st nyckeln.

Fakta

Adress
Skebokvarnsvägen 265, 12454 Bandhagen
Område
Högdalen
Rum
2 rum och kök
Boarea
60.5 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.195.000 kr
Avgift
3471 kr/mån inkl. värme, vatten & tv
Våning
10 av 10
Byggnadsår
1956
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
HSB i Stockholm Brf Magelungen
Org.nr
702001-3798
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 156 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
409
Lägenhetsnr LMV
2004
Andelstal, förening
0.19844 %
Andelstal, ägande
0.19844 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Renhållning
200 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Skebokvarnsvägen 265


Jag har tagit del av integritetspolicyn