HÖGST UPP MED MAGISK SJÖUTSIKT

HÖGST UPP MED MAGISK SJÖUTSIKT

 • Finnboda trädgårdar
 • Östra FInnbodavägen 35, högst upp
 • 3 rum med kök
 • 77 Kvm
8.595.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 28 Februari

Finnboda trädgårdar

HÖGST UPP MED MAGISK SJÖUTSIKT

 • Östra FInnbodavägen 35, högst upp
 • 3 rum med kök
 • 77 Kvm

Välkommen till ett exklusivt boende för dig som fyllt 55 år. Här bor du i nybyggda Finnboda trädgårdar med en magisk utsikt över Stockholms inlopp med dess levande båttrafik och vackra skärgårdsnatur. Ett enkelt och bekvämt boende i en förening som erbjuder en mängd gemensamma förmåner.

 • Avgift 4096 kr/mån
 • Pris 8.595.000 KR
 • Visas
  2021-02-28Söndag Välkommen på tidsbokad visning. För din trygghet erbjuder vi bokad visning med max 2 sällskap åt gången. Vänligen kontakta mäklaren för bokning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  För dig som fyllt 55 finns nu chansen att bo i denna magnifika bostad i en förening som erbjuder ett bekvämt boende i en aktiv förening. Här erbjuds en magisk sjöutsikt över Stockholms inlopp, Djurgården och Stockholms tinnar och torn. Denna nyproducerade lägenheten erbjuder ett socialt vardagsrum i öppen planlösning med kök och sjöutsikt från alla fönster och på den inglasade balkongen i syd/ost finns gott om plats att njuta av förmiddagssol och den härliga båttrafiken som trafikerar sjövägen in till Stockholm. En utsikt man aldrig tröttnar på.

  VÄLKOMMEN IN !

  Lägenheten är nyproducerad med stilrena och ljusa materialval och flera stora fönster gör att hela vägen blir en levande tavla. Köket i öppen planlösning med vardagsrum har gott om förvaring i vackra köksskåp och ett vitrinskåp med LED-belysning från Vedum . Arbetsbänk i massiv ek och moderna vitvaror från Electrolux.
  Sovrum med egen klädkammare och gästrum/kontor med härlig utsikt. Stort helkalklat badrum med duschhörna, WC och handfat med kommod från Vedum samt tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett i direkt anslutning till hallen. 

  FÖRRÅD
  I direkt anslutning till lägenheten finns ett förråd 

  GARAGE
  Föreningen har eget garage som nås med hiss. Här finns 65 parkeringsplatser till en kostnad om ca 1 300 kr/månad. Det finns ytterligare 22 platser utomhus kostnad 400 kr/månad

  BREDBAND och EL
  Föreningen har gemensamt avtal för Internet och TV till en obligatorisk avgift kr 144/månad. Föreningen har även tecknat ett gemensamt avtal för el med individuell avläsning för egen förbrukning. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen erbjuder en flertal olika gemensamma utrymmen för social samvaro. Här finns två terrasser med den härliga utsikten, Den ena erbjuder ett härligt utekök och plats för många middagsgäster i kvällssolen. Den andra ligger högst upp i direkt anslutning till föreningens gemensamma bastu. Det kommer att skapas flera uteplatser med möjlighet till egen odling för den trädgårdsintresserade och i klubbhuset finns stor swimmingpool, gym och föreningslokal. 

  I föreningen finns även gemensamma tvättstugor och övernattningslägenhet. 

  BRF FINNBODA TRÄDGÅRDAR är en förening inom konceptet HSB + enbart för dig som fyllt 55 år. Det innebär att föreningen skapar ett bekymmersfritt boende med många möjligheter till gemensamma aktiviteter och socialt umgänge. Behändigt med hiss direkt ner till garaget och bussen direkt utanför porten och som pricken över i erbjuds även en portvärd som kan hjälpa till med enklare hantverkshjälp och bokning av medlemsförmåner. 

  FINNBODA TRÄDGÅRDAR är ett nybyggt område på klippan över Finnboda kaj med vacker strandpromenad till både Saltsjöqvarn och hela vägen till Nacka Forum via Kvarnholmen. I Finnboda finns restaurang och matbutik och den populära SL-båten som trafikerar sjövägen mellan Lidingö och Nybroplan via Djurgården vilket gör att man på ett både enkelt och trevligt sätt kommer in till centrala Stockholm på ca 20 minuter. Vill man hellre ta bussen så är busshållplatsen alldeles utanför porten.
  För ytterligare information om föreningen och området se bilagd broschyr och ekonomisk plan.

   

   

   

   

   

   

Fakta

Adress
Östra FInnbodavägen 35, högst upp, 13172 Nacka
Område
Finnboda trädgårdar
Rum
3 rum med kök
Boarea
77 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
8.595.000 kr
Avgift
4096 kr/mån inkl. Värme, kallvatten
Våning
4
Byggnadsår
2021
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
 
Förening
HSB BRF Finnboda trädgårdar i Nacka
Org.nr
7696334429

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
18
Lägenhetsnr LMV
1401
Andelstal, förening
1.30031
Andelstal, ägande
0.93336
Pantsättningsavgift
714 kr
Överlåtelseavgift
1666 kr
 
Driftkostnader
El
310 kr/mån
Vatten/Avlopp
220 kr/mån
Totalt
530 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad enligt ekonomisk plan

Intresseanmälan

Östra FInnbodavägen 35, högst upp


Jag har tagit del av integritetspolicyn