högst upp med balkong och havsutsikt

högst upp med balkong och havsutsikt

 • Saltängen
 • Beckasinvägen 28
 • 2 rum och kök
 • 61 Kvm
2.495.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Saltängen

högst upp med balkong och havsutsikt

 • Beckasinvägen 28
 • 2 rum och kök
 • 61 Kvm

Ljus och rymlig tvåa med det högsta lägehet i fastigheten samt mysig balkong med utsikt ner mot sundet. Perfekt planerad med alla kvadrat på rätt ställe. Trevligt arbetskök med tidstypiska detaljer. Härligt, ljust och rymligt vardagsrum, stort sovrum med rymlig klädkammare. Här bor man med närhet till kommunikationer och all tänkbar service.

 • Avgift 3523 kr/mån
 • Pris 2.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga tvåa med det högsta läget i fastigheten. Här bor man med en mysig balkong med utsikt ner mot sundet. Perfekt planerad med alla kvadrat på rätt ställe. Trevligt arbetskök med tidstypiska detaljer. Härligt, ljust och rymligt vardagsrum, stort sovrum med rymlig klädkammare. Här bor man med närhet till kommunikationer och all tänkbar service.Med hjälp av en jämn ström av bussar som går förbi Ektorp centrum tar du dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Chans att sätta sin egen prägel och renovera precis som man vill ha det.

  Välkomnande hall med plats för avhängning. Genomgående ekparkett i hela lägenheten.

  Badrummet är ljust och fräscht med klinker på golvet och helkaklade väggar. Dusch, wc, tvättmaskin, handfat och badrumsskåp.

  Köket är av äldre stil och har gott om arbetsytor och förvaring. Ljusa luckor och rostfri diskbänk med kakel ovanför. Vitvarorna består av kyl/frys, spis med glashäll samt fläkt.

  Vardagsrummet har stort fönster vilket bidrar till ett gott ljusinsläpp. Utgång till den trevliga balkongen i soligt läge och fantastisk utsikt ner mot vattnet.

  Sovrummet är rymligt och ligger insynsskyddat till. Rummet är väl tilltaget för dubbelsäng och annat önskat möblemang. Gott om förvaring via flertalet garderober.

  Lägenheten säljs med en friskrivning.

  Naturreservatet Nyckelviken ligger på gångavstånd. Matbutiker och annan service finns i Ektorp Centrum. Café Koloni, Stazione och Bageri Gateau är mysiga ställen i närområdet som erbjuder god mat och fina bakverk. Vid Ektorp Centrum finns även Matboden samt en välsorterad ICA butik.

  Varmt välkomna på visning!

 • Förening

  HSB Brf Skuruäng äger fastigheterna Sicklaön 241:4, med adress Beckasinvägen 24-26 och Sicklaön 241:3, med adress Beckasinvägen 28-38 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Totalt finns 97 st lägenheter i olika storlekar. Föreningen äger marken.

  På föreningens markytor finns 29 stycken parkeringsplatser, utav dessa är 8 st parkeringsplatser avsedda för elbilar – dvs med laddingsutrustning och en för motorcykel. P-platserna går att hyra för 225 kr/mån och alla platser har elvärmare. Till dessa platser är det separat kö. Kontakta HSB för intresse. Fri parkering på gatan enligt kommunala bestämmelser.

  Kabel-tv via Com Hem (analoga basutbudet ingår i avgiften) och bredband via Com Hem, 250/50 Mbit/sek ingår i månadsavgiften. Dessutom finns fiber indraget till lägenheterna från Bredbandsbolaget.

  I föreningen finns det en festlokal (Beckasinvägen 32) med övernattningsrum för fyra personer samt cykelförråd och hobbyrum. ett stort pingisrum finns också för roliga spelkvällar.
  Föreningen har också en fräsch, modern tvättstuga (Beckasinvägen 32) med dubbla stationer där det är lätt att få tvättider. Det finns även en tredje, akutstation, med både tvättmaskin och torktumlare.

  Det tillhör ett källarförråd och ett matkällarförråd till lägenheten. 14 stycken extra förråd kan hyras av föreningen, till dessa är det separat kö.

  Elstammar 2004.
  Stambytet skedde 2005, (stamspolad 2016).
  Bergvärme 2007.
  Renoveringen av fasader och balkonger 2016.
  Ny värmeanläggning installerad 2019.

  Planerat underhåll:
  - Föreningen har nyligen avslutat en omfattande fasadrenovering samt därav följande trädgårdsanläggning.
  - Indragning och anslutning till fjärrvärmesystemet pågår och ventilationen är under utredning.
  - Återställande av tilluftsventiler genom montering av nya springventiler i samtliga lägenheter.
  - Inom några år skall fastigheternas tak renoveras – dock har inget formellt beslut härom fattats.
  I månadsavgiften ingår värme, vatten samt Comhem basutbud och bredband.

Budhistorik

 • 13 September Budgivare 1
  2 495 000 kr

Fakta

Adress
Beckasinvägen 28, 13144 Nacka
Område
Saltängen
Rum
2 rum och kök
Boarea
61 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.495.000 kr
Avgift
3523 kr/mån inkl. värme, vatten samt Com Hem basutbud och bredband
Våning
3
Byggnadsår
1952
Hiss
Nej
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
HSB Brf Skuruäng
Org.nr
714000-1384
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 80 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
99-2607-1-31-2
Lägenhetsnr LMV
1301
Andelstal, förening
0.98268 %
Andelstal, ägande
0.99521 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån

Intresseanmälan

Beckasinvägen 28


Jag har tagit del av integritetspolicyn