Havsutsikt med 54 kvm och uteplats

Havsutsikt med 54 kvm och uteplats

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 6A
 • 1.5 rum och kök
 • 41 Kvm
3.295.000 KR

Ring för visning

Kvarnholmen

Havsutsikt med 54 kvm och uteplats

 • Mjölnarvägen 6A
 • 1.5 rum och kök
 • 41 Kvm

Välkomna till detta unika boende med utsikt mot Saltsjön. Här bor man med en granne bredvid i egen byggnad med sedumtak. Bostaden ligger mellan hus 3 och hus 4, se planritning inredningsval. Egen uteplats samt 3,75 meter i takhöjd!. Total golvyta är 54 kvm. Inflyttning sker i december 2020. Tillval för 47 920 kr!

 • Avgift 3165 kr/mån
 • Pris 3.295.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkomna till detta unika boende med utsikt mot Saltsjön. Total golvyta är 54 kvm. Här bor man mend en granne bredvid i egen byggnad med sedumtak. Bostaden ligger mellan hus 3 och hus 4, se planritning inredningsval. Egen uteplats samt 3,75 meter i takhöjd! Inflyttning sker i december 2020. Tillval för
  47 920 kr!

  Välkomnande hall med klinkergolv av grå Terasso med stegljudsmatta. Vidare in i hallen möts vi av ekparkett. Vitmålade väggar. Klädhängare för ytterkläder samt en garderob med spegelskjutdörrar. Takhöjd i hall är 3,75 meter.

  Direkt när man kommer in i kök/vardagsrum så slås man av den otroliga takhöjden om 3,75 meter, vilket är helt unikt! Köket ligger halvt öppet mot vardagsrummet och har betonggrå luckor, ljus bänkskiva med varmgrå klinker ovanför. Gott om förvaring- och avställningsmöjligheter. Underlimmad diskho, Tapwell blandare, induktionshäll, rostfri ugn, rostfri mikro, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin, samtliga vitvaror kommer från Siemens. Fläkt från Franke med rostfri kantlist.

  Det rymliga badrummet har grått klinkergolv av Terrasso samt vitgrått matt, 248x398 kakel på väggarna. Vid duschen är det en fondvägg av samma Terrassoklinker. Nedsänkt tak med infällda spotlights med dimmer. Här finns duschhörna, wc, kommod med spegel, tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk samt väggskåp samt torkställning. Takhöjd i badrum är 2,5 meter.

  Utanför badrummet finns en innerhall med en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar och gott om förvaring. Bredvid finns även ett städskåp och en garderob.

  Vardagsrummet är ljust och luftigt. Härlig utsikt mot Saltsjön. Detta rum kan delas av längst in och skapa ett separat sovrum. 3,75 meter i takhöjd. Utanför finns den härliga uteplatsen med utsikt mot Djurgården och havet.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en vårdcentral, apotek, frisör, kemtvätt samt pizzeria.

  Uppe vid centrala Kvarnholmen finns en sushi samt en ny japansk restaurang som heter Don Poketto. På samma gata finns  populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och grundskolan heter Ebba Brahe.

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen att kontakta mäklaren!

 • Förening

  Brf Kajplats Kvarnholmen består av 5 huskroppar och 223 lägenheter och 5 lokaler.

  Det finns 179 garageplatser varav 15 MC-platser. 12 garageplatser i gemensamhetsanläggningen i grannfastigheten. Garageplatserna kostar 1300 kr/månad för bil och 400 kr/månad för MC.

  Föreningen har gemensamma takterrasser med magisk utsikt. Det finns även styrelserum, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighetsförråd, rullstolsförråd och kajakrum.

  Källarförråd hör till lägenheten samt att det finns extra förråd att hyra för medlemmarna, kostnad 500 kr/mån.

  Utanför fastigheterna finns cykelställ, grönytor, gångvägar, planteringar, lekytor och belysning.

  Bredband, telefoni och tv finns via fiber och leverantör är Telia.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 6A, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
1.5 rum och kök
Boarea
41 Kvm (ekonomisk plan)
Biarea
13 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
3.295.000 kr
Avgift
3165 kr/mån inkl. Värme, Vatten
Våning
2
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Kajplats Kvarnholmen
Org.nr
769633-1300
Uppvärmning
Fjärrvärme

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
31202
Lägenhetsnr LMV
1202
Andelstal, förening
0.3462 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
100 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 6A


Jag har tagit del av integritetspolicyn