Härliga terrasser

Härliga terrasser

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 33, vån 3
 • 4 rum och kök
 • 95 KVM
7.250.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 01 Mars 14:00 - 15:00

Nacka strand

Härliga terrasser

 • Augustendalsvägen 33, vån 3
 • 4 rum och kök
 • 95 KVM

Med två stora terrasser får man de bästa av två världar – lägenhetens bekvämlighet och villans uteliv – unikt stora altaner (ca 2×50 kvm) för loungehäng och gott om plats för blomsterprakt i egna planteringar! Snyggt och stilrent med härlig sjöutsikt från alla rum. Generöst vardagsrum i öppen planlösning med fint kök och stora fönster med härlig sjöutsikt. Tre ljusa sovrum. Exklusivt duschrum samt gäst-wc. Altaner i väst- resp. ostläge – båda med vy mot hamnen och Stockholms inlopp och utanför porten går pendelbåten som tar dig till Nybrokajen på ca 20 minuter!
Garageplats huset som nås med hiss (plats finns).
Snabbt tillträde är möjligt.

 • Avgift 5061 kr/mån
 • Pris 7.250.000 KR
 • Visas Söndag 2020-03-01 14:00 - 15:00
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Stilfull och mycket välplanerad lägenhet med härliga sociala ytor med stort "villa-kök" med stor matplats och i delvis öppen planlösning med vardagsrummet som erbjuder åsväl plats för den stora soffan som läshörna.

  HALL - Hall med grått klinkergolv och garderob för praktisk förvaring av ytterkläder och skor.

  BADRUM - Elegant, stilrent badrum med hotellkänsla - stora, vita kakelplattor och grått klinkergolv med komfortvärme, stor duschhörna med takdusch, handfat med kommod, infälld spegel med belysning samt wc. Snygg och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och stor praktisk arbetsbänk.

  GÄST-WC - Elegant gäst-wc med handfat med kommod och wc. Stora, vita kakelplattor och grått klinkergolv med golvvärme även här.

  KÖK - Stilrent och påkostat kök, välplanerat med gott om skåp och mycket goda arbetsytor. Vita, släta köksskåp från Ballingslöv. Stilrena vitvaror av högsta kvalitet från Siemens. Kyl/frys, integrerad diskmaskin, skåpintegrerad micro resp. ugn och induktionshäll.

  VARDAGSRUM och MATPLATS
  Ljust vardagsrum i attraktiv, delvis öppen planlösning med den stora matplatsen - här finns plats för många såväl i vardag som fest och genom de fyra fönstren flödar ljuset in!

  BALKONG
  Härlig balkong om ca 11 kvm i eftertraktat västerläge med sol från ca kl 13 och fram till solnedgången! Fantastisk utsikt mot hamnen och inloppet, över Djurgården med Gröna Lund och längst bort i väster ståtar Stadshuset och DN-skrapan!

  SOVRUM
  Tre fina sovrum som alla ligger österut med idyllisk utsikt mot grönska och vatten.

  Genomgående 2-stavigt ekparkettgolv från Kährs samt ljusa målade väggar. Takhöjd ca 2.70m (badrum ca 2.50m).

  Lägenheten disponerar ett förråd om ca 5 kvm.

  - - -

  Årsavgift 57 848 kronor (= mån.avg 4 821 kronor). 
  Kostnad för hushållsel, TV, bredband, telefoni samt tappvarmvatten ingår ej.
  Årsavgift för
  a) Hushållsel 5 500 kronor, schablon - avräknas efter faktisk förbrukning.
  b) TV/bredband/ip-telefoni 2 880 kronor. Föreningen har ett gemensamt avtal för TV, bredband och ip-telefoni (fiber, Ownit)  Obligatorisk kostnad, erläggs månatligen med 240 kronor tillsammans med månadsavgiften: 
  4 821 kr + 240 kr = 5 061 kr/mån.
  c) Varmvatten 3000 kronor, schablon - avräknas efter faktisk förbrukning.

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage under byggnaden som nås med hiss från våningsplanen. Totalt finns ca 236 parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån per parkeringsplats (1 500 kr/mån för elbilplats).

 • Förening

  Brf The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79. Fastigheten är under ombyggnad från kontorsfastighet till flerbostadsfastighet och första etappen färdigställdes i september 2018. Fastigheten beräknas vara helt färdigställd hösten 2019.

  Föreningen har totalt 268 lägenheter - samtliga bostadsrätter - samt två hyreslokaler och ca 236 garageplatser.

  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd (de flesta på plan 2) som nås med hiss och i varje ports entré finns barnvagns- och rullstolsrum. Soprum med källsortering finns f.n. vid trapphus 5 samt utanför trapphus 7, det finns även ett återvinningsrum i garageplan.Cykelförvaring finns f.n. på plan 1 i garaget samt i cykelställ utanför portarna.

  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för TV, bredband (fiber, Ownit).

  Föreningen kan, efter styrelsens beslut, acceptera juridisk person som ägare.

  Se även www.theview.se

 • Övrigt

  Vid slutet av tunneln in till Nacka strand väntar Nackas vackraste stadsdel Nacka strand -  en stadsdel fylld av restauranger, affärer, skolor och förskolor. Allt fler upptäcker det fantastiska läget och det bubblar av nystarter för såväl företag, som barer och små butiker. Här mixas storstad med unikt sjöläge intill hamn, sjöbodar och strandpromenad. Många. samlas kring det lilla torget - här ligger bageriet där du köper nybakta bullar, en blomsteraffär, kemtvätt, frisör, kiosk och mycket mer. Nacka strand har också flera bra skolor och förskolor. Bland annat ligger här Mediagymnasiet och Engelska skolan. Vid SATS erbjuder ett rymligt och fräscht gym och på fredag tar du helg genom att checka in dig på Njuta spa. Här finns också många naturliga och vackra träffpunkter för konferenser, representation, luncher, möten och after work. Designhotellet J samt Restaurang J, ett marint brasseri precis vid vattenbrynet, Tornvillan, ett konferenscenter i anrik atmosfär samt den ståtliga Fabrikörsvillan, som också har öppet för möten och konferenser. I Nacka strand ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, NackaStrandmässan, inhyst i en unik fabrikslokal med bevarad industrikaraktär.

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 33, vån 3, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
4 rum och kök
Boarea
ca 95 Kvm (ekonomisk plan)
Pris
7.250.000 KR
Avgift:
5061 kr/mån inkl. värme , kallvatten , kabel-tv och bredband
Våning
3 (plan 4)
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber (Ownit)
 
Förening
The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Fönster
2-glas och 3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
6-1303
Lägenhetsnr LMV
1303
Andelstal, förening
0.402 %
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1165 kr (Betalas av buyer)
 
DRIFTKOSTNADER:
Värme
250 kr/mån
El
458 kr/mån
Totalt
708 kr/mån
Kommentar
Schablonberäknad

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 33, vån 3