Häftig tvåa med härlig rymd

Häftig tvåa med härlig rymd

 • Kvarnholmen
 • Mjölnarvägen 22
 • 2 rum och kök
 • 46 Kvm
3.495.000 KR

Ring för visning

Kvarnholmen

Häftig tvåa med härlig rymd

 • Mjölnarvägen 22
 • 2 rum och kök
 • 46 Kvm

Rymlig och välplanerad tvåa med generös takhöjd om ca 4 meter. Stora, välvda och spröjsade fönster bidrar till en skön sekelskifteskänsla. Smakfulla färgval och fina trägolv. Stort och lyxigt badrum, rofyllt sovrum samt ett modernt kök. Stabil förening med låga avgifter. Gym och garage finns i huset.

 • Avgift 2012 kr/mån
 • Pris 3.495.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna rymliga och välplanerade tvåa med generös takhöjd om ca 4 meter. Stora, välvda och spröjsade fönster bidrar till en skön sekelskifteskänsla. Smakfulla färgval och fina trägolv. Stort och lyxigt badrum, rofyllt sovrum samt ett modernt kök. Socialt vardagsrum som ligger öppet mot köket. Stabil förening med låga avgifter. Gym och garage finns i huset.

  Lägenheten har genomgående stavparkett, ljusa väggar och gott om förvaringsutrymmen.

  Välkomnande hall med plats för att hänga av sig kläder. Redan här slås man av lägenhetens otroliga rymd samt de härliga färgsättningarna på golvsocklar, foder samt dörrar.

  Direkt in till höger hittar vi lägenhetens trevliga badrum. Stora vita kakelplattor på väggarna och ett mörkt klinkergolv med värme under. Här finns wc, dusch, kommod med tvättställ ovanpå, spegel, tvättmaskin/torktumlare samt infällda spotlights i taket.

  Stort och rymligt vardagsrum med stora vackra fönster med spröjs. Plats för soffa och tv-möbel. Infälld ledbelysning runt om i taket. 

  Köket ligger öppet och socialt med vardagsrummet. Vita sluta luckor och ljus bänkskiva med vitt kakel ovanför. Här finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikro samt fläkt. Gott om förvaringsmöjligheter samt avställningsytor. 

  Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. Även här ett vackert fönster med spröjs. Gott om förvaring via hel garderobsvägg med skjutdörrar. 

  Kvarnholmen, med sin industriella charm, börjar etablera sig som ett av Stockholms mest populära områden. Här har du nära till både natur, innerstad och vackra omgivningar runt Saltsjön. Med buss 402 tar du dig snabbt till slussen. För resor vidare mot Nacka och Värmdö så tar du dig enkelt över den nya vägbron och kommer fram vid Nacka Forum. SjöVägen är en båtförbindelse som går direkt till Nybroviken, Nacka, Lidingö och Frihamnen (SL-kort gäller ombord). I närområdet finns idag ett flertal cafeér och restauranger. Inom ett år kommer även Kvarnholmen närcentrum öppna med bland annat gym, Coop och övrig service.

 • Förening

  Brf Qvarnen är en välskött förening med ordnad ekonomi. Föreningen består av 122 lägenheter i olika storlekar mellan 1-4 rum och kök. Föreningen bildades i samband med att huset byggdes om av Riksbyggen 2014-2015. Ursprungsbyggnaden, den gamla kvarnen, byggdes 1898.

  I samband med överlåtelse tar föreningen ut en pantsättningavgift samt en överlåtelseavgift. Det finns inga beslut om att förändra nuvarande månadsavgifter. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person som köpare.

  BREDBAND & KABEL-TV | I månadsavgiften ingår basutbud av kabel-tv samt Internetuppkoppling 100/100 från ComHem.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN | Det finns 2 st grovtvättstugor, 2 st soprum, 3 st gemensamhetslokaler, 2st cykelrum samt 3st barnvagnsrum. I grannhuset finns även ett fullutrustat gym samt bastu och festlokal, högst upp på plan 10 med fantastisk utsikt, som får nyttjas av föreningens medlemmar. Det finns även en gästlägenhet att hyra för cirka 300 kr/dygn. Till lägenheten finns även ett förråd som ligger på plan 6 i uppgång 18.

  PARKERING & GARAGE | Föreningen kommer disponerar 112 varmgarageplatser, kostnad 1.200kr/ mån och plats. Administration av garageplatserna sköts av Riksbyggen. Det finns ytterligare parkering i anslutning till kajen.

Fakta

Adress
Mjölnarvägen 22, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen
Rum
2 rum och kök
Boarea
46 Kvm (uppmätning)
Pris
3.495.000 kr
Avgift
2012 kr/mån inkl. Värme, kallvatten
Våning
5
Byggnadsår
1898/2015
Hiss
Ja
 
Förening
Brf Qvarnen i Nacka
Org.nr
769622-5494
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
4063
Lägenhetsnr LMV
1502
Andelstal, förening
0.50584 %
Andelstal, ägande
0.50589 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
350 kr/mån

Intresseanmälan

Mjölnarvägen 22


Jag har tagit del av integritetspolicyn