Gavelläge med fantastisk uteplats

Gavelläge med fantastisk uteplats

 • Lilla Alby
 • Humblegatan 29A
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm
2.995.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 4 December 11:00 - 11:30

Lilla Alby

Gavelläge med fantastisk uteplats

 • Humblegatan 29A
 • 2 rum och kök
 • 54 Kvm

Gavellägenhet med ett perfekt och centralt läge i Lilla Alby. Lägenheten har en fantastiskt uteplats som löper längs med hela lägenheten och här kan man njuta av sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag.

 • Avgift 3226 kr/mån
 • Pris 2.995.000 KR
 • Visas
  2022-12-04 11:00 - 11:30Söndag Öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Gavellägenhet med ett perfekt och centralt läge i Lilla Alby. Lägenheten har en fantastiskt uteplats som löper längs med hela lägenheten och här kan man njuta av sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Här är det bara fantasin som sätter gränserna på hur man vill utforma sin sommaroas. Varför inte solstolar, stort matbord, grill, loungegrupp samt blomsterplanteringar. Stabil förening med god ekonomi och stort garage under huset. Lägenheten är välbehållen i gott skick med standard från byggåret. Närhet till Bällsta Strand, Tuvanparken, Signalfabriken samt alla tänkbara kommunikationer inom fem minuters avstånd.

  Välkomnande hall med plats för klädavhängning samt gott om förvaring i flertalet garderober.

  Till höger finns det rymliga badrummet med vitkaklade väggar och blå plastmatta på golvet. Här finns wc, dusch, handdukstork, tvättmaskin/torktumlare och tvättställ med spegel ovanför. Med enkla medel går det att sätta en bänkskiva ovanför tvättmaskin/torktumlare för att skapa lite arbetsyta. Man kan även sätta upp lite väggfasta skåp där.

  Lägenhetens kök ligger till vänster i hallen och har gott om förvaringsmöjligheter och avställningsytor. Vita släta luckor och träskiva/rostfri diskbänk med vitt kakel ovanför. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn i arbetshöjd samt glashäll med fläkt ovanför. Plats för matgrupp vid fönstret. 

  Vardagsrummet är ljust och härligt. Utsikt mot grönskande område samt utgång till den otroliga uteplatsen. Söker man en tvåa med uteplats är det svårt att hitta något bättre. Här kan man njuta av långa lata dagar med ett insynsskyddat läge. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matgrupp. 

  Via pardörrar hittar vi lägenhetens sovrum. Här får man plats med dubbelsäng samt extra garderober om så önskas.

  Lägenheten säljs med en friskrivning.

  Föreningen har ett mycket lugnt och attraktivt läge granne med Tuvanparken och med kort avstånd ner till strandpromenaden vid Sundbybergs strand. Denna är en mycket uppskattad gång- och cykelväg som leder hela vägen in till Stockholm City längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 minuters promenad bort finns Sundbybergs Centrum med all närservice. Här kan bland annat nämnas att både Willys och ICA Supermarket finns på ca 200 m avstånd från bostaden! I Sundbybergs Centrum finns både fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan vilket gör resorna över hela Storstockholm mycket smidiga. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. För de större matinköpen finns ICA Maxi i Solna Businesspark endast ca 1 km bort. Precis runt hörnet finns populära Tuvanparken och Strandtorget direkt nedanför med stora mysiga sittytor och trädäck. Dessutom finns Lilla Alby Skola och förskolan Klippan direkt utanför porten. Förskolan har barn från 1-5 år och skolan har förskoleklass till årskurs 6.

  Varmt välkommen på visning - för bästa service, gör en intresseanmälan på vår hemsida!

 • Förening

  Brf Apoteket 22 är en äkta bostadsrättsförening i Lilla Alby som består av 50 bostadsrättslägenheter om 2 rok - 5 rok på adresserna Humblegatan 29A, 29B, 31A, och 31B. Huset byggdes 1995 och föreningen äger marken. Inga avgiftshöjningar för 2023 är beslutade men det kan bli aktuellt från kvartal 2 beroende på hur bl.a. räntorna och elpriserna utvecklar sig.

  Föreningen har ett eget varmgarage med 30 st garageplatser och 11 st laddstationer för elbilar. I dagsläget är det separat kö till dessa platser. Boendeparkering gäller annars i området, kostnad 600 kr/mån. I föreningens garage finns även en stor yta för cykelförvaring.

  Föreningen är ansluten till Tele 2 för kabel-TV och bredband via Sundbybergs stadsnät.

  I huset finns en gemensam tvättstuga, föreningslokal samt en uppskattad bastu.

  Källarförråd tillhör lägenheten.

  Föreningen har gjort ett antal renoveringar och följer en underhållsplan som sträcker sig fram till år 2040. Här nedan är ett urval av renoveringar som genomförts:

  År 2006: Taket renoverades, 2012-2020: Mindre fasadrenoveringar, 2013-2014: Mindre takrenovering, 2016: Fasadtvätt gjordes och tvättstugan renoverades, 2017: Sundbybergs stadsnät installerades i fastigheten, 2018: Ny motor till garageport och nya koddosor och 2020: Hissarna byttes ut.

Fakta

Adress
Humblegatan 29A, 17239 Sundbyberg
Område
Lilla Alby
Rum
2 rum och kök
Boarea
54 Kvm (Föreningens information)
Pris
2.995.000 kr
Avgift
3226 kr/mån inkl. värme, vatten & tv
Våning
bv
Byggnadsår
1995
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Apoteket 22
Org.nr
716421-8559
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 104 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
00313
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
1.4116 %
Andelstal, ägande
1.41624 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
450 kr/mån

Intresseanmälan

Humblegatan 29A


Jag har tagit del av integritetspolicyn