fyra med uteplats och egen trädgård

fyra med uteplats och egen trädgård

 • Kvarnholmen/Nacka
 • Kvarnholmsvägen 86
 • 4 rum och kök
 • 92 Kvm
7.495.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 13 Juni 12:00 - 12:45
 • Måndag 14 Juni 17:00 - 17:30

Kvarnholmen/Nacka

fyra med uteplats och egen trädgård

 • Kvarnholmsvägen 86
 • 4 rum och kök
 • 92 Kvm

Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med riktig radhuskänsla. Här bor man med en egen prunkande trädgård med välskött gräsmatta och flertalet uteplatser. Här kan man njuta av solen från morgon till solnedgång. Från uteplatsen längst bort ser man det glittrande vattnet samt Djurgården.
Lägenheten ligger på gaveln har har ett härligt ljusinsläpp via mängder av fönster. Bostaden har tre bra sovrum varav ett Master bedroom med walk-in-closet och ett privat badrum med dusch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats för 6-8 personer vilket inbjuder till stora middagar med släkt och vänner. P-platser går att hyra i garage som nås via hissen. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort.

 • Avgift 3924 kr/mån
 • Pris 7.495.000 KR
 • Visas
  2021-06-13 12:00 - 12:45Söndag Föranmälan krävs
  2021-06-14 17:00 - 17:30Måndag Föranmälan krävs
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet med riktig radhuskänsla. Här bor man med en egen prunkande trädgård med välskött gräsmatta och flertalet uteplatser. Marken är upplåten till lägenheten och är ca 85 kvm stor. Här kan man njuta av solen från morgon till solnedgång. Från uteplatsen längst bort ser man det glittrande vattnet samt Djurgården.

  Lägenheten ligger på gaveln har har ett härligt ljusinsläpp via mängder av fönster. Bostaden har tre bra sovrum varav ett Master bedroom med walk-in-closet och ett privat badrum med dusch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med matplats för 6-8 personer vilket inbjuder till stora middagar med släkt och vänner. P-platser går att hyra i garage som nås via hissen. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma en SL-båt som tar dig in till Nybrokajen på vanligt busskort.

  Precis bredvid Brf Spisbrödsfabriken finns en välsorterad Coop, vårdcentral, tandläkare, apotek, frisör, kemtvätt, bageri samt Crispy Pizza.

  Hall | Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt grått klinkergolv. Rymligt städskåp och garderob med extra inredning från Elfa och skjutdörrar med spegel. Väggarna går i grått/vitt och på golvet ligger det 1-stavsparkett vilket är genomgående i hela lägenheten.

  Sovrum | Från hallen nås två rymliga sovrum med gott om plats för sängar samt annat önskat möblemang. Båda sovrummen har garderober.

  Badrum | Från hallen nås även det första badrummet med grått klinker på golvet med värme under och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns modernt badkar med dusch, wc, kommod med spegel samt tvättmaskin & torktumlare med arbetsbänk och skåp ovanför. Nedsänkt tak med infällda spotlights.

  Kök | Härligt kök som öppnar sig mot vardagsrummet och har vita ramluckor, massiv bänkskiva samt Carrera ovanför. Alla vitvaror är inbyggda eller i rostfritt och är från Siemens. Här finns häll, ugn (med inbyggd stektermometer), mikrovågsugn, dubbel kyl/frys samt diskmaskin (extra tyst).

  Vardagsrum | I fil med köket öppnar sig planlösningen mot en vardagsrumsdel som rymmer stor soffa, fåtöljer och annan möblering. Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp fortsätter även i vardagsrumsdelen. Från detta rum kliver man ut till den fantastiska trädgården.

  Uteplats/trädgård | Här har man verkligen skapat en härlig oas av olika delar att hänga på. Här finns flertalet olika stenbelagda uteplatser med plats för både soffgrupp och matgrupp. Självklart får en stor grill plats och man kan även bygga vidare på ett större utomhuskök om så önskas. Välskött gräsmatta och fina planteringar. Från uteplatsen längst bort ser man det glittrande vattnet samt Djurgården.

  Master bedroom | Längst bak i lägenheten ligger Master bedroom avskilt och trevligt. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och har hörnläge trädgården. Från detta sovrum nås både en platsbyggd walk-in-closet (Alsike snickeri) med utmärkta förvaringsmöjligheter samt ett privat badrum med Carrara på golvet med värme under och stora vita kakelplattor på väggarna. Här finns dusch, wc och kommod med spegel. Nedsänkt tak med infällda spotlights.

  På Kvarnholmen växer ett helt nytt bostadsområde fram. Moderna bostäder trivs tillsammans med klassisk arkitektur på den lilla halvön. Området ägdes tidigare av Kooperativa Förbundet, KF, som uppförde flera byggnader runt 1930-talet. Bland annat de olika Magasinen, Havregrynskvarnen och olika silos. Här upptäcker du byggnader i funkisstil, spännande industrihistorik och en unik miljö precis vid inloppet till Stockholm. Från city känns den karaktäristiska nattsiluetten av Kvarnholmen igen, med sina magasin och silobyggnader.

  Området blir mer och mer klart för varje dag som går. Redan nu finns Sveriges bästa glass hos Snö (ligger längre ner på kajen). I april 2019 öppnade Coop en livsmedelsaffär på omkring 1 000 kvm, som har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Det har alldeles nyligen öppnat en välsorterad Coop, vårdcentral, tandläkare, apotek, frisör, kemtvätt, bageri samt Crispy Pizza.

  Längre upp på gatan finns en sushi och på samma gata finns populära Don Felice. Här hittas trevligt barhäng och en meny inspirerad från Italien.

  Det finns även ett gym – Puls och träning – med generösa öppettider.

  Kvarnholmens förskola heter Alexanderskolan och Ebba Brahe har både grundskola och förskola samt öppnar gymnasium till hösten. 

  I parken Lilla Kvarnholmen kan barnen leka mitt i Kvarnholmens historia i en unik och kreativ miljö. Här finns också boulebana, grillplats, soldäck och gott om sittplatser. I lekparken finns miniatyrer av den gamla industrimiljön och mycket att upptäcka och leka med.

  Utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka och flera busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Föreningen består av 94 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Fem lokaler upplåts med hyresrätt. Föreningen äger marken.

  I föreningen finns 62 garageplatser i gemensamhetsanläggning. 52 st är garageplatser som kan hyras till en kostnad för 1 400 kr/mån, 6 st är dubbelplatser som kan hyras till en kostnad för 1 000 kr/plats och mån, 4 st är mc-platser och kan hyras till en kostnad för 350 kr/mån.

  Föreningen amorterar årligen 2.2 miljoner och gjorde även en extraamortering om 1MSEK under första kvartalet 2021, tack vare stark kassaflöde.

  Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd i garaget. Föreningen har en gemensam gård med mötesplatser, lekplats och grönytor. Det finns även en fotbollsplan som sköts av Nacka kommun. Gården är en gemensamhetsanläggning som delas mellan Spisbrödsfabriken och Bageriet.

  Triple-play från Telia innebär att de boende har tillgång till internet, kabel-tv (grundutbud) och ip-telefoni (fasta avgiften) för en kostnad om 220 kr per månad, detta läggs automatiskt på månadsavgiften.

  Till lägenheten hör ett förråd belägen på bottenplanet med hiss direkt ner.

Fakta

Adress
Kvarnholmsvägen 86, 13131 Nacka
Område
Kvarnholmen/Nacka
Rum
4 rum och kök
Boarea
92 Kvm (Föreningens information)
Pris
7.495.000 kr
Avgift
3924 kr/mån inkl. värme, kallvatten
Våning
1
Byggnadsår
2017
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Spisbrödsfabriken
Org.nr
769628-4590
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 64 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
31204
Lägenhetsnr LMV
1204
Andelstal, förening
1.4748 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Övrigt
80 kr/mån
Totalt
480 kr/mån

Intresseanmälan

Kvarnholmsvägen 86


Jag har tagit del av integritetspolicyn