FYRA MED PARKUTSIKT

FYRA MED PARKUTSIKT

 • Viggebyholm
 • Södervägen 12
 • 4 rum och kök
 • 110 Kvm

Ring för visning

arrow down icon

Viggebyholm

FYRA MED PARKUTSIKT

 • Södervägen 12
 • 4 rum och kök
 • 110 Kvm

Välkomna till detta generösa och perfekt planerade fyra i hjärtat av Viggebyholm. Trevliga sällskapsytor, tre sovrum varav ena med fransk balkong, stort kök och två stora badrum. Ett stambyte kommer genomföras i föreningen vilket skapar möjlighet att göra sina egna materialval.

 • Avgift 6468 kr/mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till detta generösa och perfekt planerade fyra i hjärtat av Viggebyholm. Trevliga sällskapsytor, tre sovrum varav ena med fransk balkong, stort kök och två stora badrum. Här bor man i en stor och stabil HSB förening med goda framtidsutsikter. Ett stambyte kommer genomföras i föreningen vilket skapar möjlighet att göra sina egna materialval i de bägge badrummen. 

  Föreningslokal, gym och bibliotek finns tillgängliga för medlemmarna. Innergårdar, grillplats, fotbollsplan och lekplats är till för allas njutning. Roslagsbanan är bara ett stenkast bort och det finns en gångväg till Täby C och ICA Stop. Trots det lugna läget är det enkelt och snabbt att ta sig till Stockholm City från denna centrala plats.

  Välkomnande hall möter dig med praktisk garderobsvägg som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina ytterkläder och skor. Stor klädkammare som underlättar förvaringen.

  Köket är både funktionellt och stilfullt. Gott om förvaring och avställningsytor. Maskinparken består av kyl/frys, spis med ugn samt fläkt ovan och diskmaskin. Skåpluckorna är av massiv trä och ovanför den mörka bänkskivan pryder vitt kakel.

  Det första badrummet är kaklat med vitt kakel på vägg samt klinker på golv. Här finns dusch, toalett och handfat med spegelskåp ovanför. Badrummet kommer inom kort genomgå ett stambyte. Detta gör att köparen kan vara med och påverka badrumsval och tillval om man köper lägenheten i rätt tid.

  Vardagsrummet är ljust och inbjudande med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns även en utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta av fin utsikt i det soliga läget.

  Det andra badrummet är kaklat och har klinker på golvet. Här finns badkar, toalett, kommod med handfat och spegel ovanför. 

  Tre optimala sovrum med plats för sängar, skrivbord och förvaring. Det ena har en trevlig fransk balkong. 

  Lägenheten säljs med en friskrivningsklausul.

  Vid Roslagsbanan på Södervägen finns pizzeria/kvarterskorg och kiosk. För dagligvaruinköp kan du ta dig till Ica stop, en välsorterad butik med stort utbud, en väldigt populär butik hos Täbyborna. Du kan även göra dina inköp i Täby C eller Arninge.

  Vid Viggbyholms station finns p-platser där du får stå gratis i 24h.

  Kör du bil är du nära E18 och tar dig snabbt in till City. Vill du resa med buss kan du ta 604 till Täby Centrum. Här finns bra bussförbindelser till både Danderyd och Vallentuna. 

  Det finns 3 bussar som går till Danderyds sjukhus. Tunnelbana ca 5 min bort. Buss 609, 610, 629 med byte i Danderyd tar det 30 min till  T-Centralen.  Roslagsbanan tar 20 minuter till Tekniska Högskolan. Det går fort att ta sig till stan kommunalt.

  I området finns 3 större skolor, Drakskeppsskolan, Viggbyskolan båda med åk 0-5 och Bergtorpsskolan åk 6-9.

  Varmt välkommen på visning!

 • Förening

  Lågt belånad bostadsrättsförening från 1977 bestående av 513 bostadsrätter och 77 lokaler i 6 fastigheter vilka man dessutom äger. Därtill amorterar man på sina lån vilka löper med låga räntor.

  Det finns 420 parkeringsplatser i varmgarage samt 121 parkeringsplatser utomhus. Gemensamma aktiviteter anordnas inom föreningen. Föreningen har också gångavstånd till Viggbyholms station och livsmedelsbutiker. Här finns även närhet till restauranger omnämnda i White guide.

  Enligt årsredovisningen från 2022 planerar föreningen att höja avgiften med 6% 2024,2025 samt 2026.

  Föreningen är ansluten till HSB och köparen måste därför bli medlem i HSB.

  - Fjärrvärme - Kabel-TV levereras av Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften - Bredband levereras av Ownit. 1000/1000 mb/s - En eller flera tvättstugor i varje hus. - Träningsrum tillgängligt för föreningsmedlemmar - Bastu finns i föreningen - Föreningen har en lägenhet som är möjlig att hyra för föreningsmedlemmar.

  -2004 Hissrenovering -2005 Byte av fläktar, stamrensning samt tvättstugerenovering startar. -2007 Nytt låssystem med tags börjar installeras i bostadskvarteren. -2009 - 2013 Stamrenovering, relining av avloppsstammar. -2012 - 2013 Målning, nya armaturer - belysning. Snickeriarbeten på våningsplanen och armaturbyte i hissar och entréer. - 2015 Byte av samtliga radiatorventiler i lägenheterna utfördes. 2016 – 2018 Renovering av tak och byte av takbrunnar 2017 Asfaltering av parkeringsplatser 2017 Renovering av grovsop/containerhus 2018 Byte av förrådsdörrar och ståldörrar till garagen 2019 Installation av 12 st elbilsladdstolpar 2019 Byte av samtliga hisslinor 2020 Renovering av lekplatsen 2022 Installation av Moloker och stängning av sopnedkasten 2022 Besiktning av skyddsrum 2022 OVK, Obligatorisk ventilationskontroll och rengöring av ventilationen 2022 Reparationer av fasaderna.

  För mer info om pågående stambyte se förening hemsida.

  Besök gärna föreningens hemsida www.viggbygardet.se

Fakta

Adress
Södervägen 12, 18369 Täby
Område
Viggebyholm
Rum
4 rum och kök
Boarea
110 Kvm (Föreningens information)
Avgift
6468 kr/mån inkl. värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg och förråd
Våning
2
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
HSB BRF Viggbygärdet
Org.nr
716416-4373
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 136 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
433
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
0.255 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
400 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
550 kr/mån

Intresseanmälan

Södervägen 12


Jag har tagit del av integritetspolicyn