Frontläge med två terrasser

Frontläge med två terrasser

 • Nacka strand
 • Augustendalsvägen 37
 • 3 rum och kök
 • 92.2 Kvm
6.495.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 20 September 15:00 - 16:00
 • Måndag 21 September 18:00 - 18:30

Nacka strand

Frontläge med två terrasser

 • Augustendalsvägen 37
 • 3 rum och kök
 • 92.2 Kvm

Snygg, välplanerad lägenhet i eftertraktat läge längst fram i flygel intill farled och hamn! Stora ytor som toppas med två stora terrasser! Vardagsrum och kök i öppen planlösning, fina sovrum, goda förvaringsutrymmen och två badrum!
Garage i huset.

 • Avgift 4773 kr/mån
 • Pris 6.495.000 KR
 • Visas Söndag 2020-09-20 15:00 - 16:00
  Måndag 2020-09-21 18:00 - 18:30
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en av Nacka strand större treor; härliga ytor i ett mycket eftertraktat läge - längst fram i flygel direkt ovanför hamn och farled med Djurgården på andra sidan vattnet och unikt nog med två stora terrasser!

  HALL |  Hall med klinkergolv vid entréen samt parkettgolv. Goda avhängningsmöjligheter. Stor klädkammare och garderobsvägg bakom skjutdörrar.

  VARDAGSRUM | Fint vardagsrum i hörnläge med med mycket stort fönsterparti med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och hamnen. Utgång till stor terrass med kvällssol och magiska solnedgångar!

  MATPLATS/KÖK | Stor matplats intill vardagsrumsdelen och intill ligger det exklusiva köket med bardisk mot rummet.  Stilrent och påkostat kök från Ballingslöv med gott om skåp och snygg bänkskiva i svart stenkomposit. Högkvalitativa vitvaror i rostfritt från Siemens. Kyl och frys i fullhöjd, inbyggd diskmaskin, integrerad micro respektive ugn och induktionshäll.

  SOVRUM 1 | Fint sovrum med stort fönster med utsikt österut och mot terrass. En garderob.

  SOVRUM 2 | Snyggt sovrum med god plats för dubbelsäng och med duschrum en suite och utgång till en av terrasserna. Stort fönster mot terrassen.

  DUSCHRUM 1 | Stort och stilfullt duschrum med hotellkänsla - stora, vita kakelplattor och klinkergolv med komfortvärme, stor duschhörna med takdusch, handfat med kommod, infälld spegel med belysning samt wc. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

  DUSCHRUM 2 | Snyggt duschrum en suite med sovrum 2, helkaklat med stora, vita kakelplattor och klinkergolv med komfortvärme. Duschhörna med takdusch, handfat med kommod, infälld spegel med belysning samt wc.

  Lägenheten färdigställdes i november 2019 och är i mycket gott skick. Genomgående ljusmålade väggar och parkettgolv (klinkergolv i duschrummen). Takhöjd ca 2.70m (2.50m i duschrum och klädkammare).

  Lägenheten disponerat ett stort förråd som nås med hiss.

 • Förening

  Brf The View bildades i oktober 2015 och har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostadslägenheter, lokaler och mark i föreningens fastighet Nacka Sicklaön 13:79. Fastigheten konverterades av Skanska från kontorsfastighet till flerbostadsfastighet där första etappen färdigställdes i september 2018 och sista etappens lägenheter färdigställdes i januari 2020.

  Föreningen har totalt 268 lägenheter - samtliga bostadsrätter - samt två hyreslokaler och ca 236 garageplatser.

  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd (de flesta på plan 2) som nås med hiss och i varje ports entré finns barnvagns- och rullstolsrum. Flera soprum och det finns även ett återvinningsrum i garageplan.
  Cykelrum finns på plan 2, cykelställ finns i garaget samt utanför portarna.

  Föreningen tillämpar individuell avläsning för varmvatten och har ett gemensamt avtal för TV, bredband (fiber, Ownit).

  GARAGE
  Föreningen äger och förvaltar ett garage i byggnaden som nås med hiss från våningsplanen. Totalt finns ca 236 parkeringsplatser, en del med el-stolpe, som hyrs ut till medlemmarna för ca 1 200 kr/mån per parkeringsplats (1 500 kr/mån + elförbrukning för elbilplats).

 • Övrigt

  Via en vacker tunnel väntar Nackas vackraste stadsdel Nacka strand -  allt fler upptäcker den vackra miljön med sitt fantastiska läge och det bubblar av nystarter för såväl företag som restauranger och små butiker Här mixas storstad med unikt sjöläge intill hamn, sjöbodar och strandpromenad och där innerstan nås bekvämt och snabbt med suveräna kommunikationer inte minst SL:s pendlarbåt mot Nybroplan - bästa sättet att starta arbetsdagen på (och morgonkaffet ombord är gratis!).

  Många samlas kring det lilla torget - här ligger uppskattade bageriet/bistron Savör, bank, en suverän blomsteraffär, food-truck (med de godaste hamburgarna!), frisör och kiosk. Sushi och italiensk Deli hittar du också här - och senare i höst planeras en mindre mataffär öppna!
  Nacka strand har också flera bra skolor och förskolor, bl a ligger här Mediagymnasiet och Engelska skolan. 
  Designhotellet J samt Restaurang J, ett marint brasseri ligger precis vid vattenbrynet och nyöppnade mingel- och mathänget Kajen ligger just på kajen en bit västerut.
  Härliga löp-och promenadvägar startar utanför porten - håll dig kvar i Nacka strand eller ta dig till intilliggande Nyckelviken om du vill ha en längre runda. Välskött och trivsamt SATS ligger runt hörnet, fri boulebana ligger vid torget och det nyaste tillskottet är de tre ute-padelbanorna med magiskt läge intill kaj och farled!

  Två stora gräsytor finns för solbad och hemma-picknick - båda vid vattnet och med stans vackraste solnedgångar!

  I Nacka strand ligger också en av Stockholms största mäss- och eventanläggningar, NackaStrandmässan, inhyst i en unik fabrikslokal med bevarad industrikaraktär.

  Varierad och bra shopping samt service som apotek, banker, Systembolag och vårdcentral hittar du närmast i Nacka Forum som ligger 30 sekunder bort med buss eller bil - eller ta en kort promenad över viadukten, även Sickla köpkvarter nås bekvämt med buss eller bil (ca 5 min).

Fakta

Adress
Augustendalsvägen 37, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum och kök
Boarea
92.2 Kvm (ekonomisk plan)
Biarea
1.4 Kvm (ekonomisk plan)

Total lägenhetsarea är ca 94 kvm, där ca 1.2 kvm enligt gällande mätregler utgör biarea de denna yta ligger mer än 6 meter från ljusinsläpp.

Pris
6.495.000 kr
Avgift
4773 kr/mån inkl. värme, kallvatten
Våning
1 av 12
Byggnadsår
1995 / Konverterad 2017-19
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
Brf The View
Org.nr
769630-9702
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Fönster
2-glas och 3-glas
Energideklaration
Utförd - D - 93 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
2-1102
Lägenhetsnr LMV
1102
Andelstal, förening
0.399 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1183 kr
 
Driftkostnader
El
375 kr/mån
Vatten/Avlopp
208 kr/mån
Försäkring
167 kr/mån
Totalt
750 kr/mån
Kommentar
El avser hushållsel., vatten avser varmvatten - båda posterna enligt schablon. Övrigt avser obligatorisk tillägg om 240 kr/mån för bredband, tv och IP-telefoni.

Intresseanmälan

Augustendalsvägen 37


Jag har tagit del av integritetspolicyn