Fint sekelskifte för familjen

Såld

Fint sekelskifte för familjen

 • Kungsholmen
 • Arbetargatan 30
 • 4 rum och kök
 • 89 Kvm
8.490.000 KR

Kungsholmen

Fint sekelskifte för familjen

 • Arbetargatan 30
 • 4 rum och kök
 • 89 Kvm

I vacker fastighet från 1883 finner du denna perfekta 4 rok för hela famlijen. Ett stilfullt renoverat hem med många smarta lösningar. Härlig rymd och atmosfär med balkong mot lugn gård.

 • Avgift 4073 kr/mån
 • Pris 8.490.000 KR
 • Beskrivning

  Högt upp i vacker fastighet från 1883 finner du denna sekelskiftespärla. Lägenheten har ett underbart ljusinsläpp, härlig rymd och atmosfär något utöver det vanliga. Detta boende passar perfekt för hela familjen, då lägenheten är mycket välplanerad med genomgående planlösning. Detta är ett boende som inbjuder till mingel och festligheter där många middagsgäster får plats. Lägenheten har genomgående fin vitbetsad fiskbensparkett. Här bor du med närhet till det bästa av Kungsholmen och dess folkliv samt med gröna härliga Kungsholms Strand och Norr Mälarstrand runt knuten. T-Centralen når du på kort promenad. 

  HALL | Välkomnande hall som öppnar upp till samtliga rum förutom ett. Här finns god plats för dubbelvagn samt avhängning av ytterkläder. Hallen erbjuder en praktisk garderobsvägg med smarta lösningar. Allt är genomtänkt där varje sak har sin plats. Entrén har vackert mörkt stengolv. 

  VARDAGSRUM | Lägenhetens hjärta, vardagsrummet har en härlig rymd och atmosfär. Rummet har plats för en stor sällskapsdel samt matplats. Ljuset strålar in genom två stora fönsterpartier som vetter mot Arbetargatan.

  KÖK | Köket erbjuder gott om avställningsytor med förvaring upp till tak. Köket har vit skåpinredning och ovan arbetsbänk i rostfritt sitter ljust kakel. Maskinellt finns här induktionshäll och ugn, fläkt, inbyggd micro, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för ca 4 personer. Här finns utgången till den fantastiska balkongen. Högt läge mot en lugn och rofylld innergård i en grön oas.

  SOVRUM | Lägenheten har tre bra sovrum, två som vetter mot innergård. I ett finns garderobsvägg som rymmer det mesta och i ett annat en praktisk klädkammare. 

  BADRUM | Badrummet är fint renoverat och är mycket yteffektivt. Kaklat i grått och på golvet ligger svart klinker med golvvärme. Här finns vägghängd wc, badkar/dusch med stänkskydd i glas, handdukstork, handfat med förvaring under samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare med praktisk svart avställningsbänk ovan. Två praktiska badrumsskåp sitter på väggen. En specialbeställd spegel ovanför tvättställ. Här har du ett badrum med allt du önskar.

 • Förening

  Brf Ankaret 5 bildades 1998 och är belägen på Arbetargatan 30 samt Fleminggatan 62 A-B. Föreningens fastighet förvärvades 1998 och består av flerbostadshus om 4 våningar med 26 lägenheter och 3 affärslokaler. Fastigheten byggdes 1883. Föreningen äger marken.

  För fastigheten finns en långsiktig underhållsplan upprättad som årligen uppdateras av styrelsen. Avgifterna i föreningen har varit oförändrade sedan 2005 och inga avgiftsändringar är planerade.

  Trevlig förening med god sammanhållning. För dem som vill är det AW på innergården på måndagkvällar.

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Tvättstuga finns i gårdshuset med 2 maskiner, 1 torkskåp och 1 torktumlare. Föreningen har en mysig och grönskande innergård som nyligen är renoverad, här finns utemöbler att låna.
  Huset är ett ComHem hus, bredband via Fiber (ownit). För mer info se föreningens hemsida: www.ankaret5.se.

  Säljarna hyr idag en plats i varmgarage rakt över gatan av en privat värd. 

  Fastigheten totalrenoverades 1998-99, då byttes stammarna. 2006 Balkonger byggdes samt värmeslingor i stuprören installerades. 2014 renovering av samtliga tak. 2015 ommålning av trapphus och entréer samt renovering av fönster mot gård. 2016 gjordes en OVK-besiktning samt installation av fiber. 2020 totalrenovering av innergård samt spolning av avloppsstammar. 2021 införskaffande av låskåpor och översyn av brevinkast. 2021-2022 målning av källare.

  Toppläge intill Västermalmsgallerian och Fridhemsplan. Gångavstånd till Kungsholmstorg och T-centralen. Här bor du med närhet till allt man kan tänka sig skolor/dagis, banker, post, apotek, gym, systembolaget, bibliotek och matbutiker mm bättre läge kan det inte bli! I kvarteret finns en mängd populära restauranger och caféer. I huset finns även den populära och prisbelönta vinbaren "Kungsholmens vinbar".  Västermalmsgallerian med sitt breda utbud av butiker ligger på någon minuts promenad. Mycket goda kommunikationer genom gröna och blåa T-banelinjen samt buss 1 ,3 och 4 m fl. Nära till pendeltåg vid Odenplan. I närheten finner du den idylliska strandpromenaden utmed Kungsholms Strand. Populära Norr Mälarstrand ligger även på kort avstånd.

  Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. 

   

Fakta

Adress
Arbetargatan 30, 112 45 Stockholm
Område
Kungsholmen
Rum
4 rum och kök
Boarea
89 Kvm (Uppmätning)
Pris
8.490.000 kr
Avgift
4073 kr/mån inkl. Vatten, Värme, Fiber (ownit) samt ComHem (grundutbud)
Våning
2
Byggnadsår
1883
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fiber (ownit)
 
Förening
Brf Ankaret 5
Org.nr
769603-1439
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Energideklaration
Utförd - 142 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
4
Lägenhetsnr LMV
1201
Andelstal, förening
4.70588 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
459 kr/mån
Försäkring
237 kr/mån
Totalt
696 kr/mån

Intresseanmälan

Arbetargatan 30


Jag har tagit del av integritetspolicyn