Fint radhus med dubbla uteplatser

Fint radhus med dubbla uteplatser

 • Vagnhärad/Trosa
 • Frejas Hage 19
 • 4 rum och kök
 • 104 KVM
1.950.000 KR

Ring för visning

Vagnhärad/Trosa

Fint radhus med dubbla uteplatser

 • Frejas Hage 19
 • 4 rum och kök
 • 104 KVM

Boende med hög standard och dubbla uteplatser. Bra planlösning med flertalet sovrum i dubbla plan. Två badrum varav ett med bastu. Ny el är dragen med jordfelsbrytare och ny ventilation är installerad. Mycket barnvänligt område med mycket grönska.

 • Boarea 104 Kvm
 • Tomtarea 101 Kvm
 • Pris 1.950.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  ENTRÉPLAN

  KÖK
  Öppet socialt kök med generös matplats vid fönster. Maskinell utrustning såsom rostfri kyl/frys från Samsung med ismaskin samt isvatten, spis med häll, rostfri fläkt samt diskmaskin. God skåpförvaring. Bra arbetsytor. Golvet är ett ljust parkett golv med svart praktisk inläggning i gummi och under det ligger skön golvvärme för bästa uppvärmning.

  BADRUM
  Funktionellt badrum med duschkabin, handfat och toalett. Helkaklade väggar med klinkergolv.

  VARDAGSRUM
  Trevligt vardagsrum med utgång till en av de två uteplatserna. På golvet i vardagsrummet ligger ett ljust parkettgolv. Denna uteplats är under tack och kan användas som extrarum om man installerar värmare. Utanför uteplatsen har man även en avgränsad bit gräsmatta. Uteplatsen kan med lätthet möbleras med utemöbler och grill.

  ÖVERVÅNING

  BADRUM
  Fräsch generöst badrum som renoverats under 2012–13. Utrustat med badkar, handfat på kommod, toalett och inte minst, bastu. Bastun är väl tilltagen och rymmer ca 6 st personer. Belysning i form av infällda spotlights. Golvet är ett blått mosaikgolv med skön golvvärme, och även på vägg sitter en mosaik, denna med motiv samt spegel. Tvättmaskin finns installerad.

  SOVRUM 1
  Ett bra lättmöblerat sovrum med dubbla fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Väggarna är i en dov diskret nougatfärg och på golvet ligger ett mörkare parkettgolv.

  SOVRUM 2
  Ett av de större sovrummen, Här kan man med lätthet möblera med en större säng samt ytterligare möblering om så efterfrågas. Man kan även rymma ytterligare förvaring i form av en garderobssektion. På golvet ligger en skön heltäckningsmatta i grå ton och även väggarna går i en smakfull grå ton med fondvägg.

  SOVRUM 3
  Ett mycket lämpligt barnrum på grund av sin perfekta storlek. Oömt parkettgolv i mörkare ton.

  Sammanfattningsvis är detta ett mycket attraktivt och ekonomiskt fördelaktigt boende med tanke på de låga fasta kostnaderna. Även det att vissa stora ekonomiska renoveringar är gjorda såsom el och ventilation samt det övre badrummet. Även det att ytskikten genomgående håller god standard. I det stora hela, inflyttningsklart.

   

  OMRÅDESBESKRIVNING
  För er som inte känner området så är Frejas Hage ett lugnt trevligt och mycket barnvänligt område med Fornbyskolan samt Hebyskolan i närområdet. Även ytterligare förskolor ligger i närområdet. Fastigheten omgärdas av stora grönområden. Att ta sig promenerandes till Vagnhärads station och centrum tar ca 5-6 minuter, med bil ca 3 minuter. För den som vill ta sig ut på E 4:an med bil tar det endast ett par minuter. Om man älskar golf finns två mycket trevliga och fina banor att spela, Trosa GK samt Åda golf. Om man även är träningssugen finns både gym och badhus i området. Att arbetspendla är inget problem, med Trosabussen tar man sig in till Stockholm/Liljeholmen på ca 55 minuter. För er som vill se mer gällande pendlingsmöjligheter, se vår länk Kommunikationer. I Vagnhärad centrum finns matvarubutiker samt ett par restauranger och inte att förglömma, Hulo.

 • Övrigt

  Garageplats ingår i samfällighetsavgiften. Besöksparkering finns för gäster. För barnen finns enorma grönområden och en trevlig lekplats.

Fakta

Adress
Frejas Hage 19, 61971 Vagnhärad
Område
Vagnhärad/Trosa
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Radhus i två plan
Byggnadsår
1975
Rum
4 rum och kök
Tomtarea
101 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
104 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
1.950.000 KR
 
Uppvärmning
Direkt el
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä, stående panel
Tak
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Platta på mark
Fönster
3-glas
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
TV/Internet
Telia
Energideklaration
Utförd - F - 117 kWh/Kvm och år
 
Pantbrev
10st om totalt 1399000 kr
Taxeringsvärde totalt
1151000 kr
Taxeringsvärde fastighet
877000 kr
Taxeringsvärde tomt
274000 kr
Taxeringsår
2018
Taxeringskod
220
Skattesats
32.43%
Värdeår
1974
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning TROSA NORRA HUSBY GA:7
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning TROSA NORRA HUSBY GA:9
Servitut
GA3: Gemensamhetsanläggning TROSA NORRA HUSBY GA:13
Servitut
samfallighet_1: Samfällighet NORRA HUSBY S:3
Servitut
samfallighet_2: Samfällighet NORRA HUSBY S:6
 
DRIFTKOSTNADER:
El
22000 kr/år
Vatten/Avlopp
9000 kr/år
Samfällighet
4000 kr/år
Försäkring
4800 kr/år
Totalt
39800 kr/år
Kommentar
Dessa summor är uppskattade och kan över tid variera.

Intresseanmälan

Frejas Hage 19