Fantastiskt radhus med takterrass

Fantastiskt radhus med takterrass

 • Nacka - Skuru
 • Skurusundsvägen 103C
 • 5 rum och kök
 • 121.5 Kvm
7.995.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Nacka - Skuru

Fantastiskt radhus med takterrass

 • Skurusundsvägen 103C
 • 5 rum och kök
 • 121.5 Kvm

Varmt välkomna till detta välplanerade och härliga boende i barnvänligt och lugnt område. Här bor man med högsta tänkbara standard fördelat på två plan plus stor solig takterrass. Det finns även grönyta samt uteplatser. Det ingår plats för två bilar framför vardera hus.

 • Boarea 121.5 Kvm
 • Avgift 7654 kr/mån
 • Pris 7.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  VISNING SÖNDAG 25/2 13.00-13.30! Varmt välkomna till detta välplanerade och härliga boende i barnvänligt och lugnt område. Här bor man med högsta tänkbara standard fördelat på två plan plus stor solig takterrass. Det finns även grönyta samt uteplatser. Det ingår plats för två bilar framför vardera hus. På bara några minuters promenad finns förskola, skola och kommunikationer. Omgivningarna bjuder in till lek och bad i naturskön miljö.

  Hela entréplan har vattenburen golvvärme. Golven är genomgående i enstavig träparkett förutom i våtutrymmena
  och entréhallen, där det är granitkeramik. Entréplanet präglas av stora sociala öppna ytor mellan vardagsrummet, matplatsen och köket. De stora fina fönsterpartierna i vardagsrummet öppnar upp mot den trädäckade altanen och trädgården. Som juvelen i kronan finns ett atrium som ger extra ljusinsläpp och skapar en grön oas mitt i bostaden.

  Entréplan:
  Från parkeringen möts man av en liten trädgård och en uteplats som leder in till husets entré. Bostäderna avskiljs med en träspaljé. När du kliver in i den ljusa hallen möts du av stora fina fönsterpartier från topp till tå, vilket ger ett fint första intryck. Granitkeramiken i entrén är stilren och smälter väl in i övergången mot trägolvet. Här finns garderober för ytterplagg.

  I direkt anslutning till entrén och köket finner vi ett badrum med toalett och dusch. Här finns även värmepumpen.

  Lättarbetat kök med köksö och fönster mot entrésidan och uteplatsen. Köket är från svenska Marbodal och luckorna går i en vacker grön ton och vitpigmenterad ek. Tillsammans med bänkskivan i kvartskomposit ger det ett mycket sobert intryck. Blandare i krom från Tapwell. Vitvarorna är integrerade och från Siemens. Matplatsen ligger i hjärtat av entréplanet med fint ljusinsläpp från det stora fönstret och atriet.

  Vardagsrummets utformning gör det rymligt och lättmöblerat. De stora fönsterpartierna skapar ett otroligt fint ljusinsläpp
  och blir därmed en energifylld plats som bjuder in till många trevliga stunder med nära och kära. Inbyggda högtalare
  från Sonos finns i kök och vardagsrum och ger en utmärkt ljudupplevelse på hela våningsplanet. Från vardagsrummet kommer du ut till husets andra uteplats. Uteplatsen går längs med kortsidan av huset och här finns gott
  om plats för möblemang. Bostäderna avskiljs med en träspaljé.

  Övre plan:
  Atriet är öppet till nock och skapar en fin rymd med härligt ljusinsläpp. Här blir ett naturligt tv-rum.

  Uppför trappan från entréplan möts man av ett större master bedroom med en hel garderobsvägg som ger gott om förvaring. Det stora fönstret har en härlig utsikt över naturen utanför.

  På övervåningen finns ytterligare ett par mindre rum som kan användas som kontor eller sovrum, med plats för två
  garderober vardera.

  Badrummet i ljusgrå granitkeramik inrymmer badkar, dusch och toalett. Kommod i ek och blandarna kommer från Tapwell. Fönstret ger ett fint ljusinsläpp och skapar en skön atmosfär till rummet.

  Trappan fortsätter upp mot husets fantastiska takterrass. Här finns plats för både loungedel, matplats och utekök
  med grill. Det här är somrarnas självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats, en plats att umgås på året om.

  Här bor familjen i ett lugnt läge nära hav och båtliv. En kort promenad bort finns populära Cirkusparken (med utegym och tennisbana), pulkabackar, solklippor med utsikt in mot city och över Saltsjöns glimrande vatten samt Nyckelvikens naturreservat med skog och ängar. Vid Nyckelviken kan man bland annat rida på Shetlandsponnys, träna på utegym, grilla korv och köpa nyvärpta ägg.

  Precis nedanför finns även Ekensdal, där det under sommarhalvåret går att beställa mat och dryck. Vilket du avnjuter på deras terrass med utsikt över Stockholms inlopp. Duvnäs Utskog har goda bussförbindelser till såväl Slussen som lokalt i Nacka. Från närliggande Nacka strand kan pendelbåten tas in till City. Pendelbåtsrutten planeras att dras ut till Duvnäs Utskog. I närbelägna Ektorp centrum finns restauranger, närbutiker, bageri, träningscenter och sporthall samt sjukhus med apotek. För den som söker ett större utbud ligger ICA Maxi och shopping i Nacka Forum inte långt härifrån. Här erbjuds livskvalitet för hela familjen.

  Kontakta mäklaren för mer information och visning!

 • Förening

  Brf Skuruparken registrerades 2020-05-11 i Nacka kommun och har till ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostäder för permanent boende samt lokaler åt medlemmarna för nyttjande utan tidsbegränsning.

  Föreningen utgörs av fastigheten Nacka Sicklaön 40:18. Föreningen består av totalt 36 bostäder och den den totala bostadsytan är 5 400 kvm.

  Vatten och avlopp: Kommunalt lättrycksavlopp (LTA)
  Uppvärmning: Separata frånluftsvärmepumpar och vattenburen golvvärme på bägge plan
  El: 3-fas el. Individuella abonnemang
  Ventilation: Mekanisk frånluft och tilluft via spaltventiler
  Sophantering: Gemensamma utvändiga behållare
  Utvändig mark: Altaner, naturmark och grusade gångar

  Kostnad för tv/bredband/telefoni bedöms schablonmässigt till 600 kr per månad för de som önskar ansluta sig till fibernätet.

  Rörlig kostnad för vatten och avlopp debiteras varje bostad individuellt genom bostadsrättsföreningen. Den rörliga avgiften är 29:70 kr per kubik.

  Sophanteringen förutsätter att man använder kommunens sorteringsstationer avseende glas, metall och papp. Tömning av hushållssopor ingår i månadsavgiften.

  Varje medlem måste själv teckna individuellt abonnemang för uppvärmning/hushållsel. Hushållsabonnemanget för el används också för att driva frånlufts- och luftvärmepumparna som förser bostäder med värme - kostnaden är upptagen under vatten/avlopp i driftkostnaderna.

  Det ankommer på bostadsrättsinnehavare att teckna hemförsäkring med tillägg för bostadsrätt (normalt 150–200 kr/mån). Kostnaden varierar beroende av hushållssammansättning och övrigt försäkringsbehov. Köpare uppmanas att själva kontakta sitt försäkringsbolag för en offert - kostnaden är upptagen under vatten/avlopp i driftkostnaderna.

Fakta

Adress
Skurusundsvägen 103C, 13146 Nacka
Område
Nacka - Skuru
Rum
5 rum och kök
Boarea
Boa 121.5 Kvm (Ekonomisk plan)
Pris
7.995.000 kr
Avgift
7654 kr/mån inkl. kallvatten, sophämtning & parkering
Byggnadsår
2021/2022
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Skuruparken 38
Org.nr
769638-6965
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Fönster
3-glas
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
35
Andelstal, förening
2.59825 %
Andelstal, ägande
2.44855 %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
Värme
833 kr/mån
El
833 kr/mån
Vatten/Avlopp
367 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
2233 kr/mån

Intresseanmälan

Skurusundsvägen 103C


Jag har tagit del av integritetspolicyn