Familjevilla med bästa solläge

Familjevilla med bästa solläge

 • Hagabergsvägen
 • Hagabergsvägen 18
 • 6 rum och kök
 • 154 Kvm
8.490.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 26 Mars 12:00 - 13:00
 • Måndag 27 Mars 17:30 - 18:15
arrow down icon

Hagabergsvägen

Familjevilla med bästa solläge

 • Hagabergsvägen 18
 • 6 rum och kök
 • 154 Kvm

Fantastiskt tvåplansvilla där hela familjen får plats. Här har du ett hus med fantastiskt solläge på en härlig tomt. Stora sociala ytor för middagar och mingel. Här bor du naturnära i lugna villakvarter med bullerbykänsla i modern tappning, ett paradis för både barn och vuxna.

 • Boarea 154 Kvm
 • Tomtarea 842 Kvm
 • Pris 8.490.000 KR
 • Visas
  2023-03-26 12:00 - 13:00Söndag
  2023-03-27 17:30 - 18:15Måndag
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Välkomna till detta sociala hus med spännande planlösning. Härligt och öppet med 6 m i takhöjd i sällskapsdelen. Kaminen har sin plats i vardagsrummet och skapar trivsel och värme i hela huset. Interiört erbjuder huset öppna sociala ytor och genomsyras av ljusa ytskikt, rikt ljusinsläpp genom alla dess fönster i många väderstreck. Där trappan leder upp till övre plan sitter en vacker tapet.

  Detta hus har många möjligheter och det finns stor flexibilitet hur rummen kan disponeras, beroende på livssituation.

  NEDRE PLAN
  Välkomnande entré med god plats för avhängning genom en garderobsvägg. Hallen öppnar upp till ett mycket kärleksfullt, rogivande och trivsamt hus.

  Köket bjuder in till matlagning och härligt umgänge. Köket går i grått med arbetsbänk i laminat med anslutande rostfri diskbänk med ho. Full maskinell utrustning med spis och ugn, fläkt, micro, diskmaskin samt kyl och frys. Här erbjuds bra förvaring i skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Matplats vid fönster för 6-8 personer. Altandörr från kök som öppnar upp mot trädgård och Hagabergsvägen.

  Nedre plan har ett bra sovrum men det går att få till ännu ett bra sovrum där nu tv/sällskapsdel finns. Rummet erbjuder båda plats för klädförvaring samt bra golvytor med plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang.

  Här finns även en stor tvättstuga med grovingång. Maskinellt finns här tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Bra utrymme för förvaring.

  Badrummet på nedre plan är kaklat i vitt med grå/vitt klinker på golvet. Här finns wc, kommod med förvaring under, duschhörna med vikväggar av glas. Ett litet fönster mot baksidan ger badrummet ett fint och naturligt ljus.

  MELLAN PLAN
  En halv trappa upp leder till sällskapsdelen med härlig rymd och atmosfär. Här finns plats för stor soffgrupp, fåtöljer mm, och här sprider braskaminen värme de lite kyligare månaderna. En fin öppenhet mot köket. Ljuset strålar in genom dom stora fönsterpartierna och du har fin överblick över husets altan. Även här finns utgång till trädgården.

  ÖVRE PLAN
  Trappen leder upp till övre plan där du möts av tre bra sovrum. Sovrummen har plats för god förvaring, säng samt annan möbel. Ett av rummen används som Master Bedroom och har en fransk balkong mot trädgården.

  När du når övre plan ligger direkt ett litet "rum" med ett charmigt fönster som kan användas som kontor eller som ett litet sovrum. Idag disponeras det som en walk-in-closet.

  Ett rymligt badrum finns här som är kaklat i vitt med grå/vit klinker på golvet. Här finns wc, badkar, handfat med förvaringsmöjligheter under samt ytterligare förvaringsskåp med plats för det mesta du behöver.

  Centraldammsugare som fungerar med uttag uppe och nere.

  TV/BREDBAND | Fastigheten är ansluten till digital TV via Telia samt ComHem via koaxialkabel.
  Fiber via samfällt fibernätverk som tillåter 1000/1000 Mbit/s. I huset finns även koaxialkabel med anslutning till ComHem.

  TOMTEN | Huset har en fantastisk tomt med områdets bästa solläge, en grön oas där lugnet breder ut sig. Gräsmatta finns både på fram och baksida där det finns gott om plats för att till exempel utmana familjen i ett parti kubb. Skogen på tomtens baksida skapar både lugn och enskildhet/insynsskydd med härlig känsla tack vare dess höga läge. Stor altan med plats för matplats, loungemöbel och grill.

  GARAGE/PARKERING | Stort garage som rymmer mycket. Bakom garaget finns ett stort förråd som är vinterisolerat och i anslutning finns ett separat förråd med kodlås som kan fungera som leveransbox, förvaring av mat eller verktyg.
  Behöver man ytterligare plats för bilar så finns det en asfalterad uppfart med plats för bilar. Även ytterligare en parkering finns på gatan intill huset.

  OMRÅDET | Fastigheten är lugnt belägen på trevliga Hagabergsvägen på en återvändsgata med liten lekplats. Det är många barnfamiljer i området och på gatan så detta är ett familjeparadis. I Hagabergs samfällighet finns två tennisbanor och alla boende i området har rätt att utnyttja banorna (En av tennisbanorna skall konverteras till Padelbana). I anslutning till tennisbanorna finns också ett bordtennisbord som är tillgängligt när helst det passar. En mindre grusplan med två fotbollsmål finns också att tillgå mitt emot tennisbanorna.
  I området ligger hela 4 stycken lekplatser med varierande utrustning. På kort gångavstånd nås också Värmdöleden och flera löpspår, skidspår, promenad- och cykelvägar till exempelvis Hemmestaskolan med bibliotek, friidrottsanläggningar, fotbollsplaner och på vintern skridskobana. Ett lokalt uppskattat fritidsområde med fin pulkabacke och grillplatser (”Bosses backe”) finns också i närheten.

  BÅTKLUBBEN | Ålstäksvikens båtklubb är en egen förening med egen ekonomi och styrelse inom Hagabergs samfällighetsförening. Klubben har egen brygga med 40 båtplatser i den natursköna Ålstäksviken.

  FÖRSKOLOR/SKOLOR | Nära till flera olika förskolor och skolor. I området ligger en "egen" förskola -Pysslingen Hagabergs förskola. Skolorna ligger på gång och cyklavstånd. Här ligger både Viks kola (F-6) samt Hemmestaskolan (F-9).

 • Övrigt

  Kommunikationerna till innerstan är mycket goda, bilresan in till tullarna tar endast ca 25 minuter. Stavsnäsvägen trafikeras av motorvägsbussar för vidare färd mot centrala Värmdö och Slussen. 

  På bekvämt och tryggt gångavstånd genom skogen nås bland annat Viks skola (F-6), Hemmestaskolan (F-9) samt Värmdövallen där Värmdö IF bedriver stora delar av sin verksamhet med både fotbollsplaner och inomhushallar.

  Detta är ett perfekt boende för golfälskaren. På promenadavstånd når du en av Stockholms bästa och populäraste golfbanor. Här kan du gå dina 18 hål och äta gott och umgås på klubben.

  Vacker skärgårdsidyll, med  både hav och natur i direkt närhet. Värmdö som är en av Sveriges mest expansiva kommuner, erbjuder sina invånare den unika skärgårdsnaturen och oändliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Samtidigt finns det bra förbindelser med  storstaden och dess utbud.
  Hagaberg etablerades i mitten av 90-talet och består nu fullt utbyggt av fastigheter. Inom området finns  förskola, båtklubb, tennisbanor, bollplan och lekplatser. I närområdet finns bad, skolor, båtbryggor och restauranger. Dessutom stora strövområden med svamp, bär och skidspår. Inom en radie av tre kilometer finns tre stora handelsplatser som erbjuder ett stort utbud av affärer och service.

Fakta

Adress
Hagabergsvägen 18, 13935 Värmdö
Område
Hagabergsvägen
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2001
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
842 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
154 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
8.490.000 kr
 
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Fönster
3-glas
Ventilation
Självdrag
TV/Internet
Telia
Energideklaration
Utförd
 
Fastighetsbeteckning:
VÄRMDÖVIK 1:774
Pantbrev
4st om totalt 4050000 kr
Taxeringsvärde totalt
4595000 kr
Taxeringsvärde fastighet
2233000 kr
Taxeringsvärde tomt
2362000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Skattesats
31.06%
Värdeår
2001
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK GA:9
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK GA:10
 
Driftkostnader
El
42500 kr/år
Vatten/Avlopp
10372 kr/år
Sotning
550 kr/år
Samfällighet
3300 kr/år
Renhållning
2593 kr/år
Försäkring
5200 kr/år
Totalt
64515 kr/år

Intresseanmälan

Hagabergsvägen 18


Jag har tagit del av integritetspolicyn