Familjevilla i idylliskt område

Familjevilla i idylliskt område

 • Vendelsö
 • Grenvägen 31
 • 6 rum och kök
 • 112 Kvm
4.950.000 KR

Ring för visning

arrow down icon

Vendelsö

Familjevilla i idylliskt område

 • Grenvägen 31
 • 6 rum och kök
 • 112 Kvm

Välkommen till ett fantastiskt område för dina barn att växa upp i. Möjligheternas hus har uteplatser för grillkvällar samt en grönskande trädgård. Boendet är i gott skick men är i behov av lite kärlek, så detta kan bli ditt drömboende. Den magiska Magnolian välkomnar er vid entrén.

 • Boarea / Biarea 112 Kvm / 100 Kvm
 • Tomtarea 443 Kvm
 • Pris 4.950.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Detta är verkligen möjligheternas hus. Här bor du i ett fantastiskt område för barn att växa upp i. Läget är perfekt då du har skogen som granne, vackra vandringsleder, goda kommunikationer, många sportaktiviteter, dagligvaruhandel skolor och förskolor. Detta gör att det finns något för hela familjen. En stor magisk Magnolia reser sig ståtligt på framsidan, en av de vackraste man sett när den blommar.

  Boendet är i gott skick men i behov av lite kärlek och kan behövas renoveras och uppdateras, så detta kan bli ditt drömboende. Huset är välplanerat och bra sällskapshetsytor.

  Här finns två uteplatser, en på framsidan och en på baksidan. Den härliga trädgården inbjuder till mysiga grillkvällar för nära och kära under sommarmånaderna. Gott om utrymme för den större familjen.

  ENTRE PLAN

  HALL | Stor hall med goda avhängningsmöjligheter och passage till resterande delen av huset. Här finns god plats för förvaring samt hallmöbel. Från hallen leder trappan ner till nedre plan.

  VARDAGSRUM | Tilltaget vardagsrum som rymmer både stor matgrupp, soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Ytan gör att hela familjen kan samlas och njuta av varandras sällskap. Genomgående rum med fönster i två väderstreck. För den som är en stor familj och behöver ännu ett sovrum går det bra att dela av vardagsrummet och få ännu ett rum.

  KÖK | Bra arbetskök med gott om förvaring i köksskåpen. Här finns maskinellt kyl/frys, spis med ugn, fläkt samt diskmaskin. Här öppnar balkongdörren upp till den lummiga trädgården och en stenlagd uteplats för många att sitta.

  SOVRUM | Stort sovrum med bra ljusinsläpp med god plats för dubbelsäng. I anslutning finns förvaringsmöjligheter genom en klädkammare som rymmer det mesta. Från sovrummet når du badrummet (En Suite), badrummet. 

  BADRUM | Renoverat helkaklat badrum i vitt och grått. Fönster vetter mot trädgård som ljusar upp. Här finns wc, handfat samt duschhörna.

  SOVRUM | Det andra sovrummet på övre plan är något mindre med inbyggd garderob. Fönster vetter mot grönska och Grenvägen.

  GÄSTWC | Renoverad gästwc som går i grått och vitt. Här finns wc samt handfat.

  TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ | Tvättstuga med gott om arbetsyta. Här finner vi både tvättmaskin och torktumlare samt plats för torkskåp osv. Här får du plats med allt från vinterkläder till att hänga din nytvättade tvätt.

   

  NEDRE PLAN   

  Detta är möjligheternas våningsplan. det finns många tankar på hur du kan disponera planet beroende på behov, intressen och familjesituation. Det är stor yta för många sovrum, kontor, snickarbod, toalett, bastu, förvaring samt stor umgängesyta. 

  ALLRUM | Trappen leder ner till ett mysigt allrum med plats för soffgrupp och övrigt möblemang om så önskas. Under murriga höstdagar myser man gärna framför braskaminen som vackert pryder rummet. 

  SOVRUM | Ett sovrum som passar perfekt som tonårsrum.

  TRÄDGÅRD | Perfekt trädgård med mycket planteringar och utrymme för mer. Trädgården är väl tilltagen och lättskött, perfekta ytan att låta barnen leka fritt. Här kommer alla sällskap att trivas, här kommer du vilja spendera din ledig tid för att fortsätta skapa sin egen oas.

  GARAGE/FÖRRÅD | Ett bra och praktiskt garage i anslutning. Detta är så stort att det även används som förrådsutrymme. För den som vill kan avgränsa garage och förråd, kanske värmeisolera förrådet för att få till en kontorsdel eller ett rum för tonåringen. Det finns access från garaget ut mot baksidan. Elektrisk garagedörr.

  Huset är besiktigat och är i gott skick - skrivs med friskrivningsklausul.

 • Övrigt

  Välkommen till ett drömområde för barn att växa upp i. Här cyklar barnen runt på lugna gator i en trygg miljö. Lekplatser och grönska finns det gott om, en idyll för både barn och vuxna. Området ligger centralt i Haninge, ca 2,5 km nordost om Haninge centrum. I området finns flertalet lekplatser, basketplan och fotbollsplaner.

  Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t ex promenader till badplatserna, löpträning, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is.

  En mindre promenad från bostaden finner du badsjöar såsom Ramsjön, Svartsjön samt för dom friluftsintresserade finns Tyresta nationalpark att njuta av. 

  Det finns flertalet förskolor och skolor i området och dom som ligger närmast är Fasanen, Tjädern, Trumman och Orren, men flera finns inom en promenads avstånd. Grundskolor i närheten finns Svartbäcksskolan, Vendelsömalmsskolan. Även Gymnasieskolor finner ni mot centrala delar av Handen såsom Fredrika Bremer, Fria Gymnasieskolan och Riksäpplet. För mer information besök gärna Haninge kommuns hemsida.

  På kort promenad finns Mataffär, Pizzeria och Kiosk. Med bil tar du dig lätt till större handelsplatser så som Port 73 och Länna för all service du kan tänka dig.

  Direktbussar som tar dig till Gullmarsplan eller Stockholm samt Handens station för att vidare ta dig med pendelståg. Buss går även, Tyresö och Nacka. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 20-25 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort.

Fakta

Adress
Grenvägen 31, 13668 Vendelsö
Område
Vendelsö
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
1969
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
443 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
112 Kvm (Fastighetsregistret)
Biarea
100 Kvm (Fastighetsregistret)
Pris
4.950.000 kr
 
Uppvärmning
Direkt el
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fasad
Träpanel
Tak
Låglutande sadeltak, Papp
Stomme
Träregelstomme
Grundläggning
Källargrund
Grundmur
Betongsten
Fönster
2-glas
Ventilation
Mekanisk, självdrag
Energideklaration
Utförd - 139 KWh/Kvm och år
 
Fastighetsbeteckning:
RAMSDALEN 2:169
Pantbrev
10st om totalt 827000 kr
Taxeringsvärde totalt
3332000 kr
Taxeringsvärde fastighet
2007000 kr
Taxeringsvärde tomt
1325000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Skattesats
31.76%
Värdeår
1969
 

Intresseanmälan

Grenvägen 31


Jag har tagit del av integritetspolicyn