Familjevilla i idyll

Familjevilla i idyll

 • Hagaberg
 • Hagabergsvägen 15
 • 6 rum och kök
 • 157 Kvm

Ring för visning

Hagaberg

Familjevilla i idyll

 • Hagabergsvägen 15
 • 6 rum och kök
 • 157 Kvm

Fantastiskt tvåplansvilla där hela stora familjen får plats. Härlig planlösning och stora sociala ytor för middagar och mingel. Här bor du naturnära i lugna villakvarter med bullerbykänsla i modern tappning, ett paradis för både barn och vuxna.

 • Boarea 157 Kvm
 • Tomtarea 967 Kvm
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • Säljarens bild
 • Beskrivning

  Välkomna till detta sociala hus med spännande planlösning. Härligt och öppet med 6 m i takhöjd i sällskapsdelen. Kaminen har sin plats i vardagsrummet och skapar trivsel och värme i hela huset. Interiört erbjuder huset öppna sociala ytor och genomsyras av ljusa ytskikt, rikt ljusinsläpp genom alla dess fönster i många väderstreck. Där trappan leder upp till övre plan sitter ett vackert måttanpassat konstverk, en fototapet som det endast finns ett ex av.

  Detta hus har många möjligheter och det finns stor flexibilitet hur rummen kan disponeras, beroende på livssituation.

  NEDRE PLAN
  Välkomnande entré med god plats för avhängning. Hallen öppnar upp till ett mycket kärleksfullt, rogivande och trivsamt hus.

  Köket med tillhörande köksö bjuder in till matlagning och umgänge. Köket går i vitt med arbetsbänk i ek med anslutande rostfri diskbänk med ho, vitvaror Miele. Full maskinell utrustning med varmluftsugn, glashäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Här erbjuds bra förvaring i skåp och lådor samt generösa arbetsytor. Matplats vid fönster för 6-8 personer. Altandörr som öppnar upp mot terrass, växthus och trädgård.

  Nedre plan har ett till två bra sovrum. Rummen erbjuder båda klädförvaring samt bra golvytor med plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang.

  Här finns även en stor tvättstuga med grovingång. Maskinellt finns två tvättmaskiner (varav en är kombinerad torktumlare) samt torkskåp. Bra utrymme för förvaring.

  Badrummet är kaklat i vitt med grå/vitt klinker på golvet. Här finns wc, kommod med förvaring under, duschhörna med vikväggar av glas. Ett litet fönster mot baksidan ger badrummet ett fint och naturligt ljus.

  MELLAN PLAN
  En halv trappa upp leder till sällskapsdelen med plats för stor soffgrupp, fåtöljer mm, här sprider braskaminen värme dom lite kyligare månaderna. Ljuset strålar in genom dom stora fönsterpartierna och du har fin överblick över husets stora altan. Även här finns utgång till trädgården och till den stora altanen där säljarna idag har ett utekök där det lagas mycket mat under sommarmånaderna. En fin öppenhet mot köket.

  ÖVRE PLAN
  Trappen leder upp till övre plan där du möts av ett allrum, för den som vill kan detta rum lätt göras om till ytterligare ett sovrum om man har behovet. Annars är detta en plats för arbete, bibliotek eller avkoppling. Blir idag som en härlig förlängning av sällskapsrummet.

  När du når övre plan ligger direkt ett litet rum med ett charmigt fönster som kan användas som kontor eller som ett litet sovrum. Idag disponeras det som en lyxig walk-in-closet.

  På detta våningsplan finns två bra sovrum varav det ena idag nyttjas som Master Bedroom med utsikt mot den fantastiska tomten.

  Ett rymligt badrum finns här som är kaklat i vitt med grå/vit klinker på golvet. Här finns wc, badkar, dubbelhandfat med mycket förvaringsmöjligheter under.

  Centraldammsugare som fungerar med uttag uppe och nere

  TV/BREDBAND | Fastigheten är ansluten till digital TV via Telia samt ComHem via koaxialkabel.
  Fiber via samfällt fibernätverk som tillåter 1000/1000 Mbit/s. I huset finns även koaxialkabel med anslutning till ComHem.

  TOMTEN | Huset har en fantastisk tomt, en grön oas där lugnet breder ut sig. Gräsmatta finns både på fram och baksida. Berget på tomtens baksida ramar naturligt in tomten och skapar både lugn och enskildhet/insynsskydd med underbar kvällssol. På berget finns odlingslådor där du kan odla mycket. Stor altan på ca 60 kvadrat med plats för matplats, loungemöbel, grill och utekök. Morgonkaffet tar du i solen på altanen vid växthuset och köket.

  ATTEFALLSHUS | På tomten finns ett attefallshus på 15 kvadrat som är vinterisolerat med indragen el (ej vatten). Här passar det perfekt att slappa med en bok och blicka ut över den magiska trädgården. Huset används även flitigt som gästhus.

  GARAGE/PARKERING | Stort vinterisolerat garage. I anslutning till garaget finns ett stort förråd som rymmer allt du behöver och lite till, även det är vinterisolerat. Det finns även ett separat förråd med kodlås som kan fungera som leveransbox, förvaring av mat eller verktyg.
  Behöver man ytterligare plats för bilar så finns det en asfalterad uppfart med plats för två bilar.

  VÄXTHUS | Fantastiskt och stort växthus på 9kvm med plats för MÅNGA tomatplantor samt annat gott och vackert. Har man inte "gröna" fingrar så kan man använda växthuset som ett härligt uterum.

  OMRÅDET | Fastigheten är lugnt belägen på trevliga Hagabergsvägen på en återvändsgata med liten lekplats. Det är många barnfamiljer i området och på gatan så detta är ett familjeparadis. I Hagabergs samfällighet finns två tennisbanor och alla boende i området har rätt att utnyttja banorna (En av tennisbanorna skall konverteras till Padelbana). I anslutning till tennisbanorna finns också ett bordtennisbord som är tillgängligt när helst det passar. En mindre grusplan med två fotbollsmål finns också att tillgå mitt emot tennisbanorna.
  I området ligger hela 4 stycken lekplatser med varierande utrustning. På kort gångavstånd nås också Värmdöleden och flera löpspår, promenad- och cykelvägar till exempelvis Hemmestaskolan med bibliotek, friidrottsanläggningar, fotbollsplaner och på vintern skridskobana. Ett lokalt uppskattat fritidsområde med fin pulkabacke och grillplatser (”Bosses backe”) finns också i närheten.

  BÅTKLUBBEN | Ålstäksvikens båtklubb är en egen förening med egen ekonomi och styrelse inom Hagabergs samfällighetsförening. Klubben har egen brygga med 40 båtplatser i den natursköna Ålstäksviken.

  FÖRSKOLOR/SKOLOR | Nära till flera olika förskolor och skolor. I området ligger en "egen" förskola -Pysslingen Hagabergs förskola. Skolorna ligger på gång och cyklavstånd. Här ligger både Viks kola (F-6) samt Hemmestaskolan (F-9).

 • Övrigt

  Kommunikationerna till innerstan är mycket goda, bilresan in till tullarna tar endast ca 25 minuter. Stavsnäsvägen trafikeras av motorvägsbussar för vidare färd mot centrala Värmdö och Slussen. 

  På bekvämt och tryggt gångavstånd genom skogen nås bland annat Viks skola (F-6), Hemmestaskolan (F-9) samt Värmdövallen där Värmdö IF bedriver stora delar av sin verksamhet med både fotbollsplaner och inomhushallar.

  Detta är ett perfekt boende för golfälskaren. På promenadavstånd når du en av Stockholms bästa och populäraste golfbanor. Här kan du gå dina 18 hål och äta gott och umgås på klubben.

  Vacker skärgårdsidyll, med  både hav och natur i direkt närhet. Värmdö som är en av Sveriges mest expansiva kommuner, erbjuder sina invånare den unika skärgårdsnaturen och oändliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Samtidigt finns det bra förbindelser med  storstaden och dess utbud.
  Hagaberg etablerades i mitten av 90-talet och består nu fullt utbyggt av fastigheter. Inom området finns  förskola, båtklubb, tennisbanor, bollplan och lekplatser. I närområdet finns bad, skolor, båtbryggor och restauranger. Dessutom stora strövområden med svamp, bär och skidspår. Inom en radie av tre kilometer finns tre stora handelsplatser som erbjuder ett stort utbud av affärer och service.

Fakta

Adress
Hagabergsvägen 15, 13935 Värmdö
Område
Hagaberg
Upplåtelseform
Friköpt - Småhus
Byggnadstyp
Villa
Byggnadsår
2002
Rum
6 rum och kök
Tomtarea
967 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea
157 Kvm (Fastighetsregistret)
 
Uppvärmning
Luftvärmepump med vattenburen golvvärme samt direktverkande el med radiatorer
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Fönster
2-glas och 3-glas
Ventilation
Självdrag
TV/Internet
Telia (Fiber) samt Com hem
Energideklaration
Beställd
 
Fastighetsbeteckning:
VÄRMDÖVIK 1:766
Pantbrev
6st om totalt 5234440
Taxeringsvärde totalt
5246000
Taxeringsvärde fastighet
2803000
Taxeringsvärde tomt
2443000
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Skattesats
31.06%
Värdeår
2001
Servitut
GA1: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK GA:10
Servitut
GA2: Gemensamhetsanläggning VÄRMDÖ VÄRMDÖVIK GA:9
 
Driftkostnader
El
22500 /år
Vatten/Avlopp
10090 /år
Sotning
550 /år
Samfällighet
3300 /år
Försäkring
8100 /år
Övrigt
6000 /år
Totalt
50540 /år

Intresseanmälan

Hagabergsvägen 15


Jag har tagit del av integritetspolicyn