EXLUSIVT MED MAGISK KVÄLLSSOL

EXLUSIVT MED MAGISK KVÄLLSSOL

 • Nacka strand
 • Fabrikörvägen 10 A
 • 2 rum med kök
 • 80 KVM
5.975.000 KR

Ring för visning

Nacka strand

EXLUSIVT MED MAGISK KVÄLLSSOL

 • Fabrikörvägen 10 A
 • 2 rum med kök
 • 80 KVM

Exklusiv lägenhet med stor balkong i väster och magisk utsikt över Stockholms stadssiluett och vackra solnedgångar över Djurgårdens tinnar och torn.
Välkommen till en lägenhet av högsta klass med generösa glaspartier och vackert ljuspigmenterad ekgolv. Specialtillverkade kökssnickerier gör köket till en vacker möbel i det generösa vardagsrummet med högt i tak och magisk utsikt från både matbord och soffgrupp. Exklusivt och rofyllt badrum med natursten och vackert klinkergolv.
Vakna varje morgon till denna fantastiska utsikt även från sovrummet och njut av känslan att alltid vara nära havet.
Även föreningen erbjuder det lilla extra med egen bio och hiss direkt ner till garaget.

Välkommen till Nacka strand som erbjuder det mesta av det bästa. Närhet till både skärgård och storstad och att ta morgonbåten till Djurgården eller Nybrokajen är en vardagslyx utöver det vanliga. Gångavstånd till Nacka Forum och mycket bra kommunikationer med SL-båt och bussar.

 • Avgift 4663 kr/mån
 • Pris 5.975.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en fantastisk lägenhet med exklusiva materialval och säker design. 

  HALL // Redan i hallen möts du av lägenhetens rymd och funktionalism. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder i stor garderob. 

  VARDAGSRUM // Generöst vardagsrum i öppen planlösning med kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord och de vackra fönsterpartierna från golv till tak erbjuder hela tiden en fantastisk utsikt  oavsett var du befinner dig i rummet. 

  KÖK// Specialbeställd köksinredningen i ljusgrå kulör av mycket hög kvalitet med beslag från Buster & Punch samt vackra bänkskivorna i ljus natursten med inbyggd ho och blandare från Dornbracht. Modern design och praktiska lösningar ger hela köket en exklusiv känsla av elegant funktionalism. 

  SOVRUM 1 // Det rymliga sovrummet med stora glaspartier och samma bedårande utsikt gör det till en fröjd att vakna varje morgon. I rummet finns även en stor walk-in-closet med mycket praktiska och stilrena hyllor och skåp vilket ger gott om förvaring.

  BADRUM // Lyxigt badrum med väggar i vacker natursten och eluppvärmt golv med stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Tvättställ från Duravit och inbyggd spegel, takdusch med glasvägg, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare bakom vackert draperi.

  BALKONG// Stor balkong i väster med härlig vy över Stockholms inlopp och Djurgården med magiska solnedgångar.  Det fantastiska läget med närheten till havet ger en utsikt du aldrig kommer att tröttna på.   

  FÖRRÅD finns i anslutning till garaget

  GARAGEPLATS finns i gemensamt garage som nås med hiss. Kostnad 1 000 kr/månad.  

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 369:41 som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. Föreningen äger marken och har enligt årsredovisning 2018 belåningsgrad ca 14 967 kr/kvm. Inga planerade renoveringar eller förändring av årsavgift som idag är ca 708 kr/kvm. Under fastigheten finns ett garage som nås med hiss där föreningen disponerar 74 platser för en kostnad av 1000 kr/månad. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biorum, gemensamt rum med kylskåp för matleverenser, stort hobbyrum och dessutom gästlägenhet. I föreningen finns det barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, soprum och en tvättstuga. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum (ej badrum)

   NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handen terminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken och om några år går tunnelbana till Nacka Forum.  Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10 A, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
2 rum med kök
Boarea
80 Kvm (uppmätning)
Pris
5.975.000 KR
Avgift:
4663 kr/mån inkl. Värme, vatten , Kabel-TV och bredband
Våning
6
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
 
Förening
BRF No 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
13301.1202
Lägenhetsnr LMV
1202
Andelstal, förening
1.03770
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift:
475 kr
Överlåtelseavgift:
1183 kr
 
DRIFTKOSTNADER:
El
200 kr/mån
Försäkring
350 kr/mån
Totalt
550 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på avtal och förbrukning

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10 A