EXKLUSIVT RADHUS MED 45 KVM TAKTERASS

EXKLUSIVT RADHUS MED 45 KVM TAKTERASS

 • Skuru
 • Utskogsvägen 53
 • 5 rum och kök
 • 146 Kvm
11.495.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 21 April 13:30 - 14:15
 • Måndag 22 April 17:30 - 18:00
arrow down icon

Skuru

EXKLUSIVT RADHUS MED 45 KVM TAKTERASS

 • Utskogsvägen 53
 • 5 rum och kök
 • 146 Kvm

Varmt välkomna till detta exklusiva och påkostade radhus med ett perfekt läge i populära Skuru. Här bor man med ett högt och ljust läge med en fantastisk utsikt mot havet. Njut av solen under hela dagen och kvällen. Fantastiska solnedgångar färgar himlen i otroliga färger.

 • Boarea / Biarea 146 Kvm / 21 Kvm
 • Avgift 6820 kr/mån
 • Pris 11.495.000 KR
 • Visas
  2024-04-21 13:30 - 14:15Söndag Öppen visning
  2024-04-22 17:30 - 18:00Måndag Öppen visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • planlösningar
 • planlösningar
 • planlösningar
 • planlösningar
 • Beskrivning

  Varmt välkomna till detta exklusiva och påkostade radhus med ett perfekt läge i populära Skuru. Här bor man med ett högt och ljust läge med en fantastisk utsikt mot havet. Njut av solen under hela dagen och kvällen. Fantastiska solnedgångar färgar himlen i otroliga färger och det finns alltid något att titta på från den rymliga terrassen om ca 45 kvm. Bostadsutvecklaren var renommerade Imola och bostaden har genomgående väldigt exklusiv standard och riktigt bra planlösning. Här har det verkligen inte sparats på något. Detta hus har utöver den påkostade standarden tillval för hela 290 000 kr. 

  På bara några minuters promenad finns förskola & skola. Bussar in till stan nås direkt utanför dörren. Omgivningarna bjuder in till lek och bad i naturskön miljö.

  Bostaden har varma och naturliga färger och känns lugn och harmonisk. Insidan spelar väl ihop med naturen utanför. Vattnet och naturen blir en naturlig del av vardagen och känns som en föränderlig tavla. Alltid är det något nytt som händer. Fantastiska material och läget är verkligen något extra. Högsta kvalité på allt. Hela maskinparken kommer exempelvis från Miele. Huset är som nytt, här behöver inget renoveras, utan bara att flytta in och njuta på en gång.

  Takterrass, två uteplatser, två parkeringsplatser, 3-4 sovrum, tre badrum och härliga sällskapsytor. Riktigt bra planlösning med alla rum på sin rätta plats. Takterrassen är verkligen något alldeles extra med sin utsikt och sitt solläge. Hela 45 kvadratmeter stor. Här finns gott om plats för stort möblemang, växter och utekök. För att göra det extra bekvämt finns både el och vatten draget hit.

  Terrassen ligger vid Nackas allra nordligaste spets och har en storslagen utsikt över Stockholms inlopp. Här vid mötet mellan skärgård och bebyggelse är naturen både storslagen och lättillgänglig. Här finns badklippor runt knuten och din vardag precis runt hörnet.

  Husen är byggda i soutteräng med gott om utrymme för socialt umgänge, men också med rum och plats för privat avkoppling. Utanför dina stora fönster, på dina altan och din terrass möts du direkt av naturen och omgivningarna speglar sig i din innemiljö. Naturliga material, fasader i träpanel och lösningar av hög kvalitet understryker kopplingen ytterligare och suddar ut onödiga gränser och avstånd.

  Några fabrikat i bostaden:

  - Kährs
  - IDO
  - Antonio Lupi
  - Tapwell
  - Beslag Design
  - Miele
  - Westerbergs
  - Kök och garderober från Specialsnickeri
  - Daloc
  - Velfac

  Här bor familjen i ett lugnt läge nära hav och båtliv. En kort promenad bort finns populära Cirkusparken (med utegym och tennisbana), pulkabackar, solklippor med utsikt in mot city och över Saltsjöns glimrande vatten samt Nyckelvikens naturreservat med skog och ängar. Vid Nyckelviken kan man bland annat rida på Shetlandsponnys, träna på utegym, grilla korv och köpa nyvärpta ägg.

  Precis nedanför finns även Ekensdal, där det under sommarhalvåret går att beställa mat och dryck. Vilket du avnjuter på deras terrass med utsikt över Stockholms inlopp. Duvnäs Utskog har goda bussförbindelser till såväl Slussen som lokalt i Nacka. Från närliggande Nacka strand kan pendelbåten tas in till City. Pendelbåtsrutten planeras att dras ut till Duvnäs Utskog. I närbelägna Ektorp centrum finns restauranger, närbutiker, bageri, träningscenter och sporthall samt sjukhus med apotek. För den som söker ett större utbud ligger ICA Maxi och shopping i Nacka Forum inte långt härifrån. Här erbjuds livskvalitet för hela familjen.

  Kontakta mäklaren för mer information och visning!

   

 • Förening

  Brf Skuru Udde registrerades 2018 och består av 20 radhus med bostadsrätt. Den totala bostadsarean består av 2920 kvm och den totala tomtarean består av 7277 kvm.

  Byggnadernas uppvärmning sker via frånluftsvärmepump, en per hus. Det är vattenburen golvvärme på samtliga plan.

  Vatten och sophämtning ingår i månadsavgiften. Tv/fiber via Telia och debiteras separat 180 kr/månad.

  Samtliga hus har två parkeringar och ett isolerat förråd.

Fakta

Adress
Utskogsvägen 53, 13147 Nacka
Område
Skuru
Rum
5 rum och kök
Boarea
Boarea 146 Kvm (Föreningens information)
Biarea
Biarea 21 Kvm (Föreningens information)
Pris
11.495.000 kr
Avgift
6820 kr/mån inkl. vatten, två parkeringar, förråd & sophämtning
Byggnadsår
2019/2020
Hiss
Nej
Förråd
Förråd
TV/Internet
Fiber
 
Förening
Brf Skuru Udde
Org.nr
769636-1687
Uppvärmning
Värmepump
Ventilation
FTX
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - 72 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
12
Lägenhetsnr LMV
1001
Andelstal, förening
5% %
Andelstal, ägande
5% %
Pantsatt
Ja
 
Driftkostnader
El
2400 kr/mån
Försäkring
377 kr/mån
Totalt
2777 kr/mån
Kommentar
Uppvärmning och hushållsel ligger under samma post.

Intresseanmälan

Utskogsvägen 53


Jag har tagit del av integritetspolicyn