Exklusivt på första parkett

Exklusivt på första parkett

 • Nacka strand
 • Fabrikörvägen 10 B
 • 3 rum med kök
 • 83 Kvm
6.975.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 16 Augusti

Nacka strand

Exklusivt på första parkett

 • Fabrikörvägen 10 B
 • 3 rum med kök
 • 83 Kvm

Exklusivt på första parkett med två balkonger och magisk utsikt.
Välkommen till en vacker hörnlägenhet som med en genomtänkt arkitektur, exklusiva materialval och två stora balkonger med förmiddagssol som bjuder på härlig sjöutsikt genom stora fönsterpartier från golv till tak.
Även Föreningen erbjuder extra vardagslyx såsom egen biograf, kylrum för matleveranser, övernattningslägenhet och garage som nås med hiss.

 • Avgift 4822 kr/mån
 • Pris 6.975.000 KR
 • Visas Söndag 2020-08-16
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en exklusiv lägenhet utöver det vanliga. Med sitt magnifika läge längst ut mot kajen erbjuds här en ostörd utsikt från alla rum över Stockholm skärgård. Generös planlösning med stort vardagsrum och exklusivt kök med stora fönsterpartier från golv till tak och utgång till härlig balkong. Exklusiva och moderna materialval gör detta till en lägenhet utöver det vanliga i ett område som erbjuder ett fantastiskt skärgårdsnära boende bara en kort båttur från Djurgården och Stockholms innerstad,  

  Välkommen in!

  HALL | Redan i hallen möts du av den magiska närheten till havet och Stockholms skärgård. Hela lägenheten genomsyras av exklusiv kvalitet och det vackra ljuspigmenterade ekgolvet leder fram till stora glaspartier med magisk utsikt. I hallen finns gott om utrymme för av hängning av ytterkläder i flera praktiska garderober. En trevlig nisch i hallen skapar möjlighet för ytterligare garderob eller som idag, en praktisk arbetsplats. 

  VARDAGSRUM | Generöst vardagsrum i öppen planlösning med kök. Stora vackra fönsterpartier ger en fantastisk och vacker utsikt över Stockholms inlopp, Fjäderholmarna och Djurgården. Ett fantastiskt rum för både vardag och fest med gott om plats för både soffgrupp och matbord och på varma sommarkvällar är det en fröjd att äta middag på den stora balkongen. Köket är placerat längs väggen som en vacker möbel med stort fönster och med ljusgrå snickerier och moderna köksskåp smälter det fint in i rummet.   

  KÖK | Specialbeställd köksinredningen i ljusgrå kulör av mycket hög kvalitet med beslag från Buster & Punchoch samt vackra bänkskivorna i ljus natursten med inbyggd ho och blandare från Dornbracht. Modern design och praktiska lösningar ger hela köket en exklusiv känsla av elegant funktionalism. 

  BALKONG 1 | Stor balkong med helt fri utsikt över skärgården med ett enastående ljus från vackra soluppgångar. Här finns plats för stort matbord och många gäster för att njuta av trevliga sommarmiddagar på ljumma sommarkvällar. 

  SOVRUM 1 |Stort sovrum med härligt fönsterparti från golv till tak gör det lite lättare att vakna till vacker sjöutsikt samt egen balkong för mysiga frukostar. Stor walk-in-closet ger gott om förvaring.  

  SOVRUM 2 | Ytterligare ett sovrum passar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Även här finns stort fönster med fin sjöutsikt. 

  BALKONG 2 | Med utgång från sovrummet finns ytterligare en balkong. En möjlighet att ha en egen ostörd plats eller skapa en egen trädgårdsodling.  

  BADRUM | Lyxigt badrum med hotellkänsla med väggar i vacker natursten och eluppvärmt golv med stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Tvättställ från Duravit och inbyggd spegel, takdusch med glasvägg, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare bakom vackert draperi.  

  FÖRRÅD och GARAGE. Från lägenheten kommer man med hiss direkt till garaget och stort förråd. Plats i garage finns till en kostnad av 1000 kr/månad.

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 369:41 som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. Föreningen äger marken och har enligt årsredovisning 2018 belåningsgrad ca 14 967 kr/kvm. Inga planerade renoveringar eller förändring av årsavgift som idag är ca 708 kr/kvm. Under fastigheten finns ett garage som nås med hiss där föreningen disponerar 74 platser för en kostnad av 1000 kr/månad. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biorum, gemensamt rum med kylskåp för matleverenser, stort hobbyrum och dessutom två gästlägenheter. I föreningen finns det barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, soprum och en tvättstuga. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum (ej badrum)

  OMRÅDE

  NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handen terminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken och om några år går tunnelbana till Nacka Forum.  Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10 B, 13152 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
3 rum med kök
Boarea
83 Kvm (föreningens information)
Pris
6.975.000 kr
Avgift
4822 kr/mån inkl. Värme, Vatten Bredband, Kabel-TV,
Byggnadsår
2016-2017
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Bredband
 
Förening
Brf No. 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
02:1002
Lägenhetsnr LMV
1002
Andelstal, förening
1.07300 %
Andelstal, ägande
1.07 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
465 kr
Överlåtelseavgift
1 kr
 
Driftkostnader
El
200 kr/mån
Försäkring
342 kr/mån
Totalt
542 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal.

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10 B


Jag har tagit del av integritetspolicyn