Exklusivt med magiskt sjöutsikt

Exklusivt med magiskt sjöutsikt

 • Nacka strand
 • Fabrikörvägen 10 A
 • 2.5 rum och kök
 • 76 Kvm
4.995.000 KR

Välkommen på visning

 • Söndag 27 September

Nacka strand

Exklusivt med magiskt sjöutsikt

 • Fabrikörvägen 10 A
 • 2.5 rum och kök
 • 76 Kvm

Exklusiv lägenhet med magisk sjöutsikt från samtliga rum och den stora balkongen. Välplanerad med stilrent formspråk och påkostade materialval som tillsammans med det vackra fönsterpartierna skänker en unik karaktär och känsla av lyx. Möjlighet finns att bygga om till en 4:a.

 • Avgift 4544 kr/mån
 • Pris 4.995.000 KR
 • Visas Söndag 2020-09-27
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en exklusiv lägenhet utöver det vanliga. Med sitt magnifika läge mitt i huset erbjuds här en härlig utsikt över trevlig innergård och Stockholm inlopp både från vardagsrum och den stora balkongen. Generös planlösning med stort vardagsrum och modernt kök längs ena väggen. Exklusiva och moderna materialval gör detta till en lägenhet utöver det vanliga i ett område som erbjuder ett fantastiskt skärgårdsnära boende bara en kort båttur från Djurgården och Stockholms innerstad, 

  Välkommen in!

  HALL | Redan i hallen möts du av en härlig känsla av lyx. Hela lägenheten genomsyras av exklusiv kvalitet och det vackra ljuspigmenterade ekgolvet leder fram till stora glaspartier med magisk utsikt. I hallen finns gott om utrymme för avhängning av ytterkläder i flera praktiska garderober. 

  VARDAGSRUM | Generöst vardagsrum i öppen planlösning med kök. Stora vackra fönsterpartier ger en fantastisk och vacker utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Ett fantastiskt rum för både vardag och fest med gott om plats för både soffgrupp och matbord och på varma sommarkvällar är det en fröjd att äta middag på den stora balkongen. Köket är placerat längs väggen som en vacker möbel med stort fönster och med ljusgrå snickerier och moderna köksskåp smälter det fint in i rummet.   

  KÖK | Specialbeställd köksinredningen i ljusgrå kulör av mycket hög kvalitet med beslag från Buster & Punchoch samt vackra bänkskivorna i ljus natursten med inbyggd ho och blandare från Dornbracht. Modern design och praktiska lösningar ger hela köket en exklusiv känsla av elegant funktionalism. 

  BALKONG | Stor balkong med fri utsikt över den trevliga innergården och skärgården med ett enastående ljus från vackra solnedgångar. Här finns plats för både loungemöbel och matbord för många gäster att njuta av trevliga middagar på ljumma sommarkvällar. 

  SOVRUM 1 | Stort sovrum med härligt fönsterparti från golv till tak med egen walk-in-closet som ger gott om förvaring eller möjlighet till ett ostört kontorsrum. 

  BADRUM | Lyxigt badrum med hotellkänsla med väggar i vacker natursten och eluppvärmt golv med stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Tvättställ från Duravit och inbyggd spegel, takdusch med glasvägg, vägghängd wc, handdukstork samt tvättpelare bakom vackert draperi och stort skåp för förvaring av handdukar mm. 

  Lägenheten kan enkelt utökas med ytterligare ett eller två rum för den som önskar och en stor walk-in-closet går utmärkt att använda som arbetsrum. 

  FÖRRÅD och GARAGE. Från lägenheten kommer man med hiss direkt till garaget och förråd. Plats i garage till en kostnad av 1000 kr/månad. Separat kö. 

  - - -

  KOMMUNIKATIONER

  Det självklara alternativet för pendlare är Sjövägen som nu trafikerar med både linje 80 till Nybrokajen via Djurgården och linje 83 till Ropsten. På båten serveras morgonkaffe och här finns möjlighet att ta med cykel för vidare transport inne i city.  Alternativet är bussar till både Slussen och Centralstation via Nacka forum och Sickla där anslutning finns till övriga busslinjer och tvärbanan.

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 369:41 som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. Föreningen äger marken och har enligt årsredovisning 2019 belåningsgrad ca 14 967 kr/kvm. Inga planerade renoveringar eller förändring av årsavgift som idag är ca 708 kr/kvm. Under fastigheten finns ett garage som nås med hiss där föreningen disponerar 74 platser för en kostnad av 1000 kr/månad. Separat kö. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN 

  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biograf, gemensamt rum med kylskåp för matleveranser, stort hobbyrum och dessutom gästlägenhet. I föreningen finns det barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, soprum och en tvättstuga. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum utom badrummet. 

   

 • Övrigt

   NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp och med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. Här finns flera trevliga restauranger, närbutik, bank, gym och en modern padelbana samt den mycket populära strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Sandhamn och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården, Nybrokajen Lidingö och Vaxholm. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, bank och närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både SLbåt linje 80 och 83 samt flera bussar till Stockholms innerstad och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken. T-banans förlängning av blåa linjen från Kungsträdgården till Nacka beräknas vara klar år 2030. Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10 A, 131 52 Nacka strand
Område
Nacka strand
Rum
2.5 rum och kök
Boarea
76 Kvm (föreningens information)
Pris
4.995.000 kr
Avgift
4544 kr/mån inkl. Värme, Vatten,, samt bredband.
Våning
3
Byggnadsår
2017-18
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
Brf No. 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system med lägenhetsaggregat
Energideklaration
Ej utförd

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
13301.0903
Lägenhetsnr LMV
0903
Andelstal, förening
1.01120 %
Andelstal, ägande
1.01 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
475 kr
Överlåtelseavgift
1183 kr
 
Driftkostnader
El
500 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
700 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på förbrukning och avtal.

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10 A


Jag har tagit del av integritetspolicyn