EXKLUSIVT MED MAGISK UTSIKT

EXKLUSIVT MED MAGISK UTSIKT

 • Åre/Björnen
 • Örnen 21 B
 • 4 rum med kök
 • 67 Kvm
4.750.000 KR

Ring för visning

Åre/Björnen

EXKLUSIVT MED MAGISK UTSIKT

 • Örnen 21 B
 • 4 rum med kök
 • 67 Kvm

Med bästa västerläge och magisk utsikt över Åredalen ligger denna exklusiva lägenhet med unik arkitektur och stor terrass i sydväst. Perfekt läge i Björnens skidområde med Ski In/ Ski out och glidavstånd både från Copperhill och Lilla Tyrolen.

 • Avgift 2726 kr/mån
 • Pris 4.750.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en exklusiv och perfekt planerad lägenhet med ett härligt syd/västläge som erbjuder både kvällssol och den vackraste utsikten Åre kan erbjuda. Med exklusiva material i  2 våningsplan, 3 sovrum och stor terrass är detta det ultimata fjällboendet för hela familjen och med ett perfekt läge i Björnen är det lätt att glida ner till liftar och skidspår samt Björnen centrum med livsmedelsaffär, restauranger och skidshop. Lägenheten säljs fullt möblerad (förutom några personliga tillhörigheter) och tiltträde kan ske i god tid innan jul.  

  ENTRÉPLAN | Redan i hallen möts vi av en skön fjällkänsla med praktiskt klinkergolv med golvvärme Här finns gott om plats för alla skidkläder och pjäxor. På detta våningsplan finner vi 2 sovrum samt ett stort helkalklat badrum med  klinkergolv och golvvärme. Här finns WC, handfat, dusch och tvättmaskin/torktumlare. 

  NEDRE ETAGE  | En halvtrappa ned möts vi av ett generöst, socialt rum med stort fönsterparti och hänförande utsikt över Renfjället och Åredalen.  Här finns gott om plats för både soffgrupp och ett stort matbord vid fönster samt skjutdörrar till stor terrass om ca 18 kvm i syd/väst. Stilenligt och fullt utrustat kök och trevliga fönsternisher i vardera väderstreck samt en mysig braskamin (gasol) Här finns även ett mindre sovrum med plats för dubbelsäng samt ett praktiskt förråd/skafferi. 

  TERRASS Stor terrass om ca 18 kvm med tak och magisk utsikt över hela Åredalen och Renfjället med sol hela dagen  Här finns gott om plats för sittgrupper och gasolgrill och blir en härlig plats för skiddagens After Ski. 

  FÖRRÅD | Låsbart skidförråd finns i anslutning till lägenheten

  INTERNET/TV Lägenheten är ansluten till Åre/Björnens samfällighetsförenings bredband

  ÖRNEN 21 består av flera hus med fritt läge och ostörd vy i 180 grader över både Renfjället och Åreskutan. Här bor man med glidavstånd till Åres berömda skidsystem och för den som vill åka längdskidor är det gångavstånd till Åre XC Arena med långa längdspår och turåkning till Fröå gruva och runt Åreskutan.. Vill man hellre ta en avkopplande SPA-dag är det ca 500 m till Copperhill Mountain Lodge med både SPA och restaurang. Gångavstånd till Björnens centrum med ICA närlivs (som har öppet dygnet runt) Skistarshop, skidcenter, flera restauranger och skidbuss till centrala Åre. Helt enkelt bästa läget i Åre som även sommartid erbjuder vacker vandring och cykling i Åre Bike Park.  

   

   

   

 • Förening

  BRF Årebjörnens skidlägenheter bildades 2006 och äger fastigheten Svedje 1:286 i området Örnen Åre kommun. Fastigheten har 18 lägenheter fördelade på 6 hus med  totalt boara 1 557 kvm. Varje lägenhet har en parkeringsplats och det finns en gemensam vallabod. Bredband och TV ingår i månadsavgiften. Ekonomisk förvalatare är Talenom och fastigheten sköts av Ago.Planerade budgeterat underhåll är målning och renovering av fasad. Föreningen har enligt styrelsen en stabil ekonomi med belåning ca 6 300 kr/kvm och årsavgift ca 760 kr/kvm. I dagsläget finns inga beslut på förändring av månadsavgift. För mer information se bilagd årsredovisning och stadgar. 

Fakta

Adress
Örnen 21 B, 83797 Åre
Område
Åre/Björnen
Rum
4 rum med kök
Boarea
67 Kvm (Föreningens information)
Pris
4.750.000 kr
Avgift
2726 kr/mån inkl. Vatten Bredband och Kabel TV. Parkeringsplats samt skötsel av gemensamma ytor.
Våning
2 av 3
Byggnadsår
2007
Hiss
Nej
Förråd
Förråd
TV/Internet
Kabel
 
Förening
BRF Årebjörnen skidlägenheter
Org.nr
769612-9801
Uppvärmning
Elelement och golvvärme
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
21B/1B
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
480 kr
Överlåtelseavgift
1200 kr
 
Driftkostnader
Värme
1000 kr/mån
Försäkring
200 kr/mån
Totalt
1200 kr/mån
Kommentar
Observera att driftkostnad varierar beroende på förbrukning.

Intresseanmälan

Örnen 21 B


Jag har tagit del av integritetspolicyn