Exklusivt med magisk sjöutsikt

Exklusivt med magisk sjöutsikt

 • Nacka strand
 • Fabrikörvägen 10 högst upp
 • 4 rum med kök
 • 104 Kvm

Ring för visning

Nacka strand

Exklusivt med magisk sjöutsikt

 • Fabrikörvägen 10 högst upp
 • 4 rum med kök
 • 104 Kvm

Exklusiv lägenhet med magisk utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Stort Master Bedroom och två ytterligare sovrum samt två exklusiva badrum.
En lägenhet av högsta klass med generösa glaspartier och vackert ljuspigmenterad ekgolv. Specialtillverkade kökssnickerier gör köket till en vacker möbel i det generösa vardagsrummet med högt i tak och magisk utsikt från både matbord och soffgrupp. Ett fantastiskt boende i attraktiva Nacka strand med närhet till både skärgård och Stockholms innerstad.

 • Avgift 5655 /mån
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en fantastisk lägenhet med exklusiva materialval och säker design. 

  HALL | Redan i hallen möts du av lägenhetens rymd och funktionalism. Med stilenlig garderobsvägg är det lätt att hålla snyggt från alla ytterkläder och skor. 

  VARDAGSRUM | Generöst vardagsrum i öppen planlösning med kök. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord och de vackra fönsterpartierna från golv till tak erbjuder hela tiden en fantastisk utsikt  oavsett var du befinner dig i rummet. 

  KÖK | Vackert och modernt kök med specialbeställd köksinredningen i ljusgrå kulör av mycket hög kvalitet med beslag från Buster & Punch samt vackra bänkskivorna i ljus natursten med inbyggd ho och blandare från Dornbracht. Modern design och praktiska lösningar ger hela köket en exklusiv känsla av elegant funktionalism. Som pricken över i finns även ett stort skafferi med inbyggda hyllor. 

  MASTER BEDROOM | Rymligt sovrummet med stora glaspartier med rogivande utsikt mot berg och skog gör det till en fröjd att vakna varje morgon. I rummet finns även en stor walk-in-closet med mycket praktiska och stilrena hyllor och skåp vilket ger gott om förvaring samt eget badrum.

  RUM 2 OCH 3 | Ytterligare två rum med samma fina utsikt mot berget. Kan med fördel användas som barnrum, kontor eller gästrum. 

  BADRUM 1 | Lyxigt badrum med väggar i vacker natursten och eluppvärmt golv med stora klinkerplattor i en mörk antracitgrå kulör. Tvättställ från Duravit och inbyggd spegel, takdusch med glasvägg, vägghängd wc och handdukstork. 

  BADRUM 2 | I direkt anslutning till hallen finns ytterligare ett badrum med samma känsla av lyx, Inbyggt badkar med dusch, tvättställ från Duravit och inbyggd spegel,  vägghängd wc och handdukstork samt tvättpelare bakom ett vackert draperi. 

  BALKONG | Skyddad balkong i väster med härlig vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finns plats för  balkongmöbel för mysiga fikastunder med en utsikt du aldrig kommer att tröttna på.   

  FÖRRÅD finns i anslutning till garaget

  GARAGEPLATS finns i gemensamt garage som nås med hiss. Kostnad 1 000 kr/månad.  

 • Förening

  Brf No.4 i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 369:41 som omfattar 94 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1- 5 rok fördelade över fem trapphus. Inflyttningen skedde etappvis år 2017-18. Föreningen äger marken och har enligt årsredovisning 2018 belåningsgrad ca 14 967 kr/kvm. Inga planerade renoveringar eller förändring av årsavgift som idag är ca 708 kr/kvm. Under fastigheten finns ett garage som nås med hiss där föreningen disponerar 74 platser för en kostnad av 1000 kr/månad. 

  GEMENSAMMA UTRYMMEN 
  Föreningen erbjuder bekväm vardagslyx i form av både biorum, gemensamt rum med kylskåp för matleverenser, stort hobbyrum och dessutom gästlägenhet. I föreningen finns det barnvagns- och rullstolsrum, cykelrum, soprum och en tvättstuga. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Bredband, digital Tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften och distribueras i ett gemensamt stjärnnät. Multimediauttag finnas i samtliga rum (ej badrum)

   NACKA STRAND är en stadsdel i förändring från kontors stad till bo stad. Med sitt unika läge på kajen längs Stockholms inlopp med närhet till Nacka Forum kommer detta område inom kort att var ett av Stockholms attraktivaste bostadsområden. För den som uppskattar Stockholms skärgård är detta ett eldorado. Här stannar flera skärgårdsbåtar för turer till Waxholm och Möja eller varför inte ta en eftermiddagstur till närbelägna Fjäderholmarna eller SL-båten till Djurgården och Nybrokajen. Vill man hellre stanna på land finns strandpromenaden hela vägen till Svindersvik och Sickla köpkvarter, perfekt för trevliga söndagspromenader. Via Svindersviksbron kommer man enkelt till Kvarnholmen och Saltsjöqvarn som är trevliga utflyktsmål till fots eller på cykel. På promenadavstånd finns även berömda Nyckelviken som är ett trevligt utflyktsmål för hela familjen med 4H-gård och många trevliga skogsstigar, klassisk herrgård med gofika och här anordnas varje år traditionell julmarknad och midsommarfirande. Gångavstånd även till Nacka Forum som är ett av Stockholms största köpcentrum och erbjuder allt som ett modernt köpcentrum kan erbjuda. Vid Nacka gymnasium finns idrottshallar som erbjuder både simning, ishockey, fotboll, dans m.m. och i området finns flera förskolor och skolor, restauranger, gym, närbutik mm. Måste man åka härifrån finns mycket bra kommunikationer med både båt och buss till Stockholms innerstad och Handen terminalen och med bil kommer man snabbt till motorvägen och Södra länken och om några år går tunnelbana till Nacka Forum.  Läs gärna mer på www.nackastrand.se

Fakta

Adress
Fabrikörvägen 10 högst upp, 13152 Nacka Strand
Område
Nacka strand
Rum
4 rum med kök
Boarea
104 Kvm (föreningens information)
Avgift
5655 /mån inkl. Värme, Vatten, Bredband och Kabel, Kabel-TV
Våning
7
Hiss
Ja
Förråd
Förråd
TV/Internet
Ownit
 
Förening
BRF No 4 i Nacka
Org.nr
769631-8059

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
03.1301
Lägenhetsnr LMV
1301
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
465
Överlåtelseavgift
1185
 
Driftkostnader
El
500 /mån
Försäkring
150 /mån
Totalt
650 /mån
Kommentar
Observera att driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal.

Intresseanmälan

Fabrikörvägen 10 högst upp


Jag har tagit del av integritetspolicyn