Exklusivt boende I attraktiva THE VILLAGE STHLM

Såld

Exklusivt boende I attraktiva THE VILLAGE STHLM

 • Hammarby Sjöstad
 • Heliosgatan 10B, vån 5
 • 3 rum och kök
 • 84 Kvm
5.700.000 KR

Hammarby Sjöstad

Exklusivt boende I attraktiva THE VILLAGE STHLM

 • Heliosgatan 10B, vån 5
 • 3 rum och kök
 • 84 Kvm

Välkomna till denna nyproducerade (2018) och ljusa familjelägenhet. Nybyggda The Village Sthlm har nära till det mesta, med bl.a. mysiga Lumaparken, Hammarby sjö och ett stort restaurangutbud precis runt hörnet. Flera gemensamma takterasser med odlingsmöjligheter i föreningens egna odlingslotter.

 • Avgift 4380 kr/mån
 • Pris 5.700.000 KR
 • Beskrivning

  I Brf The Village Sthlm finner denna nyproducerade (2018) lägenhet om tre rum och kök med balkong. Hög kvalitet på inredningsval i kombination med ett öppet, genomgående läge med fönster åt två väderstreck. Två väl tilltagna sovrum, praktisk walk-in-closet med mycket bra förvaringsmöjligheter. Stilrent kök från Vedum och badrum med snygga materialval. Attraktiv förening med takterrasser i varje trapphus och möjlighet till odlingslott, läget är optimalt med närhet till såväl grönområden, populära Hammarbybacken, Södermalm och färjelinjer till Nybroviken samt Barnängsbryggan på Södermalm. Även den nya tunnelbanelinjen kommer ha en uppgång i närområdet. Föreningens fastighet är Svanenmärkt och klassificerar sig därmed för gröna bolån med lägre ränta som många banker lämnar. Varmt välkommen på visning!

   

  Lägenheten disponeras enligt följande:

  HALL | Ingång sker till välkomnande hall med klinkergolv.

  Sovrum | Rymligt sovrum som idag används som barnrum. 

  KÖK | Modernt kök från Vedum med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den generösa ytan mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för hela familjen och alla nära och kära att vistas här. Matplats för det stora sällskapet placerad vid de generösa fönsterpartierna. Full maskinell utrustning i form av kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll samt fläkt. 

  VARDAGSRUM | Vardagsrummet har ett enastående ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här finns plats för soffa, soffbord, tv-möbel och övrig möblering. Öppen planlösning mot köket vilket gör det lätt att socialisera med sina gäster medan middagen förbereds. Här finns även möjlighet att skapa ett 3e sovrum (se alt. planritning). Härifrån når du den härliga balkongen. 

  BALKONG | Stor balkong i sydost som blir en förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. 

  MASTER BEDROOM | Harmoniskt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord och andra möbler. Gott om klädförvaring via walk-in-closet. 

  BADRUM | Här finner vi ett lyxigt badrum med hotellkänsla och påkostade materialval. Badrummet är utrustad med Wc, badkar, handfat med kommod, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med praktisk arbetsbänk ovanför. 

 • Förening

  Brf The Village STHLM är en äkta förening med 226 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 9 lokaler. Festlokal samt stor takterrass för föreningens medlemmar. Föreningen äger marken. Bebyggelsen utgörs av en huskropp formad som ett lamellhus och består av 10 trapphus samt ett Townhouse.

  Gemensamma utrymmen
  Cykelrum finns, cykelplatser anordnas på gården och i cykelrummet. Förvaring avsedd för barnvagnar och rullstolar.

  Garage
  Garaget är en gemensamhetsanläggning mellan de två bostadsrättsföreningarna i The Vilage STHLM. 131 garageplatser för bil 1800 kr/mån och 12 mc-platser (600 kr/mån). Det finns även platser med laddningsfunktion för elbilar.

  El och vatten
  Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Även varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren.

  Sopor och återvinning
  Sopsug finns för fraktionerna hushållssopor, matavfall och papper. Återvinningsrum med ytterligare fraktioner tas i bruk under våren 2019. Närmaste miljöstation finns vid Statoil, Hammarby Fabriksväg 51.

  Bredband & Kabel-TV
  Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

Fakta

Adress
Heliosgatan 10B, vån 5, 120 30 Stockholm
Område
Hammarby Sjöstad
Rum
3 rum och kök
Boarea
84 Kvm (föreningens information)
Pris
5.700.000 kr
Avgift
4380 kr/mån inkl. Värme & Kallvatten. Varmvatten & El tillkommer enl. uppmätt förbrukning. Obligatorisk tillägg för bredband 205 kr/mån tillkommer.
Våning
5/10
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Obligatorisk tillägg för Triple play (Kabel-TV, bredband och IP-telefon) tillkommer med 205 kr/mån.
 
Förening
Brf. The Village Sthlm i Stockholm
Org.nr
769629-1223
Uppvärmning
Husets uppvärmning sker med bergvärme och ingår i månadsavgiften som komplement finns även fjärrvärme.
Ventilation
Tempererad FTX-ventilation med värmeväxling
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - C - 69 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
11052
Lägenhetsnr LMV
1201
Andelstal, förening
0.466000 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1 kr
 
Driftkostnader
El
300 kr/mån
Vatten/Avlopp
250 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Totalt
700 kr/mån

Intresseanmälan

Heliosgatan 10B, vån 5


Jag har tagit del av integritetspolicyn