Exklusiv vindsvåning i etage

Exklusiv vindsvåning i etage

 • Sollentuna Centrum
 • Kung Agnes väg 24, 5tr
 • 5 rum och kök
 • 113 Kvm
7.295.000 KR

Ring för visning

Sollentuna Centrum

Exklusiv vindsvåning i etage

 • Kung Agnes väg 24, 5tr
 • 5 rum och kök
 • 113 Kvm

Varmt välkommen till denna nyproducerade vindsvåning i etage. Hela våningen utstrålar elegans och kvalitet, här är allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Förtjusande ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och takfönster. Genomtänkta materialval med moderna detaljer. Underbar terrass i söderläge. Garage under fastigheten med hiss direkt från våningsplanet. Juridisk person accepteras!

 • Avgift 4598 kr/mån
 • Pris 7.295.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Varmt välkommen till denna nyproducerade vindsvåning i etage. Hela våningen utstrålar elegans och kvalitet, här är allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Underbar terrass i söderläget. Förtjusande ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och takfönster. Genomtänkta materialval med moderna detaljer som räcken i rostfritt stål med handledare i ek. Mattlackad enstavsparkett i ek löper genom hela våningen. Garage finns under fastigheten med hiss direkt från våningsplanet. Juridisk person accepteras!

  Här kan du skapa dig ett liv och en tillvaro som har det bästa av två världar. Natur när helst du vill och likaså med shopping och andra aktiviteter. Ta med familjen på en skiddag i den närliggande backen en härlig vinterdag, eller avsluta sommarkvällens löprunda med ett friskt dopp.

   

  Våningen disponeras enligt följande:

  ENTRÉPLAN

  ENTRÉ | Entré via säkerhetsdörr, direkt inne i hallen möts ni av ett härligt ljusflöde. Ljusgrå klinker i hall och mattlackad enstavsparkett i ek löper genom hela våningen. Genomtänkt förvaring via klädkammare som ligger i anslutning till hall gömmer alla kläder och skor.

  KÖK | Det stora härliga köket kommer från Vedum och ligger i öppen planlösning med vardagsrummet och utgör lägenhetens hjärta och bjuder in till matlagning och trevliga middagar i goda vänners lag. Matplats för ca 8-10 personer. Köket är utrustat med svart bänkskiva i mattslipad granit med integrerad diskho i rostfritt och stänkskydd i vitt kakel. Blandare One i krom designad av Thomas Sandell för Mora Armatur. Den maskinella utrustningen kommer Miele och består av: induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, integrerad diskmaskin, kyl/frys och kolfilterfläkt. Härifrån nås terrassen.

  TERRASS | Terrassen är en härlig oas för både lunch och middagar i solen. 

  VARDAGSRUM | Stort och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier som tillför fint ljusflöde i bostaden. Här finns gott om plats för soffa, fåtölj, TV-bänk och andra möbler. 

  MASTER BEDROOM | Ett väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Takfönster skapar härlig rymd. Bra förvaring via garderober. 

  SOVRUM | Ett mindre sovrum som gör sig perfekt som barnkammare eller arbetsrum.

   

  ÖVRE PLAN

  Det övre planet består av ett väl tilltaget sovrum där takfönster skapar extra rymd och ett allrum. Här finns moderna detaljer som räcken i rostfritt stål med handledare i ek, trappavsats omges av räcken i glas med en överliggare i ek. På detta våningsplan ligger bostadens andra badrum som är utrustad med vägghängd Wc, dusch, dusch, handfat med kommod. Här finns även ett mindre förråd.

  Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 6m². Garage finns under fastigheten och nås hiss direkt från våningsplanet.

   

  OMRÅDET
  Här bor du med gångavstånd till Edsvikens badplats, Sollentuna Centrum med butiker och restauranger, kommunikationer mm. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholm City. Närområdet är mycket lugnt och familjevänligt och bjuder på sköna promenader. Cykla eller promenera runt Edsviken sommartid eller åk långfärdsskridskor på den på vintern. Här finns också flera fina badplatser som Tegelhagen, badberget i Edsberg eller sandstranden i Sjöberg. Nere vid vattnet har kommunen byggt ett utegym och längs vattnet löper en promenadslinga bort till Edsbergs slott. I närheten finns även Järvafältet som är den perfekta utflyktsplatsen året om.

 • Förening

  Bostadsrättsföreningen Tårpilen 12 består av 63 bostadsrätter i flerbostadshus med fyra våningar. Juridisk person kan godkännas som medlem i föreningen. Föreningen accepterar delat ägande. I hjärtat av Sollentuna med Edsvikens vatten som närmaste granne ligger Salix. Den originella v-formade huskroppen rymmer 63 exklusiva bostadsrättslägenheter i unikt läge. Här bor du i en lugn och rekreativ miljö med storstadspuls runt hörnet.

  Gemensamma utrymmen
  Tvättstuga, barnvagnsrum, miljörum, cykelrum och cykelparkering finns gården. Sophantering i separat miljörum.

  Parkering
  Föreningen har tillgång till 32 garageplatser i källarplanet, kostnad 1500 kr/mån (kö till platserna).

Fakta

Adress
Kung Agnes väg 24, 5tr, 191 48 Sollentuna
Område
Sollentuna Centrum
Rum
5 rum och kök
Boarea
113 Kvm (föreningens information)
Pris
7.295.000 kr
Avgift
4598 kr/mån
Våning
5 & 6
Byggnadsår
2020
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
TV & Bredband via Sollentunas fibernät
 
Förening
Brf Tårpilen 12
Org.nr
769628-2289
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Till- och frånluft med återvinning, FTX
Fönster
3-glas
Energideklaration
Behövs ej

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
02-1402
Lägenhetsnr LMV
1402
Andelstal, förening
2.1978 %
Pantsatt
Ja
Pantsättningsavgift
473 kr
Överlåtelseavgift
1183 kr
 
Driftkostnader
Värme
418 kr/mån
El
300 kr/mån
Totalt
718 kr/mån
Kommentar
Driftkostnaden för värme & vatten ligger på 418 kr/mån enl ek plan.

Intresseanmälan

Kung Agnes väg 24, 5tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn