Exklusiv hörnlägenhet med dubbla balkonger

Exklusiv hörnlägenhet med dubbla balkonger

 • Tollare
 • Tollareslingan 7, 7tr
 • 5 rum och kök
 • 122 Kvm
6.995.000 KR

Ring för visning

Budgivning pågår

Tollare

Exklusiv hörnlägenhet med dubbla balkonger

 • Tollareslingan 7, 7tr
 • 5 rum och kök
 • 122 Kvm

Elegant och trivsam våning högt upp i huset med dubbla balkonger, vinterträdgård och ett fantastisk ljusinsläpp. Den gröna inramning gör det lilla extra för känslan i denna lägenhet. Alla materialval av högsta kvalité.

 • Avgift 5585 kr/mån
 • Pris 6.995.000 KR
 • Visas Ring för visning
Visa alla bilderDölj alla bilder
 • Beskrivning

  Välkommen till en elegant och trivsam våning högt upp i huset med dubbla balkonger, vinterträdgård och ett vackert ljusinsläpp. Läget och den gröna inramning gör det lilla extra för känslan i denna våning. Tallarna som växer utanför våningen skapar ett ogenerat läge mot grannhusen. Från balkongerna avnjuts både sjöglimt och eftermiddag/kvällssol. Denna bostad andas elegans och ljus. Alla materialval av högsta kvalité och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar sköna förutsättningar för socialt umgänge. Vardagsrummet med balkong vetter mot en grön innegård. Fyra bra sovrum och lägg därtill två exklusiva badrum inredda med marmorinspirerade plattor, varav det ena med badkar. Snyggt Vedumkök med ljusgrå luckor. Köksö och arbetsytor av vacker kalksten. Integrerade vitvaror och gott om förvaring i både väggskåp och köksö. Praktisk detaljer såsom egen tvättstuga, stor hall med gott om förvaring och stor walk in closet finner du även här. Lägg därtill vattenburen golvvärme i hela våningen.

  HALL | Stor välkomnande hall med en praktisk garderobsvägg. Ljust klinkergolv av kalksten (Limestone), vitmålade väggar och kroklist av ask.

  DUSCHRUM | Ljust helkaklat duschrum med klinkers och golvvärme. Rymlig duschhörna med glasvägg i klarglas. Wc-stol, handfat och spegelskåp.

  SOVRUM/KONTOR | Väggar målade med en behaglig grå/grön färg och ljust trägolv. Vackra tallar utanför stort fönster som skapar fint insynsskydd  mot grannhuset.

  VARDAGSRUM | Ljust och rymligt vardagsrum med flertalet vackra fönster från golv till tak och det karaktäristiska burspråket i glas. Utgång till balkong med utsikt mot grön innegård och viss sjöutsikt. Balkongen är placerad i väster så här kan eftermiddags- och kvällssol avnjutas. Vitmålade väggar och ljusa trägolv. Öppen planlösning mot kök och matplats.

  KÖK |  Vackert ljusgrått kök från Vedum med stänkskydd och arbetsbänkar av kalksten. Kroklist av ask. Köksö med kalkstenskiva och bra förvaring. Inbyggnadshäll och inbyggnadsugn från Bertazzoni. Integrerad hel kyl och hel frys. Fläktskåp samt helintegrerad diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar fint ljus in i köket. 

  SOVRUM | Väggar målade med beige färg och ljusa trägolv. Fönster från golv till tak.

  BADRUM | Exklusivt helkaklat badrum med klinker, golvvärme, spottar samt badkar. Wc-stol, handfat och ett vitt högskåp.

  SOVRUM | Vitmålat sovrum med ljus trägolv och ett fönster från golv till tak.

  TVÄTTSTUGA | Praktiskt med egen tvättstuga i våningen. Ljust kaklade väggar och klinkers. Arbetsbänk av ask med två överskåp från Vedum i grått utförande. Under bänken är tvättmaskin och torktumlare placerade. I tvättstugan finns dessutom en hel garderobsvägg. 

  MASTER BEDROOM | Ljust och rymligt sovrum med utgång till våningens andra balkong med viss sjöutsikt. Vitmålat rum med beige fondvägg och ljust trägolv.

  WALK IN CLOSET | I anslutningen till master bedroom finns en praktisk walk in closet med inredning.

  FÖRRÅD | På plan tre finns ett förråd som tillhör lägenheten. Praktisk avlång form på detta förråd så att det är lätt att få överblick och komma åt det som förvaras här.  

 • Förening

  Brf Vyn byggdes med en grundtanke om att skapa en naturnära känsla med ett modernt uttryck. Inspirationen har hämtats från omgivningarna som fått sätta ramar för både gestaltning och materialval, med skiffer och koppar som de bärande inslagen. Om husens exteriör är en flört med omgivningens tallar och bergknallar med färgstarka, mörka och delvis lite grova material så är insidan mer förfinad och ljus. 

  Föreningen bildades 2013-12-11 och nuvarande stadgar registrerades 2020-01-23 hos Bolagsverket. Fastigheten Tollare 1:484 förvärvades 2017 och 4 flerfamiljshus uppfördes med totalt 96 st lägenheter. Byggnadernas totalyta enligt ekonomiska planen är 7624 kvm varav 7624 kvm utgör lägenhetsyta. Föreningen har 42 st parkeringsplatser i garage (hus C+D) kostnad ca 1500 kr/m (några laddningsbara platser) och 11 st parkeringsplatser på mark (hus B) kostnad ca 900 kr/m samt 3 st MC platser. Just nu är det kö till platserna men det går bra att hyra plats hos Tollare Folkhögskola under kötiden. Föreningen har två takterrasser med otrolig sjöutsikt, varav en på plan 9 i det hus där lägenheten ligger.  Dessutom finns en gemensamhetslokal/gästlägenhet som medlemmarna kan boka. Övriga gemensamma utrymmen är miljörum, cykel-,barnvagn- och rullstolsrum. Från plan 4 i huset får du lätt access till Tollare torg, buss, cykelrum och föreningens gemensamhetslokal. Mitt emot husets entréplan finns en hiss ner till strandpromenaden med småbåtshamn, gelaton och restaurang. 

  Juridisk person ok som köpare. 

  Alla brf ansvarar för föreningens ekonomiska förvaltning och SBC för den tekniska förvaltningen.

 • Övrigt

  Vackra Tollare gård har anor från 1600 talet och inhyser idag Tollare folkhögskola med utbildning inom journalistik  och sociala frågor. Folkhögskolan driver en lunchrestaurang som är mycket uppskattad och välbesökt. Där dagens moderna Tollare är placerat låg tidigare Tollare pappersbruk. Pappersbruket var i drift mellan 1922 och 1964 men på grund av att omgivningen var så bergig kunde inte bruket byggas ut och klarade då inte konkurrensen från större aktörer. 

  I Tollare har det under senaste året vuxit fram ett helt nytt bostadsområde med fantastisk miljö vid vattnet. Dessutom finns här närhet till skog, grönområden och motionsspår. Friliggande villor, parhus och lägenheter samsas i området. Många av dessa med fin utsikt över Lännersta sundet. Vid vattnet finns småbåtshamn samt en flytbrygga över till Mårtens holme där du kan bada från klipporna. Här kommer inom kort att finnas en mycket fin strandpromenad.

  Vid Tollare torg finns en närlivs, gym, bageri och yoga studio. Nere vid vattnet ligger Kennys gelato med magisk glass och populära kvarterskrogen Bruket. Båda mycket populära platser för Booborna. Det finns även en sushi. Noblaskolan F-Åk 9 ligger i området och intill ligger en idrottshall. Dessutom finns flera förskolor i området. En kort bit bort ligger Björknäs skola och flertalet förskolor. Inom promenadavstånd finns även Björknäs skolcentrum med apotek, ICA, restaurang, godisbutik, inredningsbutik, konditori och tobaksbutik. 

  Du cyklar på några minuter till flertalet badplatser såsom Boo badet, Lännerstabadet, Kocktorpssjön och Bagarsjön. 

  Buss 414 och 442, 442 X passerar området. Det tar ca 15 minuter med 442 till slussen. Dessutom finns en färjelinje in till stan. 

Fakta

Adress
Tollareslingan 7, 7tr, 132 49 Saltsjö-Boo
Område
Tollare
Rum
5 rum och kök
Boarea
122 Kvm (Föreningens information)
Pris
6.995.000 kr
Avgift
5585 kr/mån inkl. Värme, vatten, kabel-TV (bas) o bredband
Våning
7
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Förråd
Källarförråd
TV/Internet
Fastigheten är ansluten till fibernätet
 
Förening
Brf Vyn
Org.nr
769627-3072
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas
Energideklaration
Utförd - C - 69 KWh/Kvm och år

Upplåtelseform
Bostadsrätt - Lägenhet
Lägenhetsnr
10473-41163
Lägenhetsnr LMV
1603
Andelstal, förening
1.6002 %
Pantsatt
Ja
Överlåtelseavgift
1190 kr
 
Driftkostnader
El
547 kr/mån
Försäkring
274 kr/mån
Totalt
821 kr/mån
Kommentar
Av avgiften avser 125 kr bredband och 33kr kabel-TV. Obligatoriska avgifter.

Intresseanmälan

Tollareslingan 7, 7tr


Jag har tagit del av integritetspolicyn